Fijn personeel en goede service

werkt fantastisch!

Erg gemakkelijk online geboekt, kost niet veel, supergemakkelijk, ontspannen, en wat echt fantastisch is, dat je de auto kunt terugbrengen na sluitingstijd tot 6:00, en je hoeft niet af te tanken, dat wordt voor je geregeld achteraf. Fantastische service, top!

in één woord, (twee dan), echt perfect

Supersnel geboekt via internet, snel bevestiging, absoluut geen geld voor wat je krijgt, en inleveren hélemaal te gek, niet hoeven aftanken en tot 6;00 's ochtends in alle rust de auto kunnen retourneren zonder tussenkomst van niemand, echt geweldig!

Simpel, netjes

Nette bus gehuurd, goede uitleg bij het ophalen, alles werkte naar wens

Totaal service op orde

Gemakkelijke reserveren, bus wordt schoon afgeleverd en met gemak weer inleveren buiten kantoortijden. Wordt zelfs voor je afgedankt. Keurig en snel verrekend met de borg. Top!

onvoorwaardlijke service. The best place to get a car in Brabant

Supper vriendelijk and helped out in arranging the car even though we did not live in Eindhoven!

's morgens gebeld om een bestelbus te reserveren 's middags, geen enkel probleem.

Prima service, wel wat veel papierwerk tijdens het meenemen van de busjes. Zou fijn zijn als we dit vantevoren wisten, dan hadden we iets vroeger afgesproken ;)

Prima bus gehuurt bij Adriaanse!

Fijn personeel, snel geholpen.

zoals het moet

zeer tevreden

Prima plek om een auto te huren

Ik huur hier altijd als ik iets nodig heb, goede prijzen en service. Enkel de afhandeling zou wat sneller mogen (veel administratie)

Good service, but the first invoice was much higher.

The only bad thing is the first invoice, that included long list of items, that I didn’t order. My friend had similar experience.

• Would you recommend us? Yes

Uitstekend en snel

Idem

Uitstekende service

Uitstekende service, goede auto voor een heel redelijke prijs! TOP!!!

Afhandeling was goe, auto was matig

Het hele proces van boeken, ophalen, inleveren van de auto terwijl het kantoor dicht is, en de afhandeling daarna is prima! Echter de auto was niet schoon, van binnen en buiten. Verder reed de auto niet goed. Als de auto reed maakte hij een tikkend geluid aan de voorkant. Dit had te maken , volgens mij met het linker voorwiel. Het maakte lawaai enj e voelde het. Het was oncomfortabel om met vier mensen aar Essen te rijden dat weekend. Dit zie je niet bij inspectie als je hem ophaald. Ik zou zeker een monteur eens laten rijden onderz zwarte Opel Karl.

Doen wat ze zegen, zeggen wat ze doen.

Supersnel en handig!

Door een grotere bestelbus te nemen waarmee we meer konden laden bespaarden we al een rit Eindhoven-DenBosch. Om 23.00 uur savonds online afgesloten en om de dag er op om 09.00 al aan het rijden. Bus stond ook schoon en gewassen klaar, top!

Nette en correcte afhandeling en service

Wij zijn netjes geholpen en ook met vragen achteraf werd ik nog even goed geholpen.

Reservering is heel eenvoudig. Website is overzichtelijk en geen onverwachte kosten Achteraf, alles wordt duidelijk uitgelegd tijdens het ophalen van de auto Top service

Alles netjes geregeld

Alles netjes geregeld en prettige samenwerking. Fijne mensen op kantoor en geen vraag is teveel. Gewoon goed!!!!!

Altijd fijn daar

Zeer prettig vriendelijke mensen

Prima auto. Goede voorwaarden. Fijn geholpen.

Voor een week een auto gehuurd. Bij aflevering een nette auto. Goede begeleiding en uitleg. Na inleveren geen gedoe met brandstof wordt netjes afgetankt. Factuur overzichtelijk.

We zijn heel tevreden.

+ mogelijkheid om auto avond vantevoren af te halen + aftanken hoeft niet + wagen is schoon en degelijk + vriendelijk personeel - internet formulier is een beetje verwarrend over welk adres vereist wordt ten tijde van verhuizing.

heel fijn

Het was voor mij de eerste keer. Ik werd heel goed geholpen. Men nam er echt de tijd voor.

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven