prima service door vriendelijk en behulpzaam personeel

Men denkt en werkt mee om het huren van een auto zo optimaal mogelijk te doen verlopen.

Alles prima geregeld

Alles precies ma geregeld

Top bedrijf!

Ik was best zenuwachtig over het huren van een verhuisauto, maar door het vriendelijke personeel was dat snel over!

Adminstratieve fout gemaakt tijdens verhuren

Heb een andere auto meegekregen, dan op papier. Daardoor was er veel onduidelijkheid.

Gemakkelijk en betrouwbaar

Bij aankomst stond de auto al klaar. Er werd nog een rondje meegelopen rond de auto om naar beschadigingen te kijken, wat een heel betrouwbaar gevoel achterliet. De voorwaarden waren van tevoren duidelijk aangegeven. De bus zelf was in goede staat en reed fijn, alleen de radio kregen we niet aan, maar dit was snel opgelost.

snel en professioneel!

Ik huur vaker bij Adriaanse Autoverhuur. een aanrader!

Super bedrijf

Super goede Service dit bedrijf denkt met je mee

Al jaren klant

De eerste keer dat ik een recentie ga schrijven voor hun, terwijl ik al jaren een bakwagen en/of andere wagen bij hun huur. Het is gewoon een betrouwbaar adres met super service !!! En natuurlijk NIET te duur.

Goede service en materiaal voor een veilige transport

Wij huren regelmatig wagens bij Adriaans autoverhuur voor het vervoeren van onze materialen naar festivals en evenementen. Wagens zijn goed onderhouden.

Goede hulp, ook in het weekend (tot zaterdag-avond laat)

Prima geholpen zelf op zaterdagavond. Prima busje.

Easy and relaxed service

Great introduction to the service. the rental car was in great conditions, both inside and outside. mechanically the vehicle was flawless. The only downside is the price. I do think it was just a little bit too much for a full day with the van, however that is the only thing that I have to note regarding the rental experience.

Prima geregeld!

Duidelijke communicatie. Komt afspraken na.

Goede service voor een nette prijs.

Bakwagen met laadlift gehuurd voor een verhuizing. Nette wagen met ruime laadmogelijkheden voor een verhuizing. Bij terugkomst wordt de auto volgetankt zonder extra kosten zodat je ook weet dat je altijd met een volle tank de auto huurt.

Super vriendelijk en denken met je mee!

Soms heb ik voor mijn bedrijf een bestelbus nodig en huur deze altijd bij Adriaanse. Ze doen niet moeilijk en hebben een grote keuze aan voertuigen. Je regelt het goed en snel! Een echte aanrader!

In een woordt top !!!!!

Ik was op het laatste moment op zoek naar bus om te kunnen verhuizen en alles werd uit de kast gehaald om toch een bus te kunnen regelen bedankt dankzij roel top!!!!!!

Perfect geregeld

Alles top geregeld; zowel ophalen als inleveren ging soepel. Op 1 norse man aan de balie die nog geen goededag wilde zeggen na, overige medewerkers erg vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk en professioneel

Goede service, vriendelijke mensen, en prima prijs/kwaliteit verhouding. Ik raad dit bedrijf aan!

vriendelijke personeel

i.v.m. mijn werk ik moet soms snel een auto huren en naar buitenland reizen ,deze bedrijf is top bedrijf ,personeel was vriendelijk zij hebben mij gelijk geholpen en op hetzelfde dag ik kon auto huren ,ik zal zeker alle mijn auto's bij deze bedrijf huren.

Prima auto maar slecht onderhoud

Na 5 minuten rijden was duidelijk dat de remmen van de auto niet in orde waren. Helaas was er geen monteur beschikbaar en ook geen vervangende auto. We moeten er maar mee door rijden. Geeft niet echt een veilig gevoel. Daarnaast miste er in de auto ook veel. Zoals de plastic onderdelen van de punten waar je de gordel in vast klikt. En andere kapjes.

Goede service tegen lage prijs.

Huren bij de lokale ondernemer is goedkoper dan je denkt. Een goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel en een goed onderhouden wagenpark tegen een betaalbare prijs!

Goed geregeld met prima service

Goede en vriendelijke service

Zoals ik al jaren gewend ben is Adriaanse Autoverhuur helder in de prijzen en voorwaarden, vriendelijke medewerkers en goed deugdelijk materiaal.

Gemakkelijk, flexibel

Bus ophalen: prima Bus terugbrengen: prima Faciliteiten: prima Koffie: weet ik niet Prijs: marktconform Eindoordeel: prima!

Makkelijke site, nette auto voor een mooie prijs en goede service

Aardig en behulpzaam personeel die alles snel en netjes afhandelt. En zelf aftanken is niet nodig, dit doet het personeel naast de deur bij terugbrengen.

Snelle en goede service

Alles prima geregeld, zeker voor herhaling vatbaar!

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven