goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn bedrijf, niet moeilijk, veel keus en we hadden een fijne Mercedes voor de verhuizing, erg tevreden over de service en de materialen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon een goed degelijk Brabants bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel, goede en schone wagen, prettig personeel en de baas daar is ook een geschikte vent

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer correcte service. Goede nieuwe auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helder ophaal en inlever proces, en zeer ruime ophaaltijden, maar ook de mogelijkheid om na 21.00 nog de sleutel af te geven.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf plezierig,klantgericht, objectieve voorlichting

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service. Helaas is de bakwagen wel erg aan de prijs, ook aan extra kilometers en brandstof.\r\nEen kleinere, goedkopere wagen met laadklep zou fijn zijn maar die hebben jullie niet. Daarom ben ik helaas geneigd om de volgende keer naar Borent te gaan, ik hoop dat ze net zo\'n goede service als jullie hebben.\r\n\r\nOok had ik gebruik gemaakt van de service om de avond van tevoren op te halen, erg fijn dat jullie dit aanbieden. Ik moest wel zelf bellen voordat ik te horen kreeg dat de wagen klaar stond.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en nette service voor een prima prijs/kwaliteit verhouding

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en klantvriendelijke uitleg

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie hulp bij het huren van personenbus en bakwagen plus accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden en daarom kom ik iedere keer terug voor ‘t huren van een bestelwagen. En die Nationale bioscoopbon die wil ik wel :)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben erg blij over te kunnen stappen van borent naar jullie! Mooiere schonere bussen ! En je word serieus genomen . \r\nErg belangrijk als je als een cateraar op tijd bij de klant moet zijn, en dat er een nette bus op de oprit staat.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, zeer vriendelijk personeel ook.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Service was super!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top geregeld. Nette bus, behulpzaam personeel.

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven