Altijd top huur altijd alleen hier!!

Hier gebeurt het altijd zoals je het graag wilt snel goed eerlijk en betrouwbaar !!

Heel tevreden

Vriendelijk behandeld, snel geregeld, goeie auto, redelijk geprijsd

Very good service.

I needed a car for moving. Made a reservation, received a car in very good order. Very fast and convenient. Highly recommend.

Service goed, aanhanger uitstekend, wel moeite met stekker en geen slot

Proces kan nog wel iets verbeteren. Zoals duidelijk maken dat degene die reserveert ook degene moet zijn die huurobject meeneemt. Dat scheelt alles opnieuw invullen. Proces van borg betalen en terugbetalen zeer correct en snel. Jammer dat ik veel tijd verloor toen ik opnieuw de stekker goed moest krijgen omdat ik de aanhanger even moest afkoppelen. Op de een of andere manier paste het allemaal niet zo fijn. Ook ontbreken van slot niet prettig als je auto met kar op openbare weg parkeert. Maar ik ga zeker de volgende keer zeker weer terug

Gemoedelijk, duidelijk en no-nonsense, geen verborgen kosten.

Tweemaal in drie dagen tijd een Sprinter gehuurd. Op de zaterdag was het afhalen om 08:00 druk, een klein half uur wachttijd. Niet raar voor een mooie zaterdag aan het eind van de maand (veel verhuizingen/stort). Op de maandag was ik als enige dus had ik ook snel mijn bus. Eerst een check voor al bestaande beschadigingen en dan kon ik de bus meteen meenemen. De Sprinters rijden fijn en hebben veel ruimte. Bij het inleveren nog een snelle check en daarna tanken zij zelf de bus vol. Goede service, ik kom hier zeker terug.

Top!

De auto was in goed staat en de retourproces was gemakkelijk

Alles op tijd en volgens afspraak geregeld.

Goede service, goede prijzen

Goede service en fijne mensen.

Bakwagen met laadlift gehuurd, incl dollies, spanbanden en trapwagen. De bakwagen was uitstekend. Service bij reservering en afhandeling zeer prettig. Tip: haal de auto niet om 8u ‘s ochtends op om zaterdag, want dan sta je een half uur in de rij. Beter om 7u er zijn. Inleveren kan ook tijd kosten als je in spitsuur komt. En de trapwagen is echt alleen nuttig als je zware objecten over een rechte steektrap meerdere verdiepingen moet sjouwen. Voor overig vervoer is een normale steekwagen met luchtbanden VEEL prettiger. Jammer dat dit advies mij niet gegeven werd. Ik heb het ding totaal niet gebruikt, te onpraktisch.

Dik tevreden!!

Super service, aardige mensen, last minute geen enkel probleem, goede prijs/kwaliteit verhouding.

uitstekend

via de site was het eenvoudig de passende bus te regelen. het ophalen was goed, uitleg goed en papier werk was goed. het terugbrengen was ook goed geregeld en de eindfactuur was goed overzichtelijk.

Zeer fijne ervaring

Voorheen wel een pak n bak en dergelijke gehuurd. Vanaf nu huur ik bij Adriaanse. Fijne service, aanhangwagen wordt even mee aangekoppeld en afgekoppeld. In een woord: top.

Prima auto

Prima auto. Technisch volledig in orde, en mooi schoon van binnen en van buiten. Organisatie bij ophalen en terugbrengen enigszins chaotisch. Wachttijd bij ophalen wat aan de lange kant.

Soepel en goed

Reservering online gedaan. Werd snel online bevestigd. Kon de boedelbak de dag ervoor ophalen want heel goed uitkomt. Nemen de tijd voor je en leggen alles goed uit. Prijs is ook ok. Al meerdere keren iets gehuurd en nog geen problemen gehad. Een account maken is dacht ik niet mogelijk. Lukte me niet. Dat is dan het enige kleine smetje.

Prima, vakkundig & geïnteresseerd naar de klant zin wensen

Prima, vakkundig & geïnteresseerd naar de klant zijn wensen.

Goede service goed materiaal Ik heb maar 1 opmerking er werd niets gezegd van mensen die zonder mondkapje binnen kwamen dat was jammer

klantvriendelijkheid behoorlijk goed, vriendelijke bedieningen duidelijke uitleg en handelwijze.

Perfecte service

Zeer snelle service, fijne medewerkers. Alles top geregeld

Verrassend goed

Wat een prettig verschil met de overbuurman

Excellent!

Je huurt van 6:00 tot 6:00, dus kun je ook 's nachts de auto inleveren. Super handig! En als de auto beschikbaar is kun je 'm zelfs de avond vantevoren ophalen; kosteloos. De prijs is concurrerend. Goede auto's, goed onderhouden. Locatie is goed bereikbaar. Mensen zijn vriendelijk. Wat wil je nog meer? Ik heb voor het eerst bij Adriaanse gehuurd, maar zeker niet voor het laatst.

Probleemoplossend vermogen is groot

Mijn reservering bij een ander bedrijf liep fout. Firma Adriaanse heeft mij toen fantastisch geholpen met de verhuur van prima verhuisbusje. Erg betaalbaar en goede service!

Top busjes, top service!

Het busje wat ik had gehuurd was in pefecte staat. Service was vriendelijk en bekwaam.

Super.

Duidelijke communicatie. Heldere uitleg. Schone auto. Goede service.

Uitstekende service

Ik ben zeer tevreden over de service, van het ophalen van de huurauto tot en met het inleveren verliep alles heel soepel. Door Corona en de avondklok bleek de opslag op zaterdag avond eerder dan normaal gesloten te zijn, waardoor we bij aankomst in Veldhoven de bus niet konden lossen. Ik heb toen telefonisch contact opgenomen met de Autoverhuur afdeling en gelijk kunnen regelen dat we de bus nog een dag langer konden huren, super!. Er is me zelfs de optie geboden om de bus zonder extra kosten in te leveren voor 8:00 uur de volgende dag, helaas ging de opslag pas later open maar ik waardeer het voorstel ten zeerste.

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven