Perfecte afhandeling van het hele verhuurproces

Van het eerste telefoontje om te reserveren tot de rekening achteraf, alles zoals afgesproken. En niet te vergeten de deskundige en vriendelijke medewerkers die ons geholpen hebben.

Fijn bedrijf

Vriendelijk en vlug geholpen.

Goede ervaring

Goede dienstverlening Alleen te veel borg en weinig km vrije verbeteren.

Super Service

Telefonisch reservatie gedaan.. heel snel makkelijk verlopen .. in de ochtend van mijn 1e huurdag kreeg ik een telefoontje dat er iets mis was gegaan met de planning.. kreeg een andere auto aangeboden van een categorie hoger voor de zelfde prijs.. Nogmaals bedankt Mvg Evren

Auto voorbereid en lieve mensen achter de balie

Auto om 7 uur klaar om te vertrekken. Documenten ingeleverd en binnen 5 minutjes kon ik vertrekken. Ook prijs gelijk icl. Verzekeringen gewoon geen onzin. Prima service ik kom zeker hier terug.

Vlot weer op weg

de heren maken een vriendelijke praatje met je en ondertussen werken ze heel snel alles af en ben je zo weg met een nette onderhouden bus. Top service!!

Klantvriendelijk, snelle communicatie.

Snel geregeld, vriendelijk geholpen bij ophalen.

Alles was perfect!

Mijn ervaring bij Adriaanse was in een woord perfect! Vanaf het begin tot het einde was de service top. Alles was duidelijk, geen rare dingen Echt top!

Prima geholpen, fijne auto.

Het is altijd een verrassing bij het ophalen van een huurauto. Ben ik meteen aan de beurt of moet ik wachten; ik heb vakantie, we gaan weg, heb alle tijd met goede vooruitzichten. Thuis: kampeerspullen erin en gaan, met een strak op de weg liggende Citan verlengd. Adriaanse degelijkheid, doet het altijd en overal.

Vriemdelijk

Niet lang hoeven wachten. En met afrekenen toch zonder kosten met creditcard betaald. Dat zou zo altijd moeten gaan

Goed geregeld

Al meerdere keren hier busjes gehuurd. Nooit problemen mee gehad en altijd netjes geholpen

Service is zoals het hoort

Zeer tevreden net zoals in het verleden

fijne site en goede service

een duidelijke site voor het bestellen van wagens, nette wagens die je mee krijgt en goede service.

Alles super snel geregeld: reserveren, afstemmen, ophalen en brengen

online reserveren was supersimpel, snelle bevestiging ontvangen. ophalen en brengen ging vlotjes. eerlijke prijzzen

Geweldig flexibel

Als vanouds midden jaren ‘90 Vertrouwd

Gewoon goed, fijne auto gehad

Minder was het aftanken, dacht dat ik een volle tank afleverde maar er werd nog vijf liter benzine getankt. Volgens een medewerker andere houding van de houder...

De Mercedes sprinter die we hadden gehuurd zag er op en top uit. De cabine was schoon en netjes. Ook de laadruimte was schoon en netjes. Ik zou zo weer huren bij dit bedrijf Ga zo door!

Verzorgt van het begin tot het einde

Het was enkele jaren geleden dat ik gebruik heb gemaakt, en net als toen is de service uitstekend verzorgt.

Alles was top geregeld zoals het hoort

Een 6 tal bussen gehuurd voor het opzetten van een tijdelijke pendeldienst Smorgens om 7.30 uur de bussen opgehaald, deze stonden allemaal gewassen en afgetankt klaar langs de weg s avonds voor 21.00 uur een 3 tal bussen netjes weer terug gebracht en rond 23.00 uur de laatste 3 terug gebracht Het was TOP geregeld, ze komen hun afspraken na , staan je vriendelijk te woord, en de bussen zagen er toppie uit kortom een top bedrijf voor het huren van auto s!! Bedankt en tot de volgende keer Team BESTGOLF

vlotte en correcte dienstverlening en goed materieel

Adriaanse is een prima servicegerichte organisatie

Vriendelijke personeel, goede prijs en snel geholpen.

Goede service. Eind van de dag was er een probleem met de laadklep. Na even gebeld te hebben met Adriaanse was er binnen 15 minuten iemand op onze locatie om te helpen.

Helemaal prima. Vriendelijke mensenen duidelijke voorwaarden .

Afhandeling en bevestiging loopt soepel

Auto's zijn schoon en presteren naar behoren

prima klantgericht bedrijf

Vriendelijke praktisch ingerichte medewerkers. Er wordt meegedacht en afspraken worden nagekomen.

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven