goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon goed!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel, correct en vriendelijk. Mercedes Vito was uitstekend.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijk, snel en klantvriendelijk. Erg prettig.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correct en vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke bediening, goede en betrouwbare auto s en prima prijzen. Ook fijne openingstijden inclusief zondag.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Slecht! Bij afhalen voertuig vroeg ik nog waarom kosten voor verzekering. Was verplicht. Ik zei ik huur paar keer per maand bij de overburen Bo-rent en nog nooit betaald voor de verzekering. Hij wist niet wat bij Bo-rent speelt. (Ik zei ; ik zou het toch interessant vinden om te weten wat de concurrent doet). Bij retour brengen voertuig was de dame achter de balie niet blij met mij.. duidelijk zeer KLANT-onvriendelijk uitstralend en reagerend. Ik vroeg enkel, waarom de prijs wat op de bussen vermeld staat niet gehanteerd wordt. \"Dan moest ik een bus met reclame nemen\", ik gaf aan dat ik dat niet uit de reclame kon opmaken, maar op z\'n minst kan een medewerker mij dan hierop attenderen.. Daarna vroeg ik inzake de verzekering welke verplicht was, waarbij ik de facturen van de Sprinter zoals laatste weken gehuurd bij Bo-rent géén verzekering aangaven. Haar reactie\"verzekering is ook niet verplicht\"waarbij ik haar uitlegde dat haar collega dit toch duidelijk anders had uitgelegd. Geloofde ze niet echt denk ik.. en deed er ook niets mee. Afscheid bij u is derhalve ook afscheid. Op z\'n minst kan uw medewerker navragen aan haar collega inzake de \"onnodig\" betaalde verzekering voor 3 dagen.\r\nIk vindt het overigens een pré dat bij u het voertuig reeds \'s-morgens om 06:00 opgehaald kan worden en\'s-avonds om 09:00 retour kan. Dat is mij de meerprijs tov Bo-rent wel waard, naast de \"fijnere\"voertuigen en ruime keuze. o.a. Sprinter L3H2. Maar ik blijf klant en de manier van benaderen geeft mij de keuze om gewoon weer met regelmaat naar Bo-rent te gaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, nette auto en prima service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, alleen vergeten te vertellen dat je een apart knopje binnen hebt voor de laadklep die je om moet zetten.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Makkelijk te bereiken, ruime openingstijden, goede service en prijs/kwaliteit verhouding.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige omgeving. Leuke mensen. Wel slechte koffie

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hallo, ik vind het aanleveren van 2 identiteits bewijzen en een bewijs voor een adres onzinnig en bijna beledigend. Alle informatie moet met 1 identiteits bewijs kunnen worden achterhaald. Verder ben ik tevreden over de service. Groeten, Eric Gijsbers

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zie cijfers. De communicatie liep een beetje mis, omdat voor mij niet duidelijk was hoe de betaalprocedure moest aflopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Normaal gesproken huur ik altijd bij een ander verhuur bedrijf omdat ik via mijn broer een keer daar heb gehuurd en daar blijven hangen. Ik moest nu een bestelwagen hebben voor zondag en waar ik normaal gesproken huur moet je de bestelwagen heel weekend afnemen. Bij Adriaanse heb ik gezien dat je zondag de bestelwagen kan ophalen en dat trok mij over de streep. Qua prijs en aanbod voertuigen is het hetzelfde dus daar hoefde ik niet voor te doen. Maar scheelt wel in de prijs als je bestelwagen dezelfde dag kan ophalen of moet je heel weekend afnemen terwijl je het een dag nodig hebt. Ik ben goed geholpen, snel en kundig. Bij aflevering wat mij ook verbaasde dat ik meteen mijn factuur had. Zij doen zelf aftanken zonder meteen super hoge kosten aan te hangen. Dat vind ik ook super fijn. Dus een goede ervaring en denk dat de volgende keer hier wordt al is het omdat zij doen tanken voor je. Gemak dient de mens.. Denk wel dat je de hoofdprijs betaalt voor de benzine dan als je zelf doet bij een goedkopere benzinepomp maar goed als zij het doen is gemak en kan niet gaan zeuren dat ik iets meer betaal. Ik ben zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service en prima voertuigen. Hier huren is huren zonder kopzorgen.

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven