Prima, vriendelijke bediening, top

Eerlijke service - Eerlijke prijzen

Al jaren werken wij samen met Adriaanse, nooit "addertjes" onder het gras, alles altijd lekker flexibel, transparant en in redelijkheid met elkaar af te handelen. Prachtig bedrijf.

Verloopt altijd goed

Zeer goed service vriendelijke ook goede auto's ook goed verhuur berdrijf

Alles gaat conform afspraak en snel.

De reservering van een auto gaat eenvoudig, de afhandeling aan de balie gaat zorgvuldig en de gehuurde auto was schoon en beantwoordde aan de verwachtingen. Het proces van inleveren van de auto na openingstijd is duidelijk en de financiële afwikkeling was correct en snel.

Bijzonder goede serviceverlening

Mijn eigen auto was kapot en ik kon vanwege het werk even niet zonder een auto. Het personeel dacht mee, was behulpzaam en vriendelijk. Ik heb een paar jaren geleden ook een auto gehuurd en voor beide keren was mijn ervaring positief: ik had beide keren het gevoel dat ik met de huurauto veilig de weg op kon gaan.

Prima auto voor een scherpe prijs

Prima auto gekregen. Prijs is scherp en afhandeling ging soepel.

Gewoon goed

Reserveren, ophalen, gebruik maken van de auto en terug brengen. Allemaal super, en prettig geregeld. Prima service en duidelijke voorwaarden. Ga zo door

Vriendelijke persoonlijke service.

Bij het retourneren gezellig ontvangen met interesse hoe de dag verlopen is.

goed, snel en accuraat geholpen

vriendelijke ontvangst, snelle service, goede auto

Heel goed

Prima service werken alles perfect af zoals je mag verwachten van dit bedrijf. Al meerdere keren busje en aanhanger gehuurd nog nooit problemen gehad dus kan ik zeker aanbevelen.

Alweer een geslaagd weekend dankzij Adriaanse Autoverhuur!

Vanwege verhuizing een bestelbus gehuurd bij Adriaanse Autoverhuur. Helaas was het niet meer mogelijk om een extra verlengde Vito te huren, want deze waren niet meer beschikbaar in mijn huurperiode. In plaats daarvan een grotere wagen meegekregen, een Sprinter verlengd en verhoogd. De bus kon op aanvraag de avond vooraf de eerste huurdag worden opgehaald. Daar kreeg ik op tijd een SMS-bericht voor dat de bestelbus beschikbaar was gekomen en voor mij klaar stond om op te halen. Dat scheelt enorm veel tijd op de verhuisdag zelf! Aandachtspunt is dat ik de factuur en de terugbetaling van de borg/verrekening van de kosten pas later de week daarna bevestigd kreeg. Waarvoor ik bovendien eerst nog er achteraan moest bellen om deze bevestiging(en) te krijgen. Uiteindelijk is dat alles netjes opgelost. Mijn verhuizing verliep soepel en zoals gepland, en met een bestelbus van Adriaanse Autoverhuur heb ik een nette, ruime wagen tot mijn beschikking gehad. Als ik weer een bestelbus nodig zou hebben, zou ik niet aarzelen om deze weer opnieuw bij Adriaanse Autoverhuur te huren.

Ik moest een personenbus hebben,en ben zonder afspraak of reservering na aderiaanse gereden.En bij binnenkomst werd ik gelijk goed geholpen en werd er mee gedacht.Binnen 10min stond ik weer buiten met een bus. Super bedrijf

uitstekend

Keurig netjes, vriendelijk medewerkers en alles op tijd volgens afspraak.

Vriendelijk personeel en fijne bus

Ik kan niets negatiefs bedenken. We zijn vriendelijk geholpen en de gehoorde bus was top.

Perfecte service

Voor de 2de keer een nette wagen gehuurd. De eerste keer een verlengde sprinter bus en de tweede keer een bakwagen met laadlift. Beide keren een positieve ervaring. Schone wagens en vrij nieuw, ik heb mooi al mijn spullen kunnen verhuizen.

fijne mensen, fijne wagens

super service

snel geregeld en perfecte service

Bij aankomst werd alles duidelijk uitgelegd. Geen ingewikkelde contracten en de communicatie voelde betrouwbaar aan. Bij terugkomst ook geen problemen en alles werd makkelijk afgehandeld.

Zeer positieve ervaringen met Adriaanse autoverhuur

Reserveren online is makkelijk, ontvangst bij afhalen is vriendelijk en efficiënt, uitleg van het voertuig idem. Terugbreng mogelijkheden zijn zeer flexibel en de eindafrekening is snel en correct. Ik heb de laatste jaren een aantal keren een bestelbus gehuurd en de volgende keer ga ik weer naar Adriaanse!!

Snel en goed geregeld.

Super top!

Goede service en snelle afhandeling

Reserveren ging makkelijk via de website. Ophalen en inleveren ging snel.

Very helpful office staff

Office staff at Eindhoven (Meerenakkerplein) is very welcoming and helpful. Easy process of getting the car, and returning of it. Good working hours (the office is open even on Saturday afternoon).

• Would you recommend us? Yes

honest, reliable and accommodating

Adriaanse Autoverhuur was a breath of fresh air... there was no taking money in advance, it was based on trust... that, I the client would uphold my commitment, that, in 2022 is rare. BUT as far advanced as things may be, the fact that one cannot use a VISA card was almost an absolute show stopper .... had my daughter, now living in Eindhoven not been there to help out. Not only your company but the parking within Eindhoven... I tried 8 different pay terminals in same different areas but the VISA card could not pay. The inspector was a miserable man who said I must carry on driving till I find one!!! again my daughter was able to use her ING card... cash is also not accepted. So I can buy food, stay in a hotel but parking as a tourist will make me reconsider a similar visit. This point is also important for Adriaanse Verhuur's future business but I thank you for your wonderful way of doing business and for adapting to our needs.. well done guys, regards daniel christen

• Would you recommend us? Yes

Goede service, vriendelijke personeel en acceptabel prijzen.

Alles perfect geregeld

Ruime openingstijden en prettig personeel Alles vlot geregeld

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven