Duidelijk huurcontract. Goed onderhouden wagens.

Vrachtwagen gehuurd voor een dag. Van te voren al een goede indicatie van de totale kosten. Goede uitleg door het personeel.

alles supergoed geregeld bij Adriaanse

alles supergoed geregeld bij Adriaanse: zowel heel snel met reactie op aanvraag via jullie website, heel snel gewijzigd van2 naar 3 dagen huur, enz ! allemaal goed geregeld

Goede en snelle service!

En een fijne prijs ;)

Goede auto, makkelijk in uitvoering

Vriendelijke mensen: vroeg halen en s avonds laat terug is geen probleem. EN niet duur: Dik tevreden!

Een perfecte auto snel opgehaald en snel teruggebracht

De gehuurde auto is wat laadvermogen betreft precies wat ik nodig had. De wagen zag er netjes uit, schoon en afgetankt. Het ophalen en terug brengen gaat eenvoudig en snel. Ook al was ik, bij het terugbrengen te laat, toch was er nog iemand die de wagen in ontvangst nam.

Snelle afhandeling, prima service

ondanks een boeking voor een bestelbus met laadklep die niet goed was doorgekomen toch goed geholpen met een bus met deuren.

Zeer vriendschappelijk en focus op flexibiliteit

Eerlijk waar - een van de meest flexibele ondernemingen voor hun klanten. Daarnaast steeds op zoek naar een connectie met de klant.

Adriaanse autoverhuurbedrijf is the Best.

Adriaanse autoverhuurbedrijf is the Best.

Prima voldoet aan de verwachting

Alle afspraken werden nagekomen. Nette bus en vriendelijk personeel.

Geweldige en vriendelijke service !

Ik kan Adriaanse Autoverhuur iedereen aanraden ! Dit is de eerste keer dat ik een personenauto bij hen gehuurd heb. De service is snel , vriendelijke mensen en duidelijk. Het reserveren gaat snel via de website en wat ook erg fijn is dat je het gehuurde auto of bus na openingstijden kan terug brengen. Ook dat zij samen met jou voor de verhuur de auto nakijken op eventuele dingen en dit opschrijven. Voor mij een enorme pluspunt! Ik ga in elk geval vaker bij Adriaanse Autoverhuur huren !

alleen geen auto meegeven waarvan controle lampjes branden , dat geeft geen veilig gevoel

Vlotte, efficiënte service.

Ik word altijd goed geïnformeerd over alle aspecten van een auto huren (met alle keuzemogelijkheden) en word goed geholpen. Ook bij verhuizingen extra tips en toebehoren.

Fijn vervoermiddel

Bij Adriaanse ervaar ik telkens een goede service en een prima onderhouden bus (9-persoons). De kwaliteit en rijeigenschappen van de bus zijn prima. Jammer dat de map met gebreken (lees: lichte beschadigingen of kleine deukjes) er niet bij zat. Zodoende was er wat onduidelijkheid over het ontbreken van de hoedenplank. Wanneer daar duidelijkheid over was geweest had ik 5 sterren gegeven.

brabantse nuchterheid,klantgericht bezig

Volgend jaar weer die verhoogde/verlengde sprinter reserveren

Professioneel en klantvriendelijk

Ophalen van gehuurde bus zo gepiept. Duidelijke uitleg en het terugbrengen buiten openingstijden perfect georganiseerd.

zeer snel geholpen bij ophalen en goede oplossing bij inleveren

zie boven

Zeker aan te bevelen!

Hele goede service, aardige mensen en alles goed geregeld!

Fast response times & just a great all round service with friendly Staff

I enjoyed using Adriaanse Autoverhuur. Vito was clean, well priced and very spacious which makes the loading and unloading very easy. I will recommend them to any one & will personally be using them in the future again!

Duidelijke informatie, snelle hulp en makkelijk om een busje te reserveren

Uitstekende services

Erg tevreden en uitstekende services

Prima communicatie, fijne mensen en een goed vervoermiddel.

Er wordt door de mensen werkzaam in dit bedrijf prima gecommuniceerd. Ik kreeg, alweer, een hele fijne, nette en schone bus mee.

Snel en goed

Snelle afhandeling, goede service en goede huur bus

Prettige sfeer bij ophalen, prima wagen

Sfeer en houding van personeel bij ophalen heel prettig ervaren. En het busje met laadwagen was erg fijne wagen.

fantastisch!

makkelijk reserveren online, prettige & vriendelijke ontvangst op 2e pinksterdag, goede uitleg en goede nette auto.

Persoonlijk en professioneel

Meerenakkerplein 55