Mijn verhuizing is prima verlopen!

Mijn verhuizing is prima en soepeltjes verlopen, mede door een goede, mooie en ruime verhuiswagen. De keuze uit de beschikbare verhuiswagens was groot en de huurprijzen waren schappelijk en lager dan andere verhuurbedrijven. Flexibele ophaal en terugbrengtidstippen. Een redelijk borgbedrag en het zelf aftanken is verleden tijd. Afhandeling van de vereiste verplichtingen ging snel en makkelijk. Kortom een top verhuurbedrijf!

Best experience so far in Eindhoven

Had some unpleasant experiences with the other car rental company. This time from Adrianne I get exactly what I expect! No additional cost and rules surprise you. The truck is maintained in good condition. Fast and friendly service.

• Would you recommend us? Yes

Fijne medewerker, auto met kuren

De auto liep erg onregelmatig en onrustig. Op Dashboard was sleutel zichtbaar

Fijne auto en goede service.

Perfecte service

Fijne bestelbus. Service maakte het verschil. Door omstandigheden konden we de bus uren later pas inleveren. Hierover werd goed met ons meegedacht.

Vlot, duidelijk. Vriendelijk personeel

Snelle service. Betrouwbare netjes uitziende bestelwagen. Goede prijs. Vriendelijk personeel.

Goed geregeld en

Allemaal goed geregeld en duidelijk. Jammer dat je busjes/ bakwagens niet voor halve dag kan huren

Snel en vakkundig geholpen

Prijs kwaliteitsverhouding is perfect

Goede keuze aan auto’s,duidelijkheid over het huren ervan. Heel vriendelijk personeel

Gewoon goed geregeld. Eerlijk en duidelijk

Gewoon goed geregeld. Eerlijk en duidelijk

Busje ophalen ging erg vlot, keurig samen de al bestaande schade aan het busje genoteerd en daar later ook geen problemen mee gehad. Zonder problemen naar Amsterdam en terug gereden om een elektrische piano te verhuizen. Borg netjes een dag later teruggestort gekregen. Bedankt!

Snel goedkoop en goed

Zie titel maar dit keer geen werkende koplampen dus een minpunt

Snelle service, keurig materiaal

Snelle Afhandeling. Nette bus. Als ik morgen er weer 1 wil huren ga ik meteen naar Adriaanse.

geen zorgen

geen zorgen

Super makkelijk

Snel geregeld. De bestelde bus was niet beschikbaar bij het ophalen, maar kosteloos een grotere gekregen. Erg vriendelijke mensen. Telefonisch ook goed bereikbaar.

Vriendelijke service en goede bus

Verhuur proces verliep soepel, geholpen door een aardige medewerker. De bus (sprinter) was top en nog vrij nieuw. Het is fijn dat ze bij inlevering zelf voor je aftanken en deze kosten op de factuur erbij zetten. Ik had ook een verhuispakket gehuurd met dekens, spanbanden en een steekwagen super handig!

Goede service tegen een goede prijs. Goed en snel geholpen en alles snel afgehandeld

zeer adequaat en klantvriendelijk

nadat op het laatste moment een ander autoverhuurbedrijf de auto niet beschikbaar bleek te hebben bij Adriaanse terecht gekomen Zeer behulpzaam, vriendelijk en goede service. alle perfect in orde.

Ok

Perfecte service en geen gezeik achteraf

Top service

Altijd een goede jonge auto

Super service en snel!

Huur bij iedere verhuizing van familie en vrienden al jarenlang een bus bij Adriaanse. Snelle en adequate afwikkeling bij het ophalen en terugbrengen. Vriendelijk personeel.

Relaxt professionele service

Bespreken van bv een aanhanger op de site laat in de avond. Meteen vroeg in de morgen bevestiging met duidelijke uitleg. Ophalen ging snel makkelijk en met alle service die je maar kon bedenken. Terug brengen ook zonder enig probleem en meteen de borg terug op je rekening. Dus goede prijs/ product en dito service

Het hele trajeact ie goed verzorgt en geregeld

Ik heb een verhuis bus gehuurd met laadlift. De auto was prima en voldeed volledig aan de verwachtingen.

Snel en duidelijk bus gehuurd. Alles netjes afgehandeld en restant geld meteen weer op de rekening.

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven