Nice service, fast, no problems, convenient. I recommend

Jammer

De bussen waren goed, alleen de administratieve voorbereidingen minder en dat heeft voor nogal wat consternatie gezorgd.

zeer positief!!!!!

de informatie was compleet en helder. de ontvangst door uw medewerker was heel vriendelijk. de uitleg door hem was direct helder en duidelijk. ik kon een kinderstoeltje dat ik per ongeluk had achtergelaten direct weer ophalen.

top

Top, kom hier al jaren, prive en voor werk.

Zoals het hoort

Vriendelijke service. Heldere uitleg. Soepel terugbreng beleid. Schone auto's en schoon verhuismateriaal. Voor mij geen ander zelfs wanneer ik elders goedkoper zou kunnen huren. Service is mij toch meer waard.

Heerlijk probleemloos huren

Snel reageren, prima prijs kwaliteit! Ik had voor een weekend 'iets' nodig om 55m3 te verhuizen. Via huur is dat niet heel eenvoudig. Maar bij Adriaanse. Ook de service om de dag ervoor al op te kunnen halen. Ik ben enorm tevreden. Dikke duim!

Snel, servicegericht en betaalbaar

Online aanvragen, servicegericht, ruime afhaal- en terugbrengen tijden, zelfs daarna. Huurdag is 24 uur! Bij veel verhuurbedrijven alleen mogelijk tijdens openingstijden kantoor of je moet de dag ervoor of erna ook bij huren. Prijs- kwaliteit is goed.

De service is top!!!

Goede service en zijn heel vriendelijk. Ik ben super te vereden. !

Ik heb de service van Adriaanse als prettig ervaren!

De service van Adriaanse is prettig in fijn. Ze zijn behulpzaam en vriendelijk en je krijgt waar je voor betaald.

nette bussen en zeer goed geregeld.

Altijd een fijn bedrijf om te huren, is op diverse manieren te betalen en je krijgt een goede uitleg. En de bussen zijn altijd netjes onderhouden.

Prima , nette wagen en snelle afwikkeling .

Vriendelijke en duidelijke behandeling , wagen ophalen probleemloos , fijne wagen en financiele afhandeling makkelijk en na terugzetten zeer snel , kortom , prima bedrijf , aanrader !

Prettig en transparant

Ik zocht een verhuisbus die ik op zondag kon huren. Adriaanse bood de optie om de bus op zondag op te halen, waardoor ik slechts voor één dag hoefde te betalen. Dit in tegenstelling tot concurrenten. De baliemedewerker was erg vriendelijk en duidelijk. Hij was ook transparant over de voorwaarden en de verrekening van de kosten. Dat vond ik heel prettig.

Heel goed , alles goed afgehandeld

Prima behalve dat ik uiteindelijk een iets te kleine auto meekreeg omdat de gereserveerde auto niet aanwezig was.

Komen afspraken na, gaat snel bij afhaling en inlevering

2 bussen met laadklep gehuurd, waren in orde alles werkte zoals het moet.

Prima service, goede auto.

Service die je mag verwachten. Snel, vriendelijk en belangstellend voor de klus die je met de auto wilt doen. Auto is netjes en schoon afgeleverd. Weinig kilometers op de teller, voelt technisch goed aan. Werkt naar behoren. Retourneren probleemloos, fijn ook dat het aftanken door Adriaanse zelf wordt gedaan. Borgsom direct retour op de bankrekening. Geen gedoe.

Gemakkelijk en snel geregeld, top service

Ik had een busje nodig om wat spullen te verhuizen. Met een belletje was het al snel geregeld, de bus die ik wilde hadden ze niet maar ik kreeg meteen een alternatief aan geboden. Ik ben erg klantvriendelijk behandeld, snel, correct en met een grapje er tussendoor. Enige nadeel vind ik dat de brandstof prijs niet duidelijk wordt gecommuniceerd. Er was gezegd dat ze het voertuig aftanken bij inleveren. Alleen is de dieselprijs zo'n 10c duurder dan het tankstation waar ik normaal graag heen ga. Als ik van te voren wist dat het zo'n groot verschil was, had ik eerst zelf even getankt.

Super goed geregeld

Reserveren via website is makkelijk. Communicatie is vriendelijk en duidelijk. Auto's zijn modern en goed. Afhandeling is snel.

Super fijne service

Geen gedoe en gewoon goede verhuur zonder kleine lettertjes

Service gericht en super vriendelijk.

Fijn bedrijf

Prima bus en rijdt heel fijn.

Ik werd goed geholpen door heel vriendelijke personeel. Uitleg was duidelijk. Fijn verhuurbedrijf. Ik heb al vaker een bus gehuurd en tot nu toe geen klachten.

Snel, goed en prima tarief

Fijne website. Snel geregeld en uitstekende service. Auto stond klaar en administratie was door een klantgerichte medewerker snel geregeld.

Uitstekende service!

Busje stond al klaar bij aankomst. Na de gebruikelijke administratie, uitleg over na sluitingstijd retourneren bus. Was binnen 10 minuten onderweg! Retour brengen bus was ook zo geregeld. Restant borg werd meteen teruggestort.

Oudere bussen met problemen tegen een hoge huurprijs.

Ik heb niet zo goede ervaringen met Adriaanse De huurprijs van hun auto's is hoog voor de auto'sdie ze meegeven. Auto's zijn oud en hebben problemen. Service is wel goed, want ze doen hun best om telefonisch op te lossen. Maar ze mogen hun wagenpark beter bijhouden. Sorry, maar het is niet anders.

Top service

Goed materiaal, fijn bedrijf en betaalbaar

Altijd mijn vast bedrijf om bestelauto’s te huren. Nu vrachtauto met laadklep, heel handig. Goed betaalbaar en goede mogelijkheden voor ophalen en terugbrengen. Goede service voor eerlijke prijs. Zeker aan te raden hoor.

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven