Probleem prima opgelost , grote bus gekregen voor de prijs van een kleinere bus !

Top service, vriendelijke en flexible

Goed behandeld, vriendelijke personeel, en redelijke prijzen.

Snel en goed geregeld

Alles via mijn telefoon geregeld dat ging vlot en had snel een bus geregeld op zondagmorgen. Alles goed gegaan en netjes geregeld.

Goede service en meedenkend

Voertuig was in perfecte staat En zuiver van binnen en buiten

Top verhuur bestelbussen.

Wordt altijd prima geholpen !

Goede service, vanaf boeking tot afhandeling, boeking ging gemakkelijk, goede nette wagen, buiten openingstijd de auto op een gemakkelijke manier terug kunnen brengen en administratieve afhandeling binnen een dag geregeld. Topbedrijf.

Snelle service en klantvriendelijk

Ik heb op de vrijdag een auto proberen te huren online en werd netjes direct beantwoord via de mail dat ze de aanvraag in behandeling nemen en zsm telefonisch contact opnemen of er een auto beschikbaar is. Ik werd binnen het uur gebeld en ze hadden nog 1 bestelauto beschikbaar direct op kunnen halen en je kunt hem altijd terug komen brengen. Super vriendelijke service en zou dit zeker aanbevelen bij anderen.

Heel goed

Makkelijk te reserveren, ophalen kan lekker vroeg en terugbrengen kan ook als ze dicht zijn. Verbetering: geef uitleg hoe de knoppen werken zoals airco, ramen open en dicht, ruitenwisser etc nu moest ik tijdens het rijden hoe werken bepaalde dingen

Very smooth and hassle free.

Friendly staff, process smooth and fast. Accommodating people.

zeer tevreden

Heel fijn dat ik de auto al de avond van tevoren kon ophalen. Verder prima geholpen door alle medewerkers

Snel kunnen reserveren. Bus stond op tijd klaar en rijden maar. Bij inleveren sleutels in brievenbus en de dag erop was alles afgewerkt.

Excellent

The personnel was very supportive and explained through the whole process. I just needed to care about driving. They allow anytime (24hs) drop of the vehicle would refill your gas tank and send the receipt and your money back. You only need to show up to pick up the vehicle. Overall, highly recommended.

Goede service perfecte auto aardige mensen en als je moet wachten koffie

Alles oké goed in orde

Echte aanrader

Correct, zorgvuldig. Vriendelijk en fijne auto's

Een groot drama.

Heb een bakwagen met laadklep gehuurd omdat ik veel zware karren moest verhuizen, maar de laadklep deed niet wat die moest doen, Als ik de joystick omhoog duwde, ging de klep ofwel niet omhoog met 150 kg ofwel naar binnen kantelen met alle gevolgen van dien. Alle spullen zijn er af gereden met de karren. Laminaatvloer kapot onder de auto moeten halen en de emmers verf lagen overal en een paar open gegaan over de stoep en over de laadklep. Alles onder de verf! Vervolgens wordt er gezegd dat ik de klep niet kan bedienen, terwijl ik dat al 20 jaar doe!! Vorige keer dat ik huurde ging de laadklep wel open , maar helemaal niet meer omhoog of dicht, totdat ik aan de kabels had gerommeld. Ik weet zeker (met 3 getuigen) dat er iets niet goed is aan de laadklep besturing, maar moet dat volgende keer filmen om het te bewijzen. Dus veel ellende, schade en extra tijd zonder bewijs.

Vriendelijk, snelle reactie. TOP!!!

Ik had snel een wagen nodig op zaterdag, waarop Adriaansen snel reageerde.

Duidelijke service, snelle hulp, goed advies

Duidelijke service, snelle hulp, goed advies

Goed geregeld!

Proces voor reservering superhelder. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van allereerst de reservering, en dan een dag van te voren nog een reminder wat je mee moet nemen bij afhalen van auto. Afhalen was appeltje/eitje. Bestaande schades worden netjes doorgenomen a.d.h.v. een lijstje. Inleverproces is ook goed geregeld. Je meldt jezelf aan, en een medewerker neemt auto in, kijkt naar eventuele nieuwe schades, en tankt de auto voor je af. Fijn geregeld. Enigste aandachtspunt: Laadbak van auto was niet echt goed schoongeveegd, je hebt je inboedel dus staan in de hout- en zandresten van eerder gebruik. Wellicht aanstippen bij afhalen, dat de laadbak uitgeveegd moet worden.

Zeer behulpzaam en attent. Ook bij het inleveren erg vriendelijk

buitengewoon vriendelijk

Goede service, heldere communicatie en een prettige sfeer. Volgende keer kom ik zeker weer bij jullie.

Het aan en afkoppelen van de aanhangwagen werd door de medewerkers gedaan. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Zeer positief

Goede tekst en uitleg over het huren van de bus en zeer goede service. Zeer goede bus Mercedes Sprinter verlengd.

Professioneel en klantvriendelijk verhuurbedrijf

Goede ontvangst, snelle administratieve afhandeling en vlotte uitgifte van de auto

Perfecte service

Ik moest naar het ziekenhuis voor een mogelijke kankerdiagnose. Mijn zoon wilde graag met mij mee maar had toevalligerwijs geen auto die dag. Daarom voor die dag een auto gehuurd, een Peugeot 108. De gevraagde auto stond een dag tevoren klaar en mijn zoon kon hem meenemen. Ik werd op de bewuste dag naar het ziekenhuis gebracht. De auto was schoon en reed prima. Mijn zoon vond het een goede auto. De uitslag van het ziekenhuis was uitstekend.

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven