Zeeeer goed

Man met tatoeage aan balie zeer vriendelijk en behulpzaam

top service

al meerdere keren auto's van jullie gehuurd altijd super netjes

Alles verliep soepel

Net matrieel nette mensen nog dekens erbij voor verhuizing en bij terug brengen bus laptop vergeten oeps kreeg ik netjes terug met de laatste ronde check wat een eerlijkheid zulke mensen bestaan er gelukkig nog dus in 1 woord superservice.

Prima service top geregeld

Zeer nette bus prijs kwaliteit goed zeker voor herhaling vatbaar

Prima auto voor goede prijs snel geholpen

Efficiënte en professionele autoverhuurbedrijf met goed Autos.

Goede uitleg gehad

Altijd goed geholpen, ook deze keer weer.

Ook deze keer weer goed geholpen.

Super fijne service met veel vertrouwen.

Het was voor het eerst dat ik een auto ging lenen via een bedrijf. Ij werd vriendelijk behandeld en kon op het laatst nog een TomTom huren. De auto was perfect en als ik vragen had , werden ze direct beantwoord.

Ons gezin huurt hier al jaren voor verhuizingen en die zijn er nogal veel geweest. Goede hulp, zeer vriendelijk personeel en altijd zeer redelijk. Sindsdien huren wij dan ook nooit meer ergens anders...

Altijd vriendelijke en behulpzame communicatie met Adriaanse, top bedrijf!

voor het 2de jaar op rij een 9-persoonbus gehuurd bij Adriaanse om nog eens met ons samengestelde gezin op pad te gaan. Dit jaar Kroatie en Slovenie. We waren wat "laat" met boeken dus zaten opgescheept met een iets te grote en iets te luxe mercedes sprinter. Altijd vriendelijke en behulpzame communicatie met Adriaanse; zelfs als je ze even op de zondag nodig hebt. Zeer zeker een aanrader.

Goed geregeld, prettige service.

Zowel het reserveren, de huur en de afhandeling verliepen vlot, nette bestelwagen gereden.

dubbel

duidelijke afspraken gemaakt over verhuur en terug brengen bus. Alleen min punt is . Toch als je de bus aftankt en volle tank terug brengt en je ziet op de display dat de tank vol zit !!!!!!!!! Toch voor 1,69 bij tanken en zeggen dat hij niet helemaal vol zit omdat ze zeker willen weten dat hij voor de volgende klant echt vol zit.

...wel een beetje stom dat ik mij dubbel moest legitimeren, en ik daar een eind voor moest rijden...

Gemakkelijk en duidelijk

Online reserveren is mogelijk in enkele minuten, via email wordt vervolgens gecontacteerd met of alles in orde is. Gewenste wagen was niet beschikbaar, maar het alternatief was net zo goed. Afhalen en terugbrengen verloopt makkelijk en kost niet veel tijd.

Eenvoudig en flexibele service

Je kunt de hele dag de wagens inleveren/ophalen. Service was snel en flexibel. Wij konden een aantal dagen van tevoren de reservering nog een dag verplaatsen.

Hele fijne service, mooie moderne (9 persoons) bus, super tevreden

Super tevreden.

Alles snel en goed afgehandeld

Prima auto voor een redelijke prijs. Prettig contact met de medewerker. Alles snel en goed afgehandeld.

Goed geholpen, goede prijs

Gelukkig niet enkel online te reserveren!! Ter plekke prima geholpen. Hele fijne bus gehad. Betrouwbaar bedrijf

Uitstekende klantgerichte service

Online reserveren gaat makkelijk. Je krijgt op tijd een tussenbericht. De aanhanger met huif stond al klaar en werd voor mij aangekoppeld. Ook weer inleveren ging vlot.

Heel erg goed, zonder problemen en klantvriendelijk.

Eenvoudig reserveren. Vriendelijke ontvangst. Snel op de weg. Eenvoudig terugbrengen wanneer jou het uitkomt en een goede prijs voor een bijna nieuwe bus.

Nice service

Fast and reliable service without much hussle

Hele goede service

alles prima geregeld met één telefoontje

Met één telefoontje de huur van een bakwagen met klep en accesoires als palletwagen en dekens geregeld, zonder tussenkomst van computer of chatbot, en voor een concurrerende prijs.

Goede verhuisbus, duidelijke voorwaarden

We hebben voor een dag een verhuisbus gehuurd. Reed erg fijn. Tevens kun je verhuisdingen zoals een steekwagen goedkoop erbij huren.

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven