Perfecte ervaring, goede service.

De boeking verliep bijna vlekkeloos, beter was om het huidige adres op te geven omdat dit beter te bewijzen is. Het ophalen van de bus verliep verder vlekkeloos, goed geholpen met duidelijke instructies. De bus, een verhoogde en verlengde MB, was werkelijk fantastisch. De laadruimte overtrof alle verwachtingen waardoor de planning van de verhuizing een stuk gemakkelijker was geworden. Het inleveren van de bus verliep ook perfect, de bus werd gecontroleerd en de brandstof werd afgetankt. Kortom, een perfecte ervaring bij een bedrijf met een goede service.

Super kwaliteit voor een scherpe prijs

Goed aanbod, met beste service

Altijd goede service

We huren al jaren bij Adriaanse. Problemen worden goed opgelost.

Prima auto, fijne service aan de receptie. Alleen met het terugbrengen van de auto heb ik n uur zitten wachten tot ik aan de beurt was, met 6 man voor mij. Ik snap dat er gecontroleerd moet worden. Een verbetering zou zeker zijn als wat meer personeel aanwezig zou zijn. Verder ben ik prima tevreden over Adriaanse.

Makkelijk huur geregeld, vriendelijke medewerkers

Online gereserveerd, prima busje meegekregen, vriendelijk geholpen. Huur hier wel vaker een aanhanger of busje.

Slechte verlichting op een goede aanhanger.

Ik vond het wel vreemd dat de verlichting van de aanhanger niet goed was. Rechts deed het licht het niet, de kentekenplaatverlichting en het lampje aan de voorzijde. Duidelijk een bedradingsprobleem. Van de medewerker die ik sprak begreep ik dat dit een bekend probleem is. Als ik een bon krijg, is die voor mijn rekening. De medewerker can wie ik de aanhanger kreeg, had geen tijd om het te repareren. Dat had natuurlijk van tevoren gebeurd moeten zijn.

Goed zoals altijd

Gewoon goed top.

2 dagen vantevoren geboekt, auto netjes geleverd, tanken op locatie voor je af.

Fantastische, fijne bus gehuurd

De Mercedes Sprinter reed volgens mijn vader die de bus bestuurd heeft heerlijk en we hebben alles dankzij de grote laadruimte in een keer kunnen vervoeren, bedankt!

Weer super

Al eerder een bus gehuurd En het was nu ook weer top Goed geholpen vriendelijk Als ik weer een bus moet hebben ga ik weer naar Adriaanse autoverhuur toe

Betrouwbare service

Mercedes sprinter gehuurd. Stond netjes klaar, ophalen en inleveren ging snel en keurig.

Goed materiaal, redelijke prijs, vlotte afhandeling, geen verrassingen, gewoon uitstekend.

Goede en nette bus, doordacht proces van aanvraag tot facturering

Goede en nette bus, doordacht proces van aanvraag tot facturering

Makkelijk en goed

Ik kreeg het advies om niet tussen 8 en 9 te komen omdat het dan heel druk zou zijn. Prima advies: toen we om 7 uur kwamen waren we meteen aan de beurt. Netjes geholpen. De auto had wel een kapotte lamp die nog vervangen moest worden en de ruitenvloeistof moest nog bijgevuld worden. Dat had al gedaan kunnen zijn, maar het werd netjes opgelost en ik kon de auto gebruiken. Tip voor mensen die een auto met een laadlift huren: laat de moter draaien anders doet de lift het op een gegeven moment niet meer :)

goede service

Bij het huren van een aanhanger werd ik uitstekend geholpen met het aan en afkoppelen.

goede en vriendelijk service

Ontvangst aan de balie vriendelijk en duidelijk met procedure, ik raad het aan. Ook goede prijs.

Super service

Binnen een dag alles geregeld. (Had op korte termijn een bus nodig) dan erna al weer meteen alles afgehandeld super service! En dag zelfs op zondag!

Attent en meedenkend bedrijf waarmee je afspraken kunt maken.

Jarenlange ervaring met Adriaanse. Prima service en vriendelijk meedenkend personeel. Mocht er iets zijn, dan wordt het snel en tot volle tevredenheid geregeld!!

Accuraat, vriendelijk en betaalbaar

Komen afspraken na, zijn behulpzaam en bieden een uitgebreide service. Zonder meer een hele goeie aanbieder. Tot een volgende keer, vanuit Den Bosch

Hele fijne service

Het busje dat we huurden was erg schoon en reed fijn. Ook de service was top. Toen bleek dat de kilometerstand van het busje iets afweek van die op onze papieren, is dit direct aangepast. Ook lopen ze samen een rondje om de wagen om de staat te controleren. Dit kon ik erg waarderen.

Nette Bakwagens met een grote laadklep

Voor het transporteren voor grotere apparaten en systemen

Prima service en nette auto

Alles verliep prima. Vriendelijk personeel en net busje. Wel een beetje jammer dat ik bij het inleveren nog € 1,20 moest afrekenen voor brandstof terwijl ik het busje zelf al had afgetankt. Er ging nog 0,17 liter bij ....

Snelle reactie op mail. Heldere communicatie. Week verplaatsen van het huren van een bus bleek geen enkel probleem.

M.b.t. het vervoer heeft U onze verhuis totaal ontzorgd!

Toen wij om half 8 (in de morgen) kwamen stond de wagen klaar met daarin het verhuispakkket. De wagen was netjes gewassen. Het geheel verliep vlekkeloos en om half 4 hebben we de wagen weer netjes terug kunnen brengen. Bedankt Adriaans!

Prima bus

Sprinter gehuurd omdat onze eigen bus in Brussel niet meer wordt toegelaten. Gehuurde Sprinter van hoge kwaliteit en nette aflevering voor verhuur.

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven