• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correcte ontvangst en begeleiding bij ontvangst auto. Zet wel mijn vraagtekens bij verbruik van personenbus; ongeveer 35 km gereden en verbruik zou 5 liter diesel zijn 1:7 ?

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bus gehuurd, zonder gereserveerd te hebben. Eén ding vind ik vervelend: E 500 borg wordt direct van je rekening gehaald, maar terugstorten duurt 1,5 dag.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurige busjes, goede uitleg en prima service. Bus na sluitingstijd teruggebracht en de volgende ochtend al de factuur in de mailbox en rest bedrag netjes teruggestort. Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, dichtbij, flexibel, persoonlijk, en nette voertuigen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service met nette voertuigen en goede afhandeling

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijke medewerkster. Koppelde ook de aanhanger compleet aan de auto.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn verhuurbedrijf, hoewel het voor mij deze keer niet de eerste keuze was. Andere bedrijven waren goedkoper en zijn eerder benaderd, maar daar was het aanbod niet voldoende. Bij Adriaanse tegen een paar tientjes meer gelukkig wel, heel goed geholpen en een fijne bestelbus.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service, fijne wagen. Erg fijn dat je op elk gewenst moment ( ook midden in de nacht) de auto terug kunt brengen.Borg wordt meteen een dag na inleveren terug gestord en op dezelfde dag kreeg ik per email een nette overzichtelijke factuur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben uiterst tevreden over de goede professionele service. Mocht een bekende vragen waar hij of zij een auto kan huren. Dan beveel ik Adriaanse als eerste met stip aan!\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer nette bestelwagen. Schoon, fris en gewassen en goed onderhouden. Uitermate vriendelijk personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zowel bij het ophalen als bij het inleveren van de auto heel goed en vriendelijk geholpen en ondanks het zeer slechte weer heerlijk gereden met de Vito 911.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf huur van een bestelbus

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn verhuurbedrijf. Nette wagen precies wat we zochten voor een nette prijs. Heeft eigen tankstation dus word daar afgetanked.

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven