Beste Robert, Ik vind het vervelend dat het voor u niet duidelijk was dat er (lage) kosten verbonden zijn aan het ophalen van de auto op de avond voor uw eerste huurdag. Ook vinden we het vervelend dat u aannam dat de auto ingeleverd moest worden voor 18.00 uur op de dag na uw laatste huurdag. Wij proberen deze informatie zo duidelijk mogelijk op onze website te plaatsen. Ook proberen onze medewerkers dit zo duidelijk mogelijk te communiceren aan de balie en aan de telefoon. Voor wat betreft de kopie van de legitimatiebewijzen: wij hebben, als BOVAG Bedrijf, van de minister van Binnenlandse Zaken toestemming gekregen op een kopie van legitimatiebewijzen te maken. Het doeleinde is altijd hetzelfde, namelijk dat wij ten allen tijden kunnen zien wie onze auto mee heeft (gehad), ook achteraf in geval van een niet gemelde aanrijding of een bekeuring.
Beste Bart, Fijn dat de bus goed bevallen was. Op onze website staat ons assortiment, maar niet onze beschikbaarheid. Graag tot een volgende keer! Gr. Adriaanse Autoverhuur
Meerenakkerplein 55
5652BJ Eindhoven