Beste Henk, Fijn dat de huur goed bevallen was. Uw verhaal over de legitimatiebewijzen klopt niet helemaal. Op de video hieronder ziet u dat dhr. Plasterk duidelijk aangeeft dat Autoverhuurbedrijven (aangesloten bij BOVAG) wel degelijk een kopie mogen maken van uw ID-bewijs. Het staat u te allen tijden vrij om het BSN-nummer door te strepen. Verder mag u ook altijd over de kopie heen schrijven dat het een kopie betreft voor Adriaanse Autoverhuur. http://www.zie.nl/video/vx0zihtf46wp Uw legitimatiebewijs wordt gekopieerd, en niet gescand. Er belandt dus geen digitale kopie op een server. De fysieke kopie wordt opgeslagen achter slot en grendel. Onbevoegden kunnen daar niet bij. Het Elena-systeem staat los van de kopie van legitimatiebewijzen. In dit systeem wordt aan de hand van kenmerken als naam en geboortedatum gecontroleerd of er in het verleden bij een ander BOVAG-lid problemen zijn geweest. Er is ons uiteraard alles aangelegen dat de legitimatiebewijzen veilig worden opgeslagen. Wij hebben een goede naam en we kunnen het ons niet veroorloven dat deze verloren gaat doordat er legitimatiebewijzen op straat belanden. Groet, Adriaanse Autoverhuur
Goedemiddag, Ik vind het vervelend dat het u niet duidelijk was dat de prijzen exclusief BTW zijn. Wanneer u een auto reserveert via onze website, wordt in de totaalberekening ook de BTW meegenomen. Als u bovendien op onze website kiest voor 'Partculier', rechts boven, worden alle prijzen inclusief BTW getoond. Groet, Adriaanse Autoverhuur
Meerenakkerplein 55
5652BJ Eindhoven