voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf perfect, kan niet anders zeggen\r\nik kan alleen geen 10 invoeren onder

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was op zoek naar een huurauto voor 1 dag in de buurt en Adriaanse Autoverhuur kwam hierbij naar voren. Duidelijke website, makkelijk reservering te maken, niet duur en ruime openingstijden. Ben heel goed geholpen en heb een fijne auto gehad. Prijs-kwaliteit in goede verhouding. Zowel bij ophalen als bij terugbrengen duidelijke en klantvriendelijke uitleg gekregen over hoe en wat.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goed, vriendelijk, betrouwbaar en sociaal in alle opzichten .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een fijne ervaring. Fijne ondvangst als klant, mooie zakelijke aanpak, helder duidelijk en van deze tijd. Professioneel. Via mobiele de middag van te voren gereserveerd. Direct bevestiging gekregen met inhoudelijke vraag over locaties.\r\n\r\nAuto was zo goed als nieuw. Bij inleveren hebben we nog even kunnen vegen en precies zo weer in kunnen leveren. Zelfs aftanken werd voor ons geregeld gewoon naast de deur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goed, accuraat en prima auto´s.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurig, duidelijk, netjes\r\nGoede wagen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij gebruiken al jaren Adriaanse Autoverhuur voor het huren van onze busjes/vrachtwagens en zijn hier zeer tevreden over.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend bedrijf. Goede snelle respons via e-mail en telefoon. In het verleden al meerdere malen gehuurd bij Adriaanse en ga dit zeker weer doen.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Verhuur van de bus prima verlopen, duidelijk en geen verrasingen achteraf

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne service en prettige medewerkers die met je mee denken. We blijven terug komen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze hebben mij mooi uit de brand geholpen om een auto te kunnen huren.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super geregeld, keurig onderhouden en schone bakwagen, snelle en correcte afhandeling bij ophalen en terug bezorgen, chapeau!

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf het huren verloopt altijd vlot gemakkelijk ook dat je op de locatie kan aftanken

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven