Kkantvriendelijk

Bij Adriaanse word je goed geholpen. Hun openingstijden ook in het weekend maakt hun zeer flexibel. Hun wagenpark is ook van goede kwaliteit. Ik kom er meer dan 12 jaar en ben alleen positief.

Prima bus maar traag kantoor

Prima bus, netjes schoon en ondanks hoog kilometrage geen problemen. Wel jammer: veel te veel mensen in klein kantoor door lange wachttijden bij ophalen. Bij Hertz of Sixt is het rijbewijs laten zien, sleutels aannemen en GO. Hier eerst paspoort, dan rijbewijs, dan adresbewijs, dan banknummer, dan telefoonnummer (al bij reservering opgegeven). Dat kan sneller - en jullie dan ook kosten besparen!

Heel Goed

Had a nice experience with Adriannse !

Gewoon prima

Makkelijk om online te reserveren, duidelijke communicatie vooraf via e-mail. Service ook goed, kon op zondagochtend de wagen ophalen. Ook handig dat er bij terugkomst niet zelf getankt hoeft te worden. Goede prijs, duidelijk omschreven op de factuur.

Tiptop voertuigen en hele prettige service

Ik huur altijd graag bij Adriaanse en elke keer is de service erg goed. Dank!

Prima busje en service

Schadeoverzicht vooraf bekend en samen doorgelopen. Niet voor verassingen komen te staan in de factuur. Na openingstijden busje terug kunnen brengen. Helemaal tevreden.

Altijd goede ervaringen met Adriaanse Autoverhuur. Fijn dat het mogelijk is om op het laatste moment een auto te reserveren en een uur later weg te rijden.

Keurige auto, nette persoonlijke dienstverlenig,

Krijg een keurige auto afgeleverd Wordt netjes persoonlijk geholpen Wordt per e-mail netjes op de hoogte gehouden Alles netjes conform afspraak Maar: Ik behoor een keurig afgetankte auto terug te brengen, dat doe ik. De wijzer staat door vol heen. Dus je denkt goed gedaan ! Dus niet nodig. Ze hebben zelf een tankstation, en er wordt opnieuw getankt, wat mij zo klantonvriendelijk overkomt, maar goed er kan nog wat bij. Ik maak hierover een opmerking, waar ik een ontwijkend antwoord op krijg. Netjes afgerekend, maar toch denk ik dat daar een klein gedeelte van hun verdienmodel zit. Wel een keurig bedrijf

Geweldige service, geen problemen

Extreem behulpzaam: ik moest op zeer korte termijn een bestelbusje hebben, deze waren er niet toen ik zaterdag belde, maar ik werd teruggebeld toen er een beschikbaar kwam. Daarna goed geholpen en geïnstrueerd. Ook het terugbrengen ging goed, en als klap op de vuurpijl wordt hij voor je afgetankt. Enige nadeel: er stonden tijdens het terugbrengen 2 bezoekers zonder mondkapje rond zich heen te hoesten. Hier werd niets van gezegd door de werknemers. Mondkapjes waren op dat moment verplicht, en er waren toen 20k+ besmettingen per dan. Anders 5 sterren.

Zeer tevreden !

Vriendelijk personeel, prima bus gehuurd, alles top!

Geweldig geholpen en super service

De eerste keer bij Adriaanse een grotere bestelbus gehuurd. Auto zag er picobello uit en zijn heel vriendelijk geholpen. Bij het terugbrengen van de auto ook, heel vriendelijk personeel en klasse service. Dit was de eerste keer bij Adriaanse maar zeker niet de laatste keer.

Super service. Duidelijk uitleg en alles zonder problemen.

Bus gehuurd voor een dag verhuizen. Bij aankomst alles duidelijk uitgelegd. Bus zag er netjes uit en reed goed.

Snel en zorgeloos

Snelle response vriendelijk en goed geregeld !

Ze zijn ervaren en zoeken naar antwoord op je vraag.

Ze zijn ervaren en zoeken naar antwoord op je vraag.

Super service

Bedankt voor de goede service. Netjes, vriendelijk, behulpzaam en meedenkend.

Heel fijn verhuurbedrijf!

Ik heb Adriaanse ervaren als een heel fijn bedrijf. Goed en snel contact via de mail en snelle, vriendelijke service bij het afhalen van de bus. De bus kon zondagochtend opgehaald worden en ‘s middags ingeleverd worden door middel van een brievenbus voor de sleutels. Echt een aanrader!

Bij Adriaanse hebben ze alles perfect voor elkaar!

Besteld via internet, netjes bevestigd en de dag voor de huur mail met uitleg voor de volgende dag. Dag van ophalen alles netjes geregeld en na 10 min reed ik met de wagen weg. Savonds terug brengen is ook goed geregeld.

Alles perfect geregeld

Vriendelijk personeel, auto stond op tijd klaar, bij inlevering zeer correcte afhandeling.

Prima dienstverlening

Ik reserveerde zaterdagavond last-minute een busje voor zondagochtend, alles was de volgende ochtend perfect geregeld. Fijn busje ook, niets op aan te merken.

Alles goed geregeld.

Van begin tot eind goed geregeld. Heel tevreden. Prijs kwaliteit is dus ook prima!

Prima verhuisdag gehad met dank aan de bus van Adriaanse

Voor mijn verhuisdag heb ik een bus gehuurd bij Adriaanse. Deze bus stond netjes voor me klaar op de ochtend van de verhuizing. Een van de werknemers van Adriaanse liep netjes met me mee naar de bus om de schade te controleren en instructies te geven. Ook bij het terugbrengen van de bus werd ik weer goed geholpen. Een aanrader!

Telkens als ik iets moet verhuizen huur ik een bus bij Adriaanse, en het is altijd 100% in orde. Nog nooit enig probleem gehad met de spullen, de service is perfect, personeel is professioneel en zeer vriendelijk, ik kan echt niks negatiefs bedenken. Ze hebben in mij een klant voor het leven.

Oplossing

Prima bestelbus. Eerst via de site een voldoende grote bestelbus gereserveerd. Daags erna gebeld dat deze bestelbus niet meer verhuurbaar was, maar dat tegen hetzelfde tarief een grotere bus kan worden gehuurd. Kom wel voor 08:00 uur, want het loopt snel vol en de handeling voor het krijgen van een bus duurt ca. 10 minuten per klant.

Uitstekende service

Snel en accuraat personeel.

Wederom super geregeld

Fijn bedrijf ,goed geregeld en snel de borg weer terug.

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven