Gemakkelijke website en vriendelijke service

Altijd vriendelijk en goed geholpen

Super bedrijf zeker vaker huren!

Ze dachten heel goed mee, lolletje konden we maken wat ik ook geel belangrijk vind en super flexibel zijn ze! Zeker een aanrader ga hier zeker vaker huren. Mvg

Nette service!

Alles klopte, kon de aanhanger ook 's avonds laat terugbrengen.

Prima auto, vriendelijke medewerkers

Op het laatste moment was er nog een Sprinter beschikbaar voor een verhuizing. Telefonisch was de reservering snel gemaakt, ophalen en terugbrengen was ook snel gedaan. De auto was perfect, de medewerkers heel vriendelijk.

gemakkelijk en goed !

Snelle service en goede bestelwagen !

Uitstekende service, scherpe prijs, vriendelijke medewerkers

Uitstekende service, scherpe prijs, vriendelijke medewerkers die helpen met aan- en afkoppelen van aanhanger. Voor mij geen ander autoverhuurbedrijf!

Perfect!

Fijne service! En een fijne bus. Alles goed uitgelegd.

Alles was prima geregeld.

Duidelijke voorwaarden, efficiente afhandeling, klantvriendelijk.

Duidelijke orderbevestiging, handige herinneringsmail kort vóór de huurdag, Vriendelijke uitleg over het gehuurde voertuig.

Het was een goede ervaring, gemakkelijk en praktisch, ik kwam de winkel binnen en werd goed verzorgd. Ze waren heel duidelijk over de voorwaarden van het contract, zonder verborgen zaken of +++++. Ik zal zeker terugkomen.

Duidelijk, snel en beschikbaar

Gewoon goed en eerlijk

Zoals het hoort.

Duidelijke uitleg, fijne wagen en flexibel waar nodig voor eennotmale prijs, top.

Geweldige service en klant vriendelijkheid

Dit is de eerste keer maar geweldige service en vriendelijkheid, zeer makkelijk om auto te huren en in te leveren. Personeel denkt met je mee.

Goed geholpen

Snel en betrouwbaar

Prima geregeld alles

Goede uitleg bij ophalen en alles vlot afgehandeld bij terug brengen

Netjes

Niet de auto gekregen die we graag wilde/hadden besproken,maar is goed opgelost. Borg was vrij hoog,maar netjes de volgende dag teruggestort.

vies interieur

De auto zag er van buiten netje uit en reed prima. Van binnen echter vies. Plakkend stuurm stof en viezigheden in het dashboard en rondom versnellingspook. Heb zelf maar schoongemaakt omdat het zo vies aanvoelde. Was blij dat ik m weer in kon leveren. Bij de balie echter weinig begrip / herkenning van mijn ergernis toen ik dit vertelde. Jammer.

Prima bus en goede servive

Top dat we ook met Pasen de bus konden ophalen. Prettige en duidelijke overdracht.

Prima service!

Vriendelijk personeel. Alles netjes en correct afgehandeld. Bus werd zelfs nog even schoongemaakt voor ons voor hij meegegeven werd.

Heeft zijn werk gedaan, maar niet erg professioneel

Het busje was in goede staat, maar er waren geen duidelijke instructies over hoe de autosleutels na werktijd moesten worden ingeleverd. Bovendien kreeg ik geen kopie van de schadelijst en werd er ook voorgesteld om de auto niet bijgevuld te brengen en dat ze dit later zouden doen (uiteraard tegen een meerprijs). Bovendien is dit de tweede werkdag en heb ik het resterende geld van mijn storting van € 600 nog steeds niet ontvangen. Naar mijn mening had de communicatie en algehele service veel beter gekund.

Goed geholpen en fijne bakwagen

Om een huis leeg te ruimen een sprinter gereserveerd, echter ik werd een uur later gebeld dat deze niet meer vrij was maar dat ze nog wel een bakwagen hadden. Of ik dat ook goed vond, is wel wat duurder. Was geen probleem. Dus ik was blij dat ze dit telefonisch vroegen ( ze hadden ook kunnen melden nee er is geen sprinter meer) en meedenken. Was een splinternieuwe bakwagen. Goed geholpen op de dag van huren en bij het terugbrengen.

Heb al diverse jaren bij jullie een bestel en passagiers bus gehuurd.

Heb al diverse jaren bij jullie een bestel- en passagiers bus gehuurd. Top service. Zal jullie adviseren bij diverse personen.

Zeer tevreden!!!

Super fijne service. Snelle mogelijkheid voor huren! Vriendelijke mensen

Weer prima ervaring met huren bakwagen

Bij Adriaanse huren we eens in de zoveel tijd een bakwagen (grootste die je met rijbewijs B mag rijden) met hydraulische lift (super handig). En deze keer wederom goede service ervaren: de avond van tevoren konden we de wagen al ophalen (tegen alleen 1 dag extra verzekeringskosten), wat ons veel extra tijd gaf om onze spullen alvast in te laden. Daarnaast ook nog een mooie aanbieding voor twee transporthondjes in hun winkel opgepikt... De wagens zijn altijd tip top in orde: rijden als nieuw, en de service aan de balie is altijd prima. Ook fijn dat je op zaterdag de bus tot 9u 's avonds kan inleveren: dat geeft je lekker veel tijd op de dag. Als je een goede bakwagen wilt huren: Adriaanse is een prima adres.

Goede service, goede prijs

Heldere uitleg. Goede service en een goede prijs

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven