zie boven
Ik wilde advies over type trekhaak en werd prima geholpen. Ook afspraak en leen auto prima. Bij ophalen auto zelfs demonstratie van monteur. Echt goed.
Goede uitleg van de reparatie aan mijn auto. Ze lieten de kapotte onderdelen ook zien wat er versleten was. Hierdoor krijg men ook een beter beeld wat er kapot is gegaan. En ook geen gevoel van het zal wel.
Uitstekende ervaring. Vriendelijk personeel en een goede service.
Los van het feit dat ik nog altijd zeer tevreden ben met mijn Outlander kan ik niet ontkennen dat de garage ook een belangrijk onderdeel is van mijn algemene tevredenheid. Zeer laagdrempelig, vriendelijk en ik stel de technische kennis en de gesprekken over techniek aan de balie zeer op prijs, zeker als het mijn eigen auto aangaat. Ik heb in mijn (vele) achterliggende jaren heel wat garages bezocht (zowel zakelijk als privé) maar ik vind Kardol als bedrijf onderscheidend. Gewoon een leuke ervaring, iedere keer als ik er ben!
Positief. Gewoon niets op aan te merken. Doorgaan zo.
Euvel met de niet-werkende app is opgelost 👍. Tevens bleek achterband lek; direct gerepareerd.
Heel Goed.
We zijn er helemaal klaar mee.
Originele beoordeling
November koop je een auto deze moest nog naar RDW en Douane na lang wachten en bellen zelf RDW maar gebeld daar was de auto pas 11 December aangemeld Eind December konden we de auto ophalen maar de verkoper was niet aanwezig daar was een nieuwe voor die nog niet alles wist Het was onze 1e Mitsubishi en automaat er was geen uitleg was maar toch maar zelf wat uitgeprobeerd voor de terugreis Kardol Tiel ligt aan de snelweg maar toen we daar we daar net opreden moesten we heel snel eraf om te zorgen dat we konden tanken Verder was er maar 1 sleutel bij lagen geen matten in de auto geen nederlands onderhouds boekje ze zouden nog wat maken op de careplay dus ook niet maar het kwam goed volgens de verkoper. Nou het is nu 4 Februari en als we bellen is of de verkoper niet aanwezig of hij zal zo terug bellen of mailen nou lozer dat doet hij dus niet Dus kijk uit als je bij Kardol koopt dat je in ieder geval niet deze verkoper treft want veel babbels maar komt deze niet na. We zijn er helemaal klaar mee.
Goed advies gehad ivm een kleine schade
Al vele jaren klant. Er wordt goed meegedacht en alternatieven geboden wanneer het een prijzige reparatie betreft. Bovendien altijd vriendelijk en hulpvaardig.
Prima geholpen , telefonisch wordt er meegedeeld wat er allemaal moet gebeuren.
Vriendelijk en snel behandeldd
De auto was niet geheel gewassen opgeleverd. Verder prima!
Keurig te woord gestaan, prima afspraken gemaakt ,deskundig geholpen en advies gekregen. Wij komen zeker weer terug als het nodig is.
Goed op tijd met de afspraak veder prima tevreden
Lekkere koffie en wifi. Goede combinatie om te wachten.
goede ontvangst, auto meegekregen, monteur kwam even informeren bij ontvangst en ook weer bij het ophalen van de auto. prima!!
Auto aangeschaft super tevreden. Mijn andere auto is voor een reparatie in de werkplaats geweest en is perfect gerepareerd. Duidelijk communicatie en vooraf alles netjes doorgenomen. Top!!
Wat een prutbedrijf !!! Weten na ong 8x terugkomen niet waar storing vandaan komt. Zou onder garantie gemaakt worden maar nu ineens niet meer. Willen wel offerte aanbieden maar kunnen geen storing vinden???? Nooit meer autobedrijf Kardol.
Geachte heer Laemers, Bedankt voor uw online beoordeling, u stelt ons zo instaat om ook online hier op te kunnen reageren. Wij kunnen ons uw enig sinds gefrustreerde beoordeling indenken, echter is deze ten opzichte van het geen duidelijk met u besproken niet echt terecht. Soms heb je pech met een auto en als deze onder garantie valt dan zijn wij de laatste die hier niet in mee zullen werken, zelfs als er geen garantie is proberen wij met u mee te denken en tot een schappelijke oplossing te komen. Echter moet dit wel van twee kanten komen. Wellicht dat u uw geluk bij een ander beter vindt.
Op mijn gemak kunnen wachten totdat de beurt klaar was. Wel was de wifi slecht bij de tafel waar ik kon wachten.
Prettig zaken gedaan bij dit bedrijf.
Zeer onbeschoft gedrag van man achter balie. Staat niet om om mij te woord te staan, mompelt een beetje en blijft stoicijns achter zijn beeldscherm zittenturen. Was jarenlang een zeer klantvriendelijkbedrijf olv Gol. Wil er nu niet meer komen
Ondergetekende was toe aan een (derde) nieuwe Dodge Ram 2019. Diverse dealers afgeweest totdat iemand mij attendeerde op Dodge dealer Kardol in mijn woonplaats Veenendaal. In maart 2019 daar een bezoek gebracht, ik wist niet dat dit bedrijf er een tiental nieuwe op voorraad had staan, was er ook nog nooit eerder op bezoek geweest. Daar ik zelf al zo’n 50 jaar een autobedrijf heb weet ik van wanten en wist meteen: hier wil ik een nieuwe Dodge Ram kopen. Over de in te ruilen Dodge Ram Rebel van 2016 werden we het snel eens, Kardol kwam met de inruilprijs als beste uit de bus van alle autobedrijven die ik bezocht heb, kortom: Bij Kardol was ik financieel het voordeligst uit. De Ram rijd ik nu een week en ben uitermate tevreden mee. Een aanrader dus ! JdB.