super geregeld allemaal, al jaren tevreden klant

goed geregeld, aardig behulpzaam personeel. 100 punten.

Zowel een vriendelijke alsook probleemloze ervaring.

Tweemaal bij Adriaanse autoverhuur bestelwagens gehuurd ivm verhuizingen. Beide keren alles super geregeld, mooie schone wagens en ook duidelijke en snelle afwerking van de kosten en teruggave borg. Kortom een echte aanrader!

Goede service goed geregeld

Adriaanse is al jaren een vetrouwd adres. Goede auto's tegen scherpe tarieven om je klus te klaren. Nadat het vriendelijke personeel de nodige formaliteiten en formulieren heeft ingevuld (dat soms wel wat lang, maar het hoort erbij) kun je snel op weg. Er zijn mogelijkheden om je auto makkelijk na sluitingstijd terug te brengen, waardoor je flexibel bent in je tijdsplanning. Heb je nog iets extra's nodig, dan heeft Adriaanse in de shop nog een aantal handige zaken te koop, zodat je niet extra naar een winkel hoeft.

Fijne nette bus, en heel goed geholpen bij alles

Al bij het zoeken naar een geschikte bus werd er prima mee gedacht aan de telefoon ,ook latere vragen werden snel en bondig beantwoord. Ophalen van bus op zondag was een fijne service en alles werd goed verteld. Er werd een rondje rond de bus gelopen en alle zichtbare schade werd mede genoteerd zodat je zeker wist dat je daar geen problemen mee zou krijgen achteraf. Bus zelf reed prima en was lekker ruim, er kon ook nog voldoende bagage mee. Kortom als we nog eens een busje nodig hebben, dan zeker bij adriaans!

Super!

Met name het vroeg kunnen ophalen en laat kunnen terugbrengen vind ik een pluspunt. Het enige wat misschien fijn zou zijn is een normale USB poort in het dashboard voor opladen van telefoons. USB-c communiceert niet met iphones....

Top bus!

Super comfortabele bus om mee te rijden. Voelde eigenlijk als een personenauto (maar dan veel groter). Ook mooie en frisse wagen! Inleveren ging ook makkelijk. Eveneens ideaal dat we hem zondag konden halen. Top ervaring.

Geweldige service

Geweldige service. Had bakwagen besteld zonder laadklep. Foutje bij reserveren. Gebeld en alles was gereserveerd. Helaas. Zaterdag bij ophalen stond er toch bakwagen met laadklep. Was geannuleerd door ander. Door dat telefoontje hadden ze dat onthouden. Dat vind ik nog eens topservice. Duidelijk verhuurverhaal. Hoeft niet self af te tanken. Wordt gedaan bij inleveren. Das dus altijd eerlijk.

Goede service met net wagenpark

Vriendelijke mensen die goede service en uitleg bieden. Nette en verzorgde busjes voor de verhuur.

Alles goed geregeld

Helemaal goed

Snelle, makkelijke, duidelijke boeking

Makkelijk kunnen boeken en daarna ook snel op weg na het afhandelen van de amdinistratieve zaken. Binnen een half uur duidelijke factuur in mailbox en retourbedrag al op de rekening!

Goed bereikbaar en hele fijne bus!

Prettig, snel te boeken en een fijne bus. Prima ervaring!

Zeer goed.....

Ik Jack...de huurder van het personen busje fantastisch. De bejaarde (de 5 dames)hebben genoten van Andre Rieur op het Vrijthof. Het vervoer met het busje vonden fantastisch.....en natuurlijk met een bestuurder van de bus. Lekker rustig rijden heerlijk. Dit is voor herhaling vatbaar om meer uitstapje te maken. Nog bvd Groetjes Jack

Geweldig goed

Heel makkelijk via internet te reserveren. Duidelijk uitleg wat je allemaal bij je moet hebben om het object te kunnen huren en mee te krijgen. Ook op zondag is de zaak open, Top. Duidelijke factuur van de gemaakte kosten. Betaal faciliteiten heel erg goed en uitgebreid.

9 persoons busje gehuurd. In de avond na sluitingstijd terug gebracht en sleutel in brievenbus kunnen gooien. Dat was heel fijn. Alles goed geregeld.

Positief

Handig dat ze op zondag open zijn, makkelijk en snel geregeld. Echter was de parkeerplaats waar de busjes na sluitingstijd neergezet moeten worden aardig vol waardoor de wasboxen daar lastig bereikbaar waren. Buiten dat een top service!

Goede service, allemaal heel erg duidelijk.

Prima en professioneel!

Alles soepel verlopen en duidelijk uitgelegd! ( thanks, Henk! )Prachtige verhuiswagen gehuurd bij Adriaanse. Tot een volgende keer

Goed en vriendelijke mensen

Goede service en vriendelijke mensen

Geweldige service

Superbedrijf! Goede en snelle service

Goede service, perfect busje

Vriendelijke mensen, alles zoals afgesproken en bisje in zeer goede staat

Goede service,borgsom erg hoog.

Huren van busje was ok. Moest borg van 500€ betalen, waarvan ik dacht dat die meteen na inlevering weer op mn rekening zou staan. Dat bleek niet het geval. Hopelijk staat het er maandag weer op. Een hoog bedrag!

Zonder poespas, lekker snel.

Top.

Nette zaak; prettige mensen

Duidelijke communicatie, zowel telefonisch als via internet. Nette auto meegekregen.

Prima busje

Mooi, ruim en nieuw busje. Correcte afhandeling. Handig dat de bus na 19:00h nog ingeleverd kan worden. Geen rare service kosten voor achteraf aftanken.

Perfecte afhandeling van het hele verhuurproces

Van het eerste telefoontje om te reserveren tot de rekening achteraf, alles zoals afgesproken. En niet te vergeten de deskundige en vriendelijke medewerkers die ons geholpen hebben.

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven