perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed ervaring, inclusief avond voor 1e huurdag afhalen en mogelijkheid om \'s nachts de auto terug te geven

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goed. Mooie bestelbussen zonder reclame

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service,flexible, met vriendlijke personeel met duidelijke uitlegvele verhuur mogelijkheden en alles voor een schappelijke prijs.

• Deskundigheid N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vrij last minute heb ik nog een reservering geplaatst. Dit was geen enkel probleem. Echter was er alleen een iets groter model voorradig, wat natuurlijk helemaal niet erg was aangezien het tijdsbestek waarin ik mijn reservering heb geplaatst. \r\n\r\nBij de balie werd ik erg vriendelijk ontvangen. Vervolgens samen de bus nog van buiten gecontroleerd op onregelmatigheden. Alleen kwam ik er later pas achter dat de bus erg vies was van binnen, met bouwpuin op de grond. Aandachtspunt om ook even de bus van binnen te controleren. Voor de rest ben ik erg tevreden over dit bedrijf en ik heb hier al meerdere keren een bus gehuurd! Ook erg fijn dat een creditcard niet nodig is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, geen opmerkingen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Service was prima. Bus was zeer netjes we hebben met plezier gebruikt gemaakt van de service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Had een bestelwagen nodig die ik snel online kon reserveren. Volgende dag bestelwagen schoon en klaar. Papier formaliteiten snel afgehandeld en het voertuig samen geinspecteerd.\r\nOp de retourweg kwam ik achter dat de dag km teller een lagere gereden km aangaf dan ODO meter. Heb bij het betreden van het voertuig de km op het formulier en de wagen niet gecontroleerd. Met een duidelijk verhaal werd de dag km teller geaccepteerd. Wat ook makkelijk is dat zij zelf een tankstation hebben . Heb een positieve ervaring met Adriaanse autoverhuur.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Proffesioneel / vriendelijk bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Derde keer over een periode van 8 jaar weer klant is koning ervaring gehad

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, vriendelijk personeel

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven