Goedemiddag, Dank voor de goede beoordeling. We vinden het jammer dat de factuur hoger is dan verwacht. Als je de auto reserveert op onze website, zie je altijd de verwachte totaalprijs, inclusief de gereserveerde accessoires en inclusief de BTW. Mocht je suggesties hebben hoe we dat nog duidelijker kunnen doen, dan horen we dat graag. De rekening lijkt misschien hoger door de brandstof, maar bij onze concullega's betaal je de verbruikte brandstof ook. Je rekent de brandstof dan apart af bij het tankstation. Groet, Rick Adriaanse Autoverhuur
Beste Jan, We hebben inderdaad even je creditcard nodig om de reservering te verwijderen. Kom gerust even langs, dan doen we het alsnog. Voor de volledigheid: het bedrag zal absoluut niet afgeschreven worden. Het bedrag is alleen 'geblokkeerd'. Je limiet is nu tijdelijk lager. Groet, Rick Adriaanse Autoverhuur
Goedemorgen Ed, Dank voor de goede beoordeling. We gaan direct het defect van de veiligheidsriem oplossen. Ik kan me voorstellen dat het een beetje flauw overkomt als wij om 21.02 uur de deur niet meer open maken. Om veiligheidsredenen mogen wij de deur echter niet meer open maken na sluitingstijd. Graag tot een volgende keer! Rick Adriaanse Autoverhuur
Meerenakkerplein 55
5652BJ Eindhoven