Duidelijk beeld van wat waar en hoe je weet waar je aan toe bent en je weet wat je kan verwachten vriendelijke service!

Voor herhaling vatbaar

Super nette en fijne bus gehuurd. Vriendelijk personeel, zonder allerlei verkooppraatjes. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Prima service, duidelijke tarieven,

Snelle afhandeling. Suggestie: bied ook halve dag huur aan. Nu betaalde ik het dagtarief voor 2 uur en 20 km.

Snelle afhandeling, goeie service

Al vaker een bestelbus of aanhanger gehuurd. Ook zonder reservering is het nog altijd gelukt om iets te huren. Snelle afhandeling met afhalen en terugbrengen van de voertuigen. Ik blijf hier vaker komen als ik iets groots moet transporteren.

Uitstekende service

Allemaal super, geen negatief punt

Je wordt snel en vriendelijk geholpen. Waarbij alles goed geregeld is.

Wederom prima service

Met enige regelmaat huur ik een busje of bus bij Adriaanse. Altijd tot volle tevredenheid. De wagens zijn altijd netjes schoon en goed onderhouden. Prettig is ook om niet met een reclamebus te hoeven rijden. Vooral fijn als je zakelijk onderweg bent.

makkelijke afhandeling

het is heel simpel. Je kunt ook dekens, sjorbanden, hondjes etc huren. Het maakt het leven heel makkelijk. De instructies zijn duidelijk als je de auto ophaalt en de mensen die er werken zijn super aardig.

Super geregeld, heb vaker hier gehuurd en is gewoon top

Helemaal top

Wij werden snel en adequaat geholpen door Adriaanse

Wij moesten door omstandigheden snel een verhuisbus hebben voor een dag. De medewerker aan de balie hielp ons direct en kwam met een goede oplossing. Ook het terugbrengen na sluitingstijd verliep heel makkelijk.

Uitmuntend

Huur hier regelmatig. Heel handig dat ze verhuis pakketten hebben. Tevens handig dat ze ook wasboxen hebben, kon na de huur mijn auto meteen even afspuiten. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Wil jij snel iets huren, vlug klaar zijn voor niet te duur? Nu bellen dan, met Adriaanse Autoverhuur

alles makkelijk en goed geregeld

goed telefonisch contact vooraf, bij afhaal alles duidelijk uitgelegd. retour brengen alles goed verlopen en ook makkelijk

Goede service! Niets op aan te merken.

Simple to arrange and rent

Really nice service, hassle free to arrange the car/van and very cost effective. Much recommended!

Aardige mensen Sociaal spontaan kijken en denken met je mee

Supermakkelijk, duidelijk, overzichtelijk, ruime keuze en niet duur Je hoeft na afloop niet eens de tank weer vol te gooien. En wanneer je in de avond/nacht terug komt: geen punt, de sleutel kan in de brievenbus gedeponeerd worden. De volgende dag krijg je de factuur al, dus weet je meteen waar je aan toe bent. Ik heb al verschillende keren een auto of bus gehuurd, maar Adriaanse blijft mijn favoriet.

Top verhuurder

Een week geleden heb ik een Mercedes Vito verlengd gereserveerd, toen ik deze ging afhalen kreeg ik te horen of ik problemen zou hebben met een grotere en hogere bus voor het zelfde tarief van het eerder gereserveerde voertuig, ik ging er natuurlijk mee akkoord! Alle voertuigen worden zoals het hoort gewassen en schoon aangeleverd zeker ook de cabine.

fijne aanhanger

Ik heb een aanhanger gehuurd en deze zag er netjes uit. Helaas moest ik wel 4 euro extra betalen voor het netje wat eroverheen moest. De aanhanger werd aan mijn auto gekoppeld en ook weer losgekoppeld. ook zijn ze telefonisch goed bereikbaar.

Super verzorgd, en gelopen!!!

Super Goed Geregeld!

Kei goede service en verhuiswagen gekregen

Alles was goed en vriendelijke service

van a-z prima geregeld !

In een woord; klantvriendelijk, flexibel, service gericht .Prima onderneming ! !

Goede ervaring, kon niet beter.

Topbus met heldere afspraken en scherpe prijs

Eerste keer bij Adriaanse gehuurd en het was een perfecte ervaring. Verlengde en verhoogde Sprinter gehuurd voor een veel lagere prijs dan bij concurrenten. De openingstijden zijn ruim, je hoeft niet af te tanken en de auto kan buiten openingstijden worden geretourneerd. Terugbetaling van de borg was ook zeer snel geregeld.

Heel fijn

Eenvoudig geregeld, goede service en een nette prijs betaald.

Ervaring met het huren van een mercedes sprinter is perfect verlopen. Good job Adriaanse Autoverhuur.

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven