Beste Matthijs, Dank voor je feedback. Ik heb je verhaal bij mijn collega's gecheckt. De collega bij wie je de auto hebt afgehaald, heeft een korte en bondige uitleg gegeven. Uit je verhaal maak ik op dat je behoefte had een uitgebreidere uitleg. Dat was dus een verkeerde inschatting. We kunnen niet garanderen dat iedere TomTom helemaal opgeladen zijn, maar gelukkig heeft iedere auto meerdere aansluitingen voor de laadkabel. Toen je de auto terugbracht, werd er een schade geconstateerd, maar omdat we het belangrijk vinden dat we heel zorgvuldig met schades omgaan, is de schade op de eerstvolgende werkdag geëvalueerd. Uit deze evaluatie is gebleken dat we niet voor de volle 100% konden garanderen dat de schade door jou is veroorzaakt, dus hebben we (uiteraard) de schade niet in rekening gebracht. Groet, Rick Adriaanse Autoverhuur
Meerenakkerplein 55
5652BJ Eindhoven