klantvriendelijk en oplossing gericht bedrijf

De door ons besproken huurauto met voor ons gebruik noodzakelijke reservewiel bleek buiten schuld van Adriaanse niet aanwezig. Er werd direct overgeschakeld naar een alternatief. Zoals bijna alle auto's had ook deze auto geen reservewiel. Er werd direct geschakeld en we konden een reservewiel gaan ophalen. Prima service!!

klantvriendelijk

Ondanks de drukte doen ze er alles aan om snel en vriendelijk geholpen te worden.

snel en gemakkelijk prima geregeld

Vriendelijk ontvangst en een sneller afhandeling. De bus was geweldig, verzorgde nette bus. Verhuispakket erbij en alles zeer betaalbaar.

Super materiaal

Goed spul absoluut geen rommel

Een aanrader!!!

We werden vriendelijk ontvangen en geholpen toen we de bus kwamen ophalen en terug brengen.

Zeer klantvriendelijk

Alles in een pakket top geregeld Zeker een aanrader .

Uitstekende service en klantvriendelijk

Snelle, heldere en vriendelijke communicatie bij reservering, ophalen en terugbrengen van de huurwagen.

Goede en vriendelijke service

Makkelijk reserveren en met vriendelijk personeel.

Prima, voldeed aan verwachtingen.

Het was een prima ervaring. Goed geholpen, duidelijke instructies, enige aanmerking is dat het terugbrengen wat lang duurde.

Snel en goede bus, kan het aanraden.

Altijd perfecte service en vriendelijkheid

Redelijk

De service is goed Alleen kreeg desbetreffende auto mee En ondervond dat de linkerkant achter de verlichting niet deed echter de medewerker zegt helaas kan ik hier nu geen andere auto geven waren niet aanwezig. Werd me verteld dat de eventuele bekeuring voor jullie waren. Denkend dat dit een voorval was kwam ik een busje tegen waar de verlichting niet deed dus dit was niet alleen bij mij het geval vond dit jammer maar verder was het een prettige ervaring

Alles netjes volgens afspraak verlopen.

Ik kon de auto volgens afspraak een dag vantevoren ophalen. Kreeg keurig op tijd een berichtje dat deze klaar stond. Bus was prima. Restant borg heel vlot terugbetaald.

Altijd probleemloos en snel het juiste vervoer huren!

Altijd probleemloos en snel het juiste vervoer huren!

Vlot en accuraat

Alles rondom huur voertuig is transparant en wordt duidelijk gecommuniceerd. Simpelweg prima service.

Zondag open voor afhalen

Nette service, terugbrengen buiten werktijd maakt verhuizen makkelijker. Alleen was het onduidelijk of ik moest tanken (hoefde uiteindelijk niet, maar had ik al gedaan)

Goed geregeld!

Duidelijk omschreven en goede service zodat je zelfs op zondagochtend de auto kunt ophalen, top!!

Gewoon goed zonder gedoe

Duidelijke afspraken en geen gedoe met extra verzekeringen of andere voorwaarden.

Vriendelijk, correct, duidelijk.

Goede service.

Betrouwbaar!

Alle afspraken zijn nagekomen en het tot 21:00 uur kunnen retourneren kwam heel goed uit, super!

Ik ben prima geholpen: snel, terzake en vriendelijk.

Zoals boven omschreven!

Fijne en snelle service, fijne complete wagen

Alles piekfijn in orde, het enige op te merken puntje is dat de batterijen van de auto sleutel op was, maar ook dat was zo gefixt. Bedankt!

Uitermate tevreden

Zeer klantvriendelijk en meedenkend wij zijn zeer tevreden.

zeker positief

alles verliep vlotjes en goed. persoon hielp met het aankoppelen van de gehuurde aanhangwagen. de aanhangwagen was van goed formaat en voorzien van fijne huif.

Vriendelijk en makkelijk te regelen

Snelle afhandeling voor ophalen en terug brengen

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven