Prima snel en efficiënt geregeld en geholpen

Zie boven staande

Perfecte service

Vriendelijke, duidelijke service. Fijne (nieuwe) bus. Niks op aan te merken.

Goede service en goede auto’s

Bijzonder vriendelijk en deskundig geholpen . Zowel bij het informatie opvragen en later bij de reservering. Ook bij het inleveren van de bakwagen vriendelijk en goed geholpen. Kunnen veel bedrijven nog van leren. Kom zeker terug.

Makkelijk huren voor prima prijs

Goeie ervaring gehad. Makkelijk online te reserveren, toen we daar kwamen hadden we binnen tien minuten het busje en alles geregeld. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Goede service ben goed geholpen

Zaterdag avond gebeld omdat ik een busje nodig had voor zondag. Ik kon hem zondag morgen gelijk ophalen! (Bedrijf is zondag tussen 08:00/09:00 open) super snelle service zeker een aanrader

Goed service, beter auto bereikbar

Autohuren was goedkoop and sneller met proces

Vanaf de reservering tot terugbrengen duidelijk en goed geregeld.

Fijne dag met prachtige auto van A naar B kunnen rijden zonder problemen. Betaling snel en duidelijke factuur.

Snel geregeld, goede en volledige communicatie

Eerste keer Bakxwagenaar gehuurd, overall goed bevallen

Vlot, klantvriendelijk, betrouwbaar

Een dikke dank aan Leroy en Raven voor de zeer klantvriendelijke benadering en vlotte service. De verhuizing met de bij jullie gehuurde Sprinter is soepel verlopen :)

betrouwbaar

goed advies, prettige administratieve afhandeling aan de balie en kwalitatief erg goed gehuurd busje gehuurd.

klantvriendelijk en professioneel

Van het eerste contact t/m de financiële afhandeling na terugbrengen van de bakauto heb ik het contact als heel prettig en professioneel ervaren; zowel telefonisch als per mail. Mijn situatie was niet standaard, maar dat was voor Adriaanse geen enkel probleem. Overal is een oplossing voor en die boden ze dan ook aan.

Car Rental

Very nice, every thing went smooth.

Top service, vrolijk en vriendelijk personeel .

Heel prettig en persoonlijk geholpen met een grap en een grol. Het huurbusje ,een Mercedes Sprinter, werd van tevoren nog even schoongespoten omdat de bus (die overigens spiksplinternieuw was) volgens de medewerker wat vies was. Hij ging de bus zelf halen voor ons en wij hoefden niet zelf te zoeken tussen alle huurbusjes. Zeer tevreden.

Human + professional = TOP!

• Would you recommend us? Yes

Eerlijk en duidelijk

Goede uitleg voorwaarden.

Een hele goede ervaring.

Ik had een tijdelijke auto nodig na schade. Duidelijke communicatie way mogelijk was en wat de kosten waren. Reed binnen een half uur weg en leverde na acht dagen binnen een half uur in. Geen rare onverwachte kosten en alles volgens afspraak.

Zeer klantvriendelijk

Ik heb al meerdere keren een bus bij Adriaanse Autoverhuur gehuurd. Ik beveel hen van harte aan vanwege hun klantvriendelijkheid en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Bij het ophalen van de bus prima uitleg van de bus en de bij behorende papieren. Bij het inleveren van de bus snelle afhandeling. Personeel super vriendelijk.

Goede service, duidelijke communicatie

Gisteren een Mercedes Bakwagen gehuurd voor een schappelijke prijs. Eergisteren gereserveerd via de website en daarna diverse email gehad met het verloop en welke documenten nodig waren. Prima communicatie dus en gisteren stond de Mercedes Bakwagen klaar zoals afgesproken. Dus een aanrader!!

Erg tevreden, uitstekende service en tegen een concurrerende prijs.

Voor onze verhuizing hebben we bij Adriaanse Autoverhuur een bakwagen met laadlift gehuurd. Naast de auto konden we ook gebruik maken van de mogelijkheid om pakdekens, spanbanden, hondjes en een steekwagen te huren. Kortom alles wat je nodig hebt voor een veilige verhuizing waarbij je dierbare spullen goed beschermd zijn tegen schade. Iedere medewerker denkt met je mee en adviseren je graag. Daarnaast zijn de openingstijden zeer ruim en kun je de gehuurde auto zelfs tot in de avond retourneren. Kortom en service gerichte verhuurder die ik zeker kan aanraden.

Snelle goede service

Heel snel een verhuiswagen kunnen regelen. Stond netjes klaar op afgesproken tijd.

Goede service en aardige mensen

En prima website met overzicht van het aanbod.

Kan beter service

Ik hebt meerdere keren auto,s gehuurd bij Adriaanse nu moest naast mijn rijbewijs ook mij paspoort laten zien. Deze had helaas niet bij vandaar moest 30 km heen en terug om deze op te halen hier door is planning. en tijddruk totaal in de waar gekomen.Blijkbaar zijn dit de nieuwe regels

Top geregeld

Helemaal top ook de service

Top ervaring!

Vlot geregeld, vriendelijk personeel, leuke sfeer! Ik kreeg en praktisch gloednieuwe verhuiswagen mee, super schoon. Fijne openingstijden. Aanrader!

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven