Superbus, snel alles geregeld en ook weer snel afgerond, diezelfde avond al!

Goede en betrouwbare service

Vaker een voertuig gehuurd bij Adriaanse en nooit problemen. Ook fijn dat we het busje nog na openingstijden in konden leveren!

Altijd goede ervaring bij Adriaanse!

Goede persoonlijke service!

Topbedrijf!

Goede service. Vriendelijk personeel. Zeer betaalbaar!

Fijne service, heldere afspraken

Snelle service, heldere afspraken en duidelijke communicatie.

Mooi nieuw wagenpark

Makkelijk reserveren, vriendelijk personeel en mooi uitgebreid nieuw wagenpark. Zeer handige optie om auto avond van tevoren al op te kunnen halen.

Al verschillende keren iets gehuurd altijd goed.alleen de laatste keer bij het inleveren van de huur wagen begon de werknemer achter de balie over dat er in de huur auto gerookt zou zijn door ons en wilde het liefste daar voor een halve dag huur voor tellen. Maar wij roken allebei niet dus raar dat hij het zei ik heb meteen gezegd dat we niet rookte en dat er 100% niet in gerookt is verder werd er niet moeilijk gedaan. Maar het voelde niet fijn.

Prettige service, vriendelijk personeel, goede auto's en alleszins redelijke tarieven!

Snelle reactie na reservering. De gewenste auto was niet beschikbaar. Er werd meteen een alternatief voorgesteld, waarop ik per mail of telefoon kon reageren. Geen gedoe.

Top!

Vriendelijke medewerkers & goede service!!

Snel, goed en met goed humeur geholpen.

Zondagochtend om vijf over acht, snel, goed en met goed humeur geholpen. Vrachtwagen die ik had gehuurd stond al klaar. Duidelijke instructie over terugbrengen. Borg, betaling allemaal goed geregeld.

Uitstekende ervaring met het klantvriendelijke en servicegerichte Adriaanse Autoverhuur Eindhoven!

Uitstekende ervaring met Adriaanse Autoverhuur Eindhoven, omdat alles rondom het huren van een bestelbus vlekkeloos verliep en tijdens het gehele traject van a-tot-z de afspraken duidelijk werden gecommuniceerd. Het is gemakkelijk om online een bestelbus aan te vragen en deze te reserveren. De telefonische bereikbaarheid van Adriaanse Autoverhuur is goed, en je wordt (bijna) altijd direct te woord gestaan. Betalen van de borg kan op verschillende manieren. Op drukke momenten ophalen of inleveren van de bestelbus kan wat langer duren, vanwege drukte en tijdelijk personeelstekort. Adriaanse Autoverhuur heeft binnen een prettige wachtruimte waar je even rustig kunt zitten onder het genot van een kop koffie of thee. Prima service en klantvriendelijke medewerkers!

Goede duidelijke info met goede kwaliteit voertuigen

Gewoon hartstikke goed

klantvriendelijk!

auto ingeleverd op zondag , sleutels in de brievenbus.... maar mijn werktablet vergeten eruit te halen snel teruggereden en ik had geluk, hoewel gesloten maakte medewerker de deur open en kon ik toch mijn tabletnog eruit halen Super deze actie met vriendelijke groet familie Wieggers

Top geregeld!

Hele fijne service, wagen was op en top schoon, alles lag erin wat we nodig hadden. Duidelijke uitleg.

Heel goede mercedes met bak en uitstekend geholpen.

Telefonisch en aan de balie vriendelujk behulpzame medewerkers. Uitstekende verhuurbus.

Nieuwe bus mee gekregen, reed super en voor een prima tarief!

Ik dacht eerst geen bus mee te krijgen, maar na wat overleg tussen 2 medewerkers kreeg ik een nagenoeg nagelnieuwe bus van 1 week oud mee. Dankjewel!. Bij de inname was het wat druk en rommelig, maar e.e.a. werd netjes afgehandeld. Ik was mij mobiel nog vergeten uit de bus te halen, maar die kreeg ik netjes bij afwikkeling van de papieren terug. Aanrader om bus te huren. Bedankt weer! Groetjes, Tim 15-10-2022 Mercedes Sprinter extra verlengd

Service is altijd goed bij Adriaans!!

Er valt niks aan te merken op de dienst en de service die zij verlenen. De auto die je huurt is altijd in goede staat en het personeel heeft goede kennis van zaken.

Topservice!

Zeer klantvriendelijk en komen afspraken goed na. Ook een mooi wagenpark.

goede prijs en kwaliteit

De auto was heerlijk schoon en in topconditie. De early pick up en late return is voor mij een goede service. Allemaal snel geregeld tijdens het ophalen en eenvoudig inleveren.

Servicegerichtheid en persoonlijk contact stonden voorpp

Precies goed, ik belde of ze een busje beschikbaar hadden voor de volgende dag, wat ze hadden. Eenmaal daar kon er nog een wijziging in mijn reservering doorgevoerd worden omdat ik iets verkeerd had doorgegeven. Lage kosten en het feit dat je niet hoeft te tanken is ideaal.

goede service snelle afhandeling, fijne auto

Super, perfect geregeld

Correct en goede communicatie. Enige nadeeltje is dat de beschikbare parkeerruimte om de eigen auto bij afhalen te parkeren zeer beperkt is, staat altijd nagenoeg vol.

Snel en goed geregeld vooraf en er na

Savonds gereseveerd de volgende dag stond de bus netjes klaar ik vertelde dat ik meschien iets later terug zou zijn was geen enkel probleem ivm parkeerplaats achter de volgende dag moest ik werken en heeft mijn schoonzoon het mogen afhandelen Top geregeld bij aadriaanse verhuur

Altijd Top.. Super Service

Altijd super Service Huur regelmatig bij adriaanse verhuur altijd een geschikte voertuig die klaar staat

Service gerichte instelling!

Prima bedrijf! ;-)