goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed en goedkoop verhuurbedrijf. Ruime openingstijden en veel keuze in wagens. snelle service . Enige minpuntje is dat we 2 plateauwagens bijgehuurd hadden en ze er maar 1 beschikbaar hadden. Kopie van paspoort vragen is niet meer van deze tijd, te veel kans op misbruik (wordt door overheid afgeraden om dit te geven, hebben we later pas bij stilgestaan)

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief punt dat je 24/7 de gehuurde auto/bus kunt inleveren.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service.\r\nAls medewerker aangeeft wanneer wel en niet met aanhangr gereden mag worden moet dit wel kloppen!\r\nHelaas even niet uitgelegd hoe late terugbrengen werkt.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De snelheid en deskundigheid van de organisatie is top. Wat ik wel jammer vond is dat de brandstofprijzen vooraf niet gecommuniceerd waren als ook de eigen risicovermindering. Daardoor was ik in plaats van de verwachtte €79,- in totaal €130,- kwijt.

slechter dan verwacht

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sta 10 minuten aan de balie beetje voor me uit te staren voordat iemand eindelijk een keer zegt \"ja, ik kom zo.\" ongeïnteresseerd behandeld totdat iemand het anders over nam en de bus liet zien. Ook alles behalve top service, maar je voelt je zelf in ieder geval nog klant. Bij afleveren kan ik niks anders zeggen dan goede service. Jongeman die vriendelijk overkomt. Schijnbaar is dat al heel wat.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik \'ken\' de \'oude\' meneer Adriaanse al van 35 jaar geleden. Mijn kennissen, vrienden en collega\'s adviseer ik sindsdien met Adriaanse zaken te doen. Nog NOOIT heb ik een negatieve ervaring terug gehoord. Echt goed !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Veel keuze, goede beschikbaarheid en zeer professionele service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel geregeld, dit nadat mijn eigen auto het begaf.\r\nTop!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel prettige service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke informatie en uitleg, snel aan de beurt, goeie verhuiswagen, prima bereikbaarheid en nette verhuurprijzen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Makkelijk, vriendelijk, behulpzaam. \r\nErg prettige ervaring

• Deskundigheid N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige medewerkers.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij (Stichting Orkest Zuid) huren hier regelmatig bestekwagens met laadkled om zo instrumenten efficient te kunnen vervoeren.\r\nDe wagens zijn goed onderhouden en we kunnen de wagens ook terugbrengen na sluitingstijd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en afhandeling achteraf was heel gemakkelijk. We kregen alleen een grotere vrachtwagen dan eigenlijk gehuurd, dat was net wat lastiger in de woonwijk.

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven