Goed geregeld

Makkelijk bedrijf samen te werken. Concurrerende prijzen, schone transport!

Nette vlotte afhandeling

Gehuurde wagen was goed schoon en voldeed vollledig aan onze verwachting

Mercedes Vito gehuurd

het was een keurige auto voor een prima prijs. We wilde eerst een boedelbak huren, maar voor een hele dag was de Vito nauwelijks duurder. Wel een heel stuk praktischer dan een aanhanger. Verder was de auto schoon van binnen, niks op aan te merken.

Prima ontvangst bij afhalen auto.

Vooraankondiging via mail van drukke momenten zodat gekozen kan worden de auto eerder op te halen. De ontvangst is prima dan. Bij terugbrengen van de auto is het drukker zodat mogelijk de bezetting kan worden aangepast op het aantal transacties. Over het geheel: goed tot zeer goed.

Snelle communicatie

Uitstekend.

Super!

Super!

Alles top en snel geregeld kon

Kon ook nog bus terug brengen wanneer ik wilde goed geregeld daar

Nooit geen ander nooit meer

Superflexibel, alles is mogelijk. Fijn Brabants bedrijf

prettig en klantvriendelijk

Fijne schone bus, prettige communicatie. Ik zal zeker terugkeren als klant

Goede service en goede bus voor een goede prijs!

Voor verhuizing een bus gehuurd. Dag van te voren was de gekozen bus niet beschikbaar en kreeg ik een grotere bus aangeboden voor dezelfde prijs. Voor een goede prijs hele dag gehuurd en na sluitingstijd goed en veilig kunnen inleveren!

Nette auto en goede prijzen

Snelle reservering nette auto goede prijzen en afhandeling

Zeer efficiënt vriendelijk en professioneel

Van de reservering tot het terugbrengen zeer efficiënt en professioneel en daarbij zeer vriendelijk. Zeer tevreden !

Mijn ervaring in één woord: Uitstekend!

Goede, vriendelijke en correcte service. Duidelijke voorwaarden; goede prijs/kwaliteit verhouding; nette representatieve auto. TOP!!!

Van aanvraag tot betaling erg makkelijk en duidelijk!

Makkelijke aanvraag, snelle reactie, goede service, snelle administratieve afhandeling top verhuurbedrijf!!

Snelle afhandeling

Zowel het afhalen als het terugbrengen verliepen soepel en snel.

Top service en 100% handelend vanuit de klant

Ik heb voor een weekend naar Zuid Frankrijk een bestelbus gehuurd en heb het huren, de geboden bestelbus en de afhandeling als vriendelijk, snel en correct ervaren.

Goed meedenkend bedrijf.

Na dat er een probleem was geweest in de communicatie, is dit dezelfde dag nog opgelost. Super fijn.

Prima service!

Bakwagen met laadklep voor dezelfde prijs als gewone Sprinter meegekregen. Helemaal top. Dat maakt verhuizen een stuk leuker.

Vlot en keurig geregeld.

Goede auto's voor een leuke prijs en een prima, vriendelijkeservice

Busje stond netjes klaar en na het gebruikelijke papierwerk kon ik zonder problemen vertrekken. Ook het inleveren verliep soepeltjes.

Vriendelijke en zeer gemakkelijke service

Goede schone bestelbus voor de verhuizing. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Goed geregeld, vriendelijk

Prima service, reserveren eenvoudig, auto stond klaar. Ook inleveren zonder problemen

Simpel, snel, makkelijk. .

Heel fijn dat je via de site van tevoren kunt reserveren.

Zeer tevreden.

In eerste instantie was mijn indruk niet heel erg goed met de Firma Adriaans, echter werd hier heel snel en zorgvuldig op gereageerd en is dit naar tevredenheid opgelost.

Gemak dient de mens

Alles heel soepel, alles online geregeld. Makkelijk qua betaling ook.

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven