Top service!

Zeer klantvriendelijk en snel geholpen!

Vriendelijk en professioneel

Ze werken vriendelijk, behulpzaam en professioneel.

Prijskwaliteit

De balans van prijs/kwaliteit is prima. Prima range van type auto's 200 vrije km is ook ruim. Flexibel in ophalen en op zondag retour brengen.

top geregeld!

Bus was beschikbaar, vriendelijke en snelle service aan de balie. Ruime openingstijden.

Met het ophalen netjes uitgelegd. Met het terug brengen netjes afgehandeld. De auto was in hele goede conditie. Er zaten een paar kleine beschadigen van de vorige gebruikers. Die waren netjes op het formulier aangegeven. Al met al prima verzorgd. Groetjes Theo

Gemakelijk, Goedkoop en Goed.

De bestelauto was eenvoudig te bestellen, en ophalen en terugbrengen ging soepel en snel. Goed bedrijf.

Hele goede, duidelijke en vooral vriendelijke service!

Heel concreet en zo geregeld. Duurt niet lang en hele vriendelijke service. Meedenkend of alles duidelijk is.

Zeer goede ervaring

Schone bus gehuurd. Materialen die erbij geleverd werden waren goed. Al met al een zeer goede ervaring.

Good service and value for money

Good service and value for money

Vriendelijke service

Prima service.

Vriendelijk en professioneel personeel, goede bus, snelle service

Zie boven

Geweldige geholpen

Van uitleg tot terugbrengen goed geholpen.

Goede service met een glimlach

Ook als was de auto die ik besteld had niet beschikbaar was. Kreeg ik meteen een mooi alternatief aangeboden. Service zoals je die niet vaak meer ziet. Jar lang alklant en altijd perfect geholpen. Aanrader.

Duidelijk en goed geregeld

Via internet geboekt, was niet de eerste keer dus bij ons was al bekend dat huren bij Adriaanse Autoverhuur prima verloopt.

Snelle communicatie en goed geregeld

Zowel telefonisch als via email snel en goede communicatie. Uitleg bij huren vrachtauto voor verhuizing was prima en met wat humor. Prima ervaring.

Afspraken duidelijk en vriendelijk ontvangst!

Alle afspraken via mail/online waren duidelijk en kreeg flexibiliteit die ik nodig had tijdens een verhuizing vanuit België.

Prima autoverhuurbedrijf

Ik was alles bij elkaar zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid. Vooral de mogelijkheid bij huur op zondag om de auto al zaterdagavond af te kunnen halen sprak mij erg aan. Het voor mij enige kleine minpuntje was: Ik had de auto netjes volgetankt weer ingeleverd en het tanken zelfs vermeld op een briefje dat ik op het dashboard had gelegd. Toch stond er nog een klein bedrag voor tanken op de definitieve afrekening. Eenbeetje flauw, maar zoals gezegd, de algehele indruk was prima.

Altijd topservice en wagens schoon en in orde

Ik kom al denk ik zo'n 12 jaar bij Adriaanse. Eerst vanuit mn werkgever, maar nu al aantal jaar als zelfstandige. Komen altijd afspraken na en de wagens zijn altijd super in orde. Ook altijd snel geholpen.

snel en vriendelijk

Mooie bus gehuurd, ter plekke nog kunnen wisselen naar een maatje groter, fijn die flexibiliteit! Een super schone bus, huurproces verliep ook soepel en inleveren na sluitingstijd was eenvoudig :) Blije klant

Heel goed, prima service.

Ben erg tevreden, ze denken graag mee. Wij moesten al de volgende ochtend vroeg vertrekken en in tegenstelling tot Pak 'N Bak konden wij de aanhanger de avond ervoor al ophalen zonder een extra dag te moeten betalen. Erg fijn dat ze pragmatisch zijn. Klein verbeterpuntje, 1 remlicht was kapot (had natuurlijk niet door ons ontdekt moeten worden). Hierdoor konden we aanhanger niet meenemen. Monteur zou het de volgende ochtend om 6 uur fixen....maar dat was niet gebeurd. Gelukkig daarna wel ter plekke meteen aangepakt. Kleine schoonheidsfoutje, neem aan dat men normaal gesproken dit even controlleert.

Mooie auto en prima afhandeling.

Snel en makkelijk geregeld

Niks op aan te merken, vriendelijke personeel en goede service en auto's.

Altijd keurig geregeld en netjes afgeleverde bus.

Al meerdere keren een busje of vrachtwagen gehuurd. Prima auto's netjes afgetankt en voorgereden. Ook de afhandeling direct geregeld en het verschil meteen gecrediteerd op je rekening.

Alles uitstekend verlopen!

Goede service, duidelijk en snel geregeld!

Goede service en mooie auto's!

Goed.

Meerenakkerplein 55