goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima service, klantvriendelijk, komt afspraken goed na

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heel erg goed, keurige service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correcte afhandeling en keurige bus ontvangen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vlot geregeld, ruime openingstijden en zeer nette bus voor een goede prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nette wagen en transparante prijsopbouw

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantgerichte en klantvriendelijke mensen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer professionele verhuurorganisatie

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en ruime openingstijden. Prijs ook prima.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nu 2 keer keurig geholpen tegen scherpe prijs. Volgende keer gewoon weer bij hun huren.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op zich ben ik zeer tevreden met de verhuurservice. Helaas was er geen mogelijkheid met pin te betalen. Ik vind het bijzonder jammer dat er geen alternatieve mogelijkheid/procedure mogelijk is. Dit is echt een verbeterpunt. Heb zelf naar meerdere pinautomaten moeten zoeken; Kastelenplein (dicht), Limurglaan, centrum. Dat kan echt beter. Kijk naar betaling/check van jullie desk obv bijvoorbeeld iDeal of Paypal of gewoon ouderwets met een credit card. Verder prima!

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kwam zondag 12 februari voor het eerst bij jullie en ben ontzettend klantonvriendelijk behandeld. Dat was meteen de laatste keer\r\nvoor mij.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed en netjes

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb nu 4 of 5 keer al in één jaar tijd een bus hier gehuurd. Over het algemeen heb ik er goede ervaringen mee. Ze werken prettig en vlot.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bus en service, toch een minder positieve ervaring. De bus stond geregistreerd bij de politie waardoor we meerdere keren van de weg zijn gehaald, omdat de bus was gebruikt bij woninginbraken. Erg onhandig dus.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd naar wens geweest, kom ook altijd weer terug mocht dat nodig zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zoals altijd een zeer goede service.

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven