Super service en communicatie!

Je reserveert makkelijk een busje via de website. Ontvangt meteen bevestiging per email. Je krijgt klantvriendelijke, heldere uitleg bij het ophalen en terug brengen Werkt ook prima met pinnen borg en bij terug brengen wordt het weer teruggestort min de gemaakte kosten. Top!

Prettige ervaring, geweldige bus

Duidelijke uitleg, snel geregeld, fijne bus!

Sympathiek en goede voorwaarden, matig onderhouden bus

Verhuisbus gehuurd, tegen goede voorwaarden. Sympathieke medewerker en net ontvangst. De verhuisbus was wel matig onderhouden. En dan doel ik vooral op de banden. Deze waren zo goed als kaal, 8 jaar oud en vertoonde droogtescheuren. Het reservewiel voldeed al helemaal niet meer aan de minimale eisen mbt profieldiepte. Het is bij een verhuisbus die vaak met veel belading rijdt toch jammer dat ze op veiligheid van hun klanten bezuinigen.

Snel en efficient, ik huur graag Mercedes 513 met grote laadklep

Goed geregeld

Goed te reserveren en goed geregeld

Van reservering, aflevering tot afhandeling en met de afhandeling is alles correct verlopen ..

Reservering via de website verliep probleemloos .. bij het afhalen van de wagen werd ik snel en vriendelijk geholpen en alles wat relevant was werd helder uitgelegd. De auto (verhuiswagen met laadklep) zag er netjes uit en reed goed. 'S avonds laat de wagen teruggebracht en de volgende dag stond het restbedrag van de borg weer keurig op de rekening. Prettig gevoel bij alles ..

Fijne mensen, top service en goede voertuigen

Reserveren via internet top, prettige service en goede auto inclusief toelichting. Bij terugkomt snelle afhandeling . Alles uiterst correct

Prima service en een solide wagenpark

Vriendelijke en deskundige bediening

Car was new. Very comfortable driving. Payment is easy and all the promises were true. 10/10

Goede service van begin tot het einde.

Het was goed geregeld.

Makkelijke en duidelijke website. Betaling dag ervoor is handig voor beide partijen. Ophalen en uitleg was prima (even voordoen hoe laadklep werkt, was wel handig geweest). Openingstijden zijn ruim, dit is met terugbrengen een pluspunt.

Fantastisch service

De bus stobd klaar mer alles dat ik nodig had om te verhuizen, zelf met volle tank.

Very good Service

Everything was very good

ontzettend prettige ervaring

Vriendelijke mensen, duidelijk prijsoverzicht, hele fijne bus.

Denk met je mee

De klant is gewoon koning denken met je mee naar een oplossing

Zoals altijd zeer tevreden

Weer fijn geholpen bij Adriaanse en de auto was prima in orde. Alleen bij het inleveren even moeten wachten omdat het druk was, maar met een kopje koffie geen enkel probleem.

Snelle en vriendelijke service

Al vaker hier een auto gehuurd, goede nette auto's en perfecte service

Prima geregeld door vriendelijke mensen

Heb een vrachtwagen gehuurd en de afhandeling vooraf en daarna gebeurde op een snelle en vriendelijke manier

Prima huur Bus

De bus is prima, schoon rijd goed. Niks op aan te merken. De afhandeling met borg etc. goed geregeld.

Efficiënt, netjes, eerlijk, flexibel

Altijd netjes geholpen, scherpe prijzen, mogelijkheden om laat terug te brengen, avond te voren ophalen, precies de dingen die missen bij de concurentie….kom elke keer met plezier terug

Super service

Super goede service. Het hele process van reserveren tot weer inleveren ging vlot en soepel. Gehuurde aanhanger zag er netjes uit. De volgende keer zou ik zeker weer bij Adriaanse huren.

Snel, vakkundig, betrouwbaar en prettig

De overdracht van de bus en uitleg incl administratie verliep erg vlot. Hele goede bereikbaarheid via de snelweg. Aftanken wordt gedaan en inleveren na sluitingstijd ook fijn. Prima bus.

Geweldige service

Mijn zoon heeft de auto voor mij gehuurd en vertelde: De ontvangst was heel vriendelijk, zijn fiets kon hij op een afgesloten terrein achterlaten. De auto was zo goed als nieuw en reed fantastisch, de prijs is in verhouding beslist niet te duur. Het is niet de eerste keer dat we hier een auto huren en zullen dat vast vaker doen, Terugbetaling van borg was de volgende dag al afgehandeld.

zeer slecht

zowel bij het reserveren en zeker bij het afhalen van de Bus zijn spullen niet klaar en is medewerker zeer klant onvriendelijk en blijkt dat er ook een paspoort gezien moet worden, is niets van verteld bij reserveren, medewerker blijft onvriendelijk als ik vraag of de sneewkettingen in de bus liggen, nee die moet je erbij huren ! ook niet verteld bij intake gelukkig neemt collega ( Hr. Lijten of Lijssen)het over die ziet dat dit niet werkt, en doet zijn uiterste best om eea beetje te verzachten dan na 1 week bus retour en tref de zelfde medewerker wederom zeer onvriendelijk, en roept ik ben al 1,5 uur gesloten, ik moet naar huis? ik zeg heb jullie beantwoorden afgeluisterd en daar hoor ik open tot 21.00 dus ik ben mooi op tijd, dan volgt een zinloze discussie, een man die ook de bus komt terug brengen is stom verbaasd.....etc......

Prima service, en een zeer mooie bus.

Voor de verhuizing had ik een verhoogde en verlengde sprinter gehuurd met verhuis set M1, verhuisdekens spanbanden en steekkar. Allemaal prima kwaliteit. De openingstijden waren zo ruim dat alles in een dag geregeld is, op halen en brengen en mocht je het niet halen dan kon je de bus achter gesloten deur achterlaten met een batch. Ik raad Adriaanse Autoverhuur zeker aan.

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven