perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geregeld allemaal.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We huren geregeld bussen bij Adriaanse ivm de workshops die we in het buitenland verzorgen. Altijd schone bussen, heldere afspraken die nagekomen worden en prettige mensen om mee samen te werken en ze werken snel. Erg prettig.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf overal prima, behalve sterk ruikende auto naar rook (gaten in bekleding) en exterieur veel schade (deuken)

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben via Adriaanse Autoverhuur een zeer prettige ervaring t.a.v. het huren van een grote bestelbus. We konden de bus al de avond van te voren afhalen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goed en prettig contact.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Doen exact wat er afgesproken word, netjes, vriendelijk, behulpzaam

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het aanvragen en reserveren online van een auto gaat makkelijk, de procedures zijn goed beschreven. Voor een enkele vraag die ik nog had werd ik telefonisch meteen vriendelijk en duidelijk te woord gestaan.\r\nBij het ophalen (\'s avonds) van de gereserveerde auto dreigde het even mis te gaan, maar de door extreme drukte zwaar belaste medewerker heeft dat allemaal prima opgelost.\r\nBen heel tevreden over dit bedrijf en beveel het zeker aan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aardige, vakkundige mensen, die tijd maken voor een praatje. Dat wordt erg gewaardeerd! Scherpe tarieven en goed en kwalitatief aanbod!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. Niks op aan te merken. Personeel is vriendelijk, auto voldoet aan verwachting

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle reacties op email, goede auto\'s, eenvoudige afhandeling facturering. Service van avond tevoren de auto al ophalen vind ik geweldig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn een koeriers bedrijf en een van onze bussen ging tijdens het bezorgen kapot. Adriaansen zorgde dat er een bus wat dat de betaling/borg digitaal afgehandeld kon worden en onze chauffeur dus meteen weer op weg kon super service en een scherpe prijs! Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben zeer tevreden over manier van reserveren en de behandeling aan de balie.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke en behulpzame mensen! Supermooie bus.\r\n\r\nJammer dat de prijzen op de website achteraf excl. BTW bleken te zijn. Had ik in de haast niet gezien.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wederom erg fijn werken met Adriaanse!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor de 2e keer een auto gehuurd bij Adriaanse en beide keren naar volle tevredenheid. Communicatie vooraf, huurauto en afhandeling na huurperiode zijn dik in orde. Omdat Adriaanse alleen maar in Eindhoven zit heb ik ook (mindere) ervaring met andere autoverhuurders.

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven