Dank voor uw complimenten over onze service! Het type auto wat u bij ons gehuurd heeft, is gunstiger geprijsd dan bij andere autoverhuurders. Een kleinere auto is wellicht goedkoper, maar dat lijkt ons vanzelfsprekend. Wij tanken graag de auto voor u af. Bij onze collega's moet u dit zelf doen. Dan verschijnt de brandstof welliswaar niet op uw huurfactuur, maar moet u deze uiteraard wel zelf betalen. Mocht u graag toch ergens anders tanken voor u de auto bij ons inlevert, dan is dat uiteraard prima. Wanneer wij de auto dan bij ons vullen, zal er maar een klein beetje diesel ingaan. Onze service om de auto de avond tevoren af te halen, geldt officieel vanaf 18.00 uur. Wij bellen onze klanten tussen 17.00 en 18.00 uur als de auto klaar staat. U had op eigen initiatief al eerder gebeld, vandaar dat u nog geen telefoontje of SMS van ons had gehad. Graag tot een volgende keer! Rick Adriaanse Autoverhuur
Meerenakkerplein 55
5652BJ Eindhoven