Het was eenvoudig om een wagen te reserveren en op te halen.

Ik heb op 29 januari 2023 een bakwagen met laadklep opgehaald. Het proces van begin tot eind is eenvoudig en overzichtelijk en de wagen die ik mee kreeg leek bijna nieuw. Top. Telefonische bereikbaarheid is nog wel een punt van aandacht, want op drukke momenten sta je lang in de wacht.

Goede service, ruime openingstijden (ook op zaterdag) en een hele goede ervaring overall!

supergemakkelijk

Great

Great experience! Totally recommend!

The service was quick and clear. They communicated in English which I appreciate. Overall a good experience. I recommend it.

• Would you recommend us? Yes

Goede verhuurder. Heldere communicatie, afspraak is afspraak. Fijn dat je een huurbus al een dag vantevoren op kunt halen!

Goede service!

Klant vriendelijk

Vriendelijke personeel en goed geholpen.

snel, correct en vriendelijke geholpen

ik werd correct en vriendelijk te woord gestaan en kreeg een duidelijke uitleg.

Professioneel en soepel

De tank was, en werd, tot de rand gevuld. Geen misverstanden over de verbruikte brandstof.

Prima ervaring. Goede service en nette Mercedes Sprinter gehuurd.

Ik ben goed en prettig geholpen. Ook het gehuurde materiaal is in goede conditie.

Fijn bedrijf, duidelijk en eerlijk

Fijne service, duidelijke en eerlijke communicatie.

Een goede service van het verhuren van jullie wagenpark vriendelijk naar de klant ik heb in het verleden meerder keren een auto gehuurd en is altijd prima verlopen

Onlangs een busje gehuurd voor een verhuizing. Alles is vlekkeloos verlopen. Mijn familie huurt hier al jaren busjes.

Ruime, moderne en schone bus en persoonlijke service voor goede prijs!

Afgelopen weekend heb ik een Mercedes bus gehuurd voor een dag. De bus was modern, nieuw, schoon, reed erg fijn en bood veel ruimte voor vele spullen: perfect voor verhuizing of een dag heen en weer rijden naar de stort. We werden goed geholpen en de prijskwaliteit verhouding incl. verzekering is ook erg goed. Na een dag bleek er een kleine beschadiging aan de bus te zitten; na overleg zijn we hier in ons voordeel goed uitgekomen. Duidelijk dat het personeel streeft naar een positieve klantbeleving en niet gericht is op winstbejag.

Goede redelijk nieuwe bestelwagen

Vlug en eenvoudig afgehandeld

Super, overzichtelijk en friendly service .

Best laat, (donderdag) en bestel bus willen regelen, maar geen probleem, wat ik wilde hadden ze niet maar die alternatief was veel beter, en meer praktisch, heel fijne over een paar weken weer een reserveren. Dhr M. Harris.

efficient

Worked as expected, everything went fine.

Gewoon goed

Gewoon goed

Super goed ervaring gehad

Goed en goede service

Het meenemen van een poststuk stond helaas niet vermeld in de mail,maar het is toch goed gekomen.rust en de tijd nemen zeiden ze.

Snel, vriendelijk en behulpzaam

Fijn bedrijf om van te huren. Kom hier altijd weer. Men is duidelijk en behulpzaam en denkt bijvoorbeeld mee wanneer het om telefonische verlenging gaat. Echt o.k. zo.

Prima hulp, vlot geregeld.

Al kwam ik op het laatste moment, er werd een oplossing gezocht en gevonden voor mijn wens. En met geduld en flexibiliteit omgesprongen met mijn schema, met het terugbrengen na sluitingstijd. Alleen jammer dat er kennelijk nog onvoldoende diesel bijgetankt was, want ik heb bij de Adriaanse pomp afgetankt, en nog nagevuld ook. Maar goed, het ging maar over iets van € 2,50, kniesoor die daar op let.

Snel schakelen en prettig contact

Adriaanse heeft uitgebreide keuze en men schakelt snel, goed en prettig

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven