• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede persoonlijke service

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel prettig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eenvoudig en snel. Top service, ideaal ten tijden van verhuizing want dan heb je al genoeg aan je hoofd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super nette en vlotte duidelijke service. Nette auto ooken snelle afhandeling van administratie

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima wagen, alleen jammer dat de banden slap waren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Scherpe prijzen, goede en snelle service en prima materieel!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijkheid en communicatie kan verbeterd worden; gehuurde bus voldeed echter prima!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf .Goed personeel, goede aanhangers en prima werktijden. Aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede busjes, prima service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf korte krachtige correcte communicatie.\r\nService gericht

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij huren zeer geregeld bussen bij Adriaanse. Worden altijd bijzonder vriendelijk ontvangen met een grap en een lach. Op emails wordt snel gereageerd en als we ergens vragen over hebben dan wordt hier serieus een antwoord op gegeven. Wij zijn bijzonder tevreden over Adriaanse. Onlangs moesten we een extra bus \'bij\' huren in Den Haag en kregen derhalve te maken met een andere verhuurmaatschappij. Het verschil kan niet groten zijn; account managers die gaan bellen, call centres, een hoop gedoe, een hoop geregel om uiteindelijk een bus geleverd te krijgen die in schril contrast stond met de drie bussen die we van Adriaanse bij ons hadden. Inleveren kon ook niet op zondag en ook het ophalen had behoorlijk wat voeten in de aarde omdat het tijdens kantooruren moest. \r\nNee, wat dat betreft snappen ze bij Adriaanse goed hoe het bedrijfsleven in elkaar steekt en hebben ze gewoon leuke gezellige medewerkers die echt met je meedenken. Altijd een feestje om langs te komen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helaas niet de actie bus kunnen reserveren, maar er werd wel een andere bus aangeboden. Service is goed.

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven