Snel en zorgeloos

Snelle response vriendelijk en goed geregeld !

Ze zijn ervaren en zoeken naar antwoord op je vraag.

Ze zijn ervaren en zoeken naar antwoord op je vraag.

Super service

Bedankt voor de goede service. Netjes, vriendelijk, behulpzaam en meedenkend.

Heel fijn verhuurbedrijf!

Ik heb Adriaanse ervaren als een heel fijn bedrijf. Goed en snel contact via de mail en snelle, vriendelijke service bij het afhalen van de bus. De bus kon zondagochtend opgehaald worden en ‘s middags ingeleverd worden door middel van een brievenbus voor de sleutels. Echt een aanrader!

Bij Adriaanse hebben ze alles perfect voor elkaar!

Besteld via internet, netjes bevestigd en de dag voor de huur mail met uitleg voor de volgende dag. Dag van ophalen alles netjes geregeld en na 10 min reed ik met de wagen weg. Savonds terug brengen is ook goed geregeld.

Alles perfect geregeld

Vriendelijk personeel, auto stond op tijd klaar, bij inlevering zeer correcte afhandeling.

Prima dienstverlening

Ik reserveerde zaterdagavond last-minute een busje voor zondagochtend, alles was de volgende ochtend perfect geregeld. Fijn busje ook, niets op aan te merken.

Alles goed geregeld.

Van begin tot eind goed geregeld. Heel tevreden. Prijs kwaliteit is dus ook prima!

Prima verhuisdag gehad met dank aan de bus van Adriaanse

Voor mijn verhuisdag heb ik een bus gehuurd bij Adriaanse. Deze bus stond netjes voor me klaar op de ochtend van de verhuizing. Een van de werknemers van Adriaanse liep netjes met me mee naar de bus om de schade te controleren en instructies te geven. Ook bij het terugbrengen van de bus werd ik weer goed geholpen. Een aanrader!

Telkens als ik iets moet verhuizen huur ik een bus bij Adriaanse, en het is altijd 100% in orde. Nog nooit enig probleem gehad met de spullen, de service is perfect, personeel is professioneel en zeer vriendelijk, ik kan echt niks negatiefs bedenken. Ze hebben in mij een klant voor het leven.

Oplossing

Prima bestelbus. Eerst via de site een voldoende grote bestelbus gereserveerd. Daags erna gebeld dat deze bestelbus niet meer verhuurbaar was, maar dat tegen hetzelfde tarief een grotere bus kan worden gehuurd. Kom wel voor 08:00 uur, want het loopt snel vol en de handeling voor het krijgen van een bus duurt ca. 10 minuten per klant.

Uitstekende service

Snel en accuraat personeel.

Wederom super geregeld

Fijn bedrijf ,goed geregeld en snel de borg weer terug.

prima service en keurige auto.

Top en snelle service

Werd erg vriendelijk geholpen en kon de wagen ook na sluitingstijd inleveren!

Prima service, fijne auto ' Mercedes sprinter'

Bij vragen goed bereikbaar. Snelle levering bij ophalen auto en snelle afwerking bij afrekening. Had een steekwagentje meegehuurd met wankelwielje, werd zonder problemen omgeruild. Prima service.

Flexibel, prima bedrijf

Prettige sfeer, snel geholpen, prima schone auto s fijn bedrijf om mee te werken

Algemeen goed

Goed geregeld

Alles online geregeld, de bus stond klaar en bij het inleveren alles snel gegaan. Het belangrijkste vind ik dat er geen extra kosten bij komen zoals bij borent

Altijd goede service

Goede service altijd gezellig en vrolijke mensen hebben altijd tijd voor een babbel.

Pefecte dienst

Goede communicatie/afstemming voor de dienst, vriendelijk en zeer professioneel personeel. Bedankt!

Goede service met wat extra's!

Hulpvaardige mensen met een gevoel voor humor!

Prima ervaring jammer van alle verplichtingen die verzekeringsmaatschappijen eisen

Gewoon zoals het hoort en daar hoeft dan ook niets aan worden toegevoegd.

Klantvriendelijk

Top service, we hadden iets te kleine bus besteld en zonder probleem werd deze omgewisseld na de hele administratie al hebben gedaan voor een grotere. Retourneren is makkelijk en afhalen eigenlijk ook, als je alles maar bij je hebt.

Geweldige goede service

Auto snel geregeld voor de huur ook terugbetaling borg meteen snel en correct terug gestort

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven