Altijd vriendelijk geholpen.

fijne snelle service

Vriendelijke personeel, ik hoefde niet te wachten. Bij het ophalen en afleveren van de wagen ging het lekker vlot

korte verhuur

Advies om van te voren even te bellen om de mogelijkheden te bespreken bij kort verhuur. Service is echt kenmerkend vanuit een familiebedrijf en communicatief sterk qua oplossingen. Bedankt voor de goede zorgen en kwaliteit die jullie hebben geleverd.

Alles goed geregeld, op twee kleine puntjes na: aanbod voor alternatief was niet aangekomen, waardoor ik zelf moest bellen (geen bevestiging ontvangen), en inleveren duurt best lang als er vier klanten zijn terwijl er twee mensen werken die alles persoonlijk moeten gaan controleren en aftanken. Geen van beide reden voor een slecht oordeel, dik tevreden!

Flexibel, Snel en betrouwbaar

Een dag van te voren aanvraag voor een busje gedaan. Stond op tijd klaar, kregen zelfs een extra lange bus mee. Goede service!

gewoon goed

Snelle reacties op mails e.d.

Heel goed

Vriendelijk Goede service

Goede service en snel geregeld.

Snel op het laatste moment toch nog een bus kunnen huren, goede en fijne service. Niet duur en hele goede auto's.

Fantastische auto en goede service

Gereden in een Renault Clio. Aanrader voor middellange afstanden

Sinds ik in Eindhoven woon huur ik bij Adriaanse soms een busje of kastenwagen. Prima service voor een redelijke prijs.

Nette wagen, vriendelijke mensen, goede service.

Uitstekend!

Keurige auto en afhandeling achteraf, erg makkelijk

Alles prima geregeld.

Alles prima geregeld en zeer begripvol personeel. Schone auto en juiste prijs.

Goed geregeld

Makkelijk bedrijf samen te werken. Concurrerende prijzen, schone transport!

Nette vlotte afhandeling

Gehuurde wagen was goed schoon en voldeed vollledig aan onze verwachting

Mercedes Vito gehuurd

het was een keurige auto voor een prima prijs. We wilde eerst een boedelbak huren, maar voor een hele dag was de Vito nauwelijks duurder. Wel een heel stuk praktischer dan een aanhanger. Verder was de auto schoon van binnen, niks op aan te merken.

Prima ontvangst bij afhalen auto.

Vooraankondiging via mail van drukke momenten zodat gekozen kan worden de auto eerder op te halen. De ontvangst is prima dan. Bij terugbrengen van de auto is het drukker zodat mogelijk de bezetting kan worden aangepast op het aantal transacties. Over het geheel: goed tot zeer goed.

Snelle communicatie

Uitstekend.

Super!

Super!

Alles top en snel geregeld kon

Kon ook nog bus terug brengen wanneer ik wilde goed geregeld daar

Nooit geen ander nooit meer

Superflexibel, alles is mogelijk. Fijn Brabants bedrijf

prettig en klantvriendelijk

Fijne schone bus, prettige communicatie. Ik zal zeker terugkeren als klant

Goede service en goede bus voor een goede prijs!

Voor verhuizing een bus gehuurd. Dag van te voren was de gekozen bus niet beschikbaar en kreeg ik een grotere bus aangeboden voor dezelfde prijs. Voor een goede prijs hele dag gehuurd en na sluitingstijd goed en veilig kunnen inleveren!

Nette auto en goede prijzen

Snelle reservering nette auto goede prijzen en afhandeling

Zeer efficiënt vriendelijk en professioneel

Van de reservering tot het terugbrengen zeer efficiënt en professioneel en daarbij zeer vriendelijk. Zeer tevreden !

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven