• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Waren erg goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf perfect

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service,\r\nSnel de factuur binnen! Ook fijn!\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles top. Bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed vakkundig en flexibel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen maand 3 keer gehuurd. Uitstekende service en prettig, dat men tot laat en op aal dagen kan retourneren

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een gerenomeerd bedrijf met kwalitatief goed materiaal.\r\nWebsite kan duidelijker voor wat betreft het eigen risico. Voor vrachtwagens geldt boven 1.90 een eigen risico van €1.500. Schade op die hoogte is snel gemaakt door takken van bomen bijv. En dan is dat wel een fors bedrag.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zoals altijd netjes verzorgd, altijd vriendelijk en transparante prijzen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke, behulpzaam personeel en \r\nUitstekende services

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf erg flexibel. geen overbodige rompslomp. ophalen en rijden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service en goed en snel geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel tevreden over de bus maar vooral de goede service bij reserveren en aan de balie.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Donderdag een bestelbus gereserveerd voor zaterdag, vrijdag een mail gekregen dat deze er niet meer is en een alternatief aangeboden: vito extra verlengd. Toen ik vrijdagmiddag belde, nee hoor de Vito Extra Verlengd is er niet meer, neem maar nog een duurdere: Sprinter extra verlengd en extra verhoogd. Die had ik helemaal niet nodig, u bood mij toch een vito extra verlengd. Jammer dan was het antwoord. Bij mijn vraag of dan wel de prijs van het aangeboden alternatief zou blijven gelden was het antwoord: NEE. We houden niks vast en garanderen niks. Ik moest maar de hogere prijs betalen en anders jammer dan, voortaan moet u maar eerder reageren het is namelijk druk. Dat vind ik buitengewoon klantonvriendelijk. Omdat er op zo korte termijn geen ander verhuurbedrijf meer te vinden was toch maar de achterlijk dure Sprinter genomen, maar wat mij betreft: NOOIT MEER ADRIAANSE. Als u zo met klanten omgaat als het druk is, dan heeft u het binnenkort niet meer zo druk want dan lopen ze allemaal weg. Het gaat me niet om de 15 euro extra maar om de houding van: wij hebben het druk en geven er niks om dat u als goede klant (ik had 2 dagen ervoor nog een bus gehuurd) dan teveel moet betalen, zolang wij maar geld aan u verdienen. Zo gaat u niet met klanten om.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service. Duidelijke communicatie en geen onverwachte kosten. Fijne bestelbus met veel laadruimte.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Twee aanbevelingen:\r\n1. Mijn tomtom leidde me naar Meerakkerplein tegenover Praxis, hoe kan dat ?\r\n2. De reservering was voor 130 euro, de eindafrekening 220 euro. Dat viel vues tegen en was onverwacht.

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven