Dank voor uw complimenten. Onze verzekeraar vraagt van ons om een kopie te maken van het legitimatiebewijs. Onze brancheorganisatie BOVAG heeft hier afspraken over gemaakt met het College Bescherming Persoonsgegevens. Op onze website, op de pagina Veelgestelde Vragen, staat onder het kopje "Mogen jullie een kopie maken van mijn legitimatiebewijzen?" ook een video van minister Plasterk die dit bevestigd. Vanzelfsprekend gaan wij zeer zorgvuldig om met uw legitimatiebewijzen. Groet, Rick Adriaanse Autoverhuur
Beste Rick, We vinden het heel vervelend dat onze service op deze manier bij u is overgekomen. Ondanks dat 10 minuten een behoorlijk ruime schatting is (ik zag op onze camerabeelden dat mijn collega u binnen één minuut en tien seconden van dienst was), willen we wel graag uitstralen dat we blij zijn dat u bij ons een auto kwam huren. Want dat zijn we namelijk. Soms spelen er verschillende dingen tegelijk, waardoor het lastig kan zijn om snel te schakelen naar de volgende klant. Desondanks mag u daar niet de dupe van zijn en willen we u onze excuses aanbieden voor het feit dat we onvriendelijk en ongeïnteresseerd op u overkwamen. Graag zien we u nog eens terug, zodat we u kunnen laten zien hoe het wél hoort. Groet, Rick Adriaanse Autoverhuur
Meerenakkerplein 55
5652BJ Eindhoven