goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede service en goede kwaliteit auto

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, makkelijk te regelen allemaal.\r\n\r\nAls de borg ook nog snel terug getort is op onze rekening is het allemaal super verlopen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uistekende ervaring, eigenlijk weinig tot helemaal niets op aan te merken !!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie service en zeer vriendelijk hulpvaardig en deskundig personeel. Problemen worden goed naar geluisterd en zo goed mogelijk opgelost. Klacht wordt serieus genomen en beloond met een kortingsbon. Super!! Creditcard reservering wordt meteen na betaling van factuur ook vrijgegeven.\r\nZeer veel lof en zeer tevreden over personeel. \r\nOnderhoud en controle van voertuigen mag iets beter.\r\nWij blijven zeer zeker vaste klant.\r\n\r\nVriendelijke groeten Anneke en Jack

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na wat onduidelijkheid en \"probleempjes\" mbt. (tweede-)legitimatie is het huren van de door ons gereserveerde personenbusjes perfect verlopen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Extreem aardig en behulpzaam.oogt zeer professioneel.a lle keus in vervoer wat je maar wilt.\r\nDit bedrijf staat ver boven de overburen.je kunt maar beter meteen voor adriaanse gaan .\r\nDe bus die ik had was perfect .enigste puntje was geen cruisecontrol.\r\nMaar dit bedrijf ga ik altijd bezoeken.\r\nAlex w.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer flexibel, snel en vriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jullie zijn altijd top! Super service, nooit problemen, alles snel geregeld

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Te haastig personeel in de ochtend bij het ophalen. Bus was in orde. Kreeg een lege tom tom mee zonder verdere uitleg waar ik die kon opladen. Ook het maken van schade op hoogte werd niet duidelijk uitgelegd. Wel erg essentieel. Bij terugkomst kreeg ik te horen dat ik mogelijk schuldig was aan een deuk die er al in zat en die we eerder niet hadden opgemerkt in de ochtend. Gelukkig heb ik daar geen rekening voor gekregen. Ik ben niet geheel ontevreden, maar ook niet helemaal te spreken over het personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top !personeel heel vriendelijk ,ik hoop dat U dat ook eens doorgeeft aan hun\r\n

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Excellent services

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer fijne snelle services.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, aardig personeel, maken zich niet al te druk door krassen aan het voertuig. Ik heb in 1 halve dag de grootste stukken meubels naar m’n nieuwe adres kunnen brengen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven