Beste Dolf-Jan, Normaliter kunt u uiteraard betalen met PIN en creditcard. We hadden gisteren en vanmorgen last van een storing op de PIN-apparatuur. Ook betalen via iDeal is mogelijk. Als u via internet reserveert, krijgt u automatisch een link waarmee u via iDeal kunt betalen. Excuses voor het ongemak! gr. Rick Adriaanse Autoverhuur
Beste Stephanie, Zoals net ook telefonisch besproken: Allereerst excuses voor het feit dat u niet vriendelijke bent behandeld. Dat trekken wij ons zeer aan en we zullen dit absoluut gebruiken als een leermoment. Afgelopen zondag hadden we een storing op onze PIN-automaat, wat veel ongemak en, in uw geval, misverstanden opleverde. Maar dat neemt niet weg dat klantvriendelijkheid een vanzelfsprekendheid moet zijn. Wij hopen u graag nog eens te zien, zodat we u kunnen laten zien hoe wel hoort. Groet, Rick Adriaanse Autoverhuur
Meerenakkerplein 55
5652BJ Eindhoven