Prima, goed en duidelijk geholpen

Goed en vriendelijk geholpen

Goede en snelle service en afhandeling

Dit is de 2e keer dat ik een bus huur bij Adriaanse Autoverhuur. Uitstekende dienstverlening en snelle afhandeling.

Helemaal top!

Aardige en bekwame medewerkers. Gaf me vertouwen in een goed product. Het huren verliep heel goed. De informatie per mail was helder en op tijd. De bakwagen die ik heb gehuurd was netjes en schoon. Al met al een hele goede ervaring.

is goed

is goed

Topbedrijf, werken correct en snel.

Huur hier regelmatig een vrachtwagen, staat altijd keurig klaar en geen probleem mocht het iets later worden. Fijne grote wagen met automaat.

Ik heb mijn reservering 2x moeten wijzigen omdat de plannen met de verbouwing toch weer net iets anders liepen. Dit was geen enkel probleem. Het werd elke keer kosteloos aangepast.

Top company

Beste bedrijfs wagen Beste mederwerkers Beste van de regio

Top service!

Snel geholpen, duidelijke uitleg, nette bus, super prijs-kwaliteitsverhouding.

Perfect geholpen door de mensen daar ondanks deze nare periode

Bedankt voor de goede service

Goede service, fijne bus.

Bij het ophalen van de bus werd de huurovereenkomst duidelijk uitgelegd. De bus was schoon, rook fris, reed comfortabel en vertoonde geen mankementen. De laatste dag hadden we de mogelijkheid om de bus zo laat als we wilden in te leveren (vóór 06:00 de volgende dag). Over het algemeen prettige service.

auto stond netjes klaar

huur er regelmatig en altijd goede service en betaalbaar huren

Uitstekend dus

Goede service, prima auto

Kwalitatieve , persoonlijke en vriendelijk service

Prima services geleverd volgens afspraak

Prima service alles geregeld volgens afspraak

Makkelijk en geen geneuzel

Eenvoudig op de site te regelen. De afgelopen jaren al een paar keer gebruik gemaakt van een bakwagen zonder enige problemen.

Zoals altijd weer super

We blijven terug komen :o)

Goed geholpen door personeel

Kundig personeel en vriendelijk,

avond van te voren (actie)bus gereserveerd, auto was niet beschikbaar. voor 10 euro meer bijna de zelfde wel beschikbaar. Afhalen en inleveren ging soepel en snel,

Goede service en vriendelijk

Makkelijk reserveren. Goede auto, en eenvoudig terugbrengen. Gewoon fijn bedrijf

snelle reactie en duidelijke afwerking. Werd alleen niet op een extra paar deukjes gewezen die gelukkig wel al gemeld op het formulier stonden

Uitstekende service

Ik had last minute een bus nodig, dit was bij Adriaanse geen enkel probleem. Ik kon de bus nog geen 15 minuten later op komen halen, de bus werd voor me voorgereden en er werd nauwkeurig naar bestaande schade gekeken. Aan het einde van mijn verhuurperiode heb ik de auto op het terrein geparkeerd en de sleutel in de dropoff box geretourneerd. Aftanken was niet nodig en zat inbegrepen in de service. Ik kreeg de dag erna gelijk een ideal link toegestuurd, na betaling werd de reservering op mijn credit card direct weer vrijgemaakt.

Echt Goed!

Prettig reserveren en altijd vriendelijk geholpen. Nu voor de 4e keer iets gehuurd bij Adriaanse, voorheen wel eens bij Bo-Rent geweest. Maar Adriaanse is veel beter qua beleving.

Goede en snel servie Top bedrijf voor huren van autos en Klein groot vrachtwagens Niet te duur

prima auto meegekregen

Terug van vakantie uit spanje [verplicht terug] zijn we de autosleutels kwijt.Er zat niets anders op da een auto te huren zodat ik even op en neer kon rijden naar huis om de reservesleutels te halen.Gevraagd of ik de auto voor een paar uur kon huren maar dat was niet mogelijk [jammer] dus toch maar gehuurd, ongeveer half 5 weggereden met de koffers en ongeveer 10.00 uur terug gebracht. Verder prima gegaan alleen jammer dat ik niet voor een paar uur kon huren.

Meedenkend en klantvriendelijk

Zeer vriendelijke behandeling, en goed en degelijk materieel. Ok goede uitleg over laadklep. En dat alles tegen een acceptabele prijs

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven