Beste Rien, Goed om te horen dat de auto goed was bevallen! Vervelend dat u even moest wachten. Helaas is dat niet altijd te voorkomen, zeker als het op een zondag (onverwacht) druk wordt. Ons advies is om op zondag, wanneer we tussen 8 en 9 uur open zijn, vóór half 9 te komen. Dat scheelt vaak wachttijd. Ik heb ook even overlegd met mijn collega. Hij kan zich niet herinneren dat er klanten voor hun beurt zijn gegaan. Iedere klant is voor ons immers belangrijk! Mocht dat wel zijn gebeurd, dan was dat niet bewust en bieden wij onze excuses aan. Groet, Rick, Adriaanse Autoverhuur
Beste heer Beerens, Bedankt voor het melden. We gaan dit direct oppakken! We zijn voor dergelijke meldingen afhankelijk van onze klanten. Zelf rijden we zelden 110 km/h met de auto's. Gr. Rick, Adriaanse Autoverhuur
Beste Peter, Ai, dat is vervelend. Excuses! Dank voor de melding, we gaan dit direct oppakken. gr. Rick, Adriaanse Autoverhuur
Meerenakkerplein 55
5652BJ Eindhoven