Snelle goede service

Bij de druk van verhuizen was ik helemaal vergeten een verhuiswagen te regelen. Ik belde de dag voor de verhuizing en de volgende dag stond een keurige verhuiswagen klaar. Goede en duidelijke uitleg van de medewerker.

Efficiënt en professioneel aanpak.

alles goed gegaan!

fijne vrachtauto, ook goed overleg over de hoogte ivm doorgang onder viaduct

Final costs are not visible

The bill I've got from you was a little bit unexpected. I decided to compare it with the numbers I had on the website and figure out that I don't have those numbers in my mailbox. So looks like you hide this price, which is of course not fair. When I make and order online -> please send the confirmation mail with the price in it (you only send mail with list of items I've ordered without any price). Makes sense to clearly indicate that which car have manual transition, which one has automaat Except this cheating, everything else went flawless. thanks!

Goede busjes en prettige service!

Ik heb nu twee keer een verhuisbusje (Mercedes Sprinter) bij Adriaanse gehuurd. De busjes zijn goed omschreven op de website en komen goed overeen met de daadwerkelijke busjes. De service van de medewerkers is to-the-point en ondanks Corona toch ook menselijk. Weliswaar een scherm ertussen maar nog steeds interesse in de klanten. Ik kom vaker terug!

Goeie persoonlijke en snelle service en aandacht

Professioneel, met persoonlijke aandacht en snel

Top verhuurbedrijf

Al meerdere keren iets gehuurd, goede service, klantvriendelijk.

Vriendelijke service

Heldere afspraken en goed onderhouden en schone voertuigen

Prima niks op aan te merken

Mij ervaring is dat ik via internet een bus met laadlift hebt gereserveerd. Bij aankomst stond de medewerker mij goed te woord. duidelijk en heldere uitleg. Nadat ik de werking van de laadlift hebt geprobeerd kwam hij met een geplastificeerde uitleg voor het geval er toch iets niet goed werkte. Kortom goeie service. Heb reeds meerdere malen bij Adriaans een verhuisbus besteld en altijd prima. Ook korting gekregen op de verhuisspullen.( kleden-spanbanden en steekwagentje.

Zoals altijd fijn personeel, kwaliteit bussen en goede service!

Goed advies, snel geregeld, fijn personeel, kwaliteit bussen en goede service!

Hartstikke goed geholpen. Alles klopte.

n.v.t.

*makkelijk boeken/reserveren *snelle service *goede prijs *klantvriendelijke medewerkers *goede autos / aanhangwagens

Prima verhuiswagen met lift, en fijne service

Zowel bij ophalen als inleveren prettige en vlotte service. Bakwagen met lift is een aanrader. Wagen was schoon, goed onderhouden en prettig in gebruik. Zeer tevreden over Adriaanse!

Prima !

Goede prijs/ kwaliteitsverhouding, vriendelijke ontvangst en begeleiding, makkelijk via internet te boeken.

Al jarenlang de beste service en laagste prijs

Eenvoudig en overzichtelijk regelen via de website. Als een auto niet beschikbaar is wordt snel een alternatief gevonden en besproken met de klant. De auto’s zijn uitstekend onderhouden. Inleveren gaat net zo snel en effectief. Al met al de auto verhuurder voor midden en oost Brabant!

fijne service,goede auto''s

huur regelmatig bij Adriaanse, denken altijd mee en soepele verlenging meestal mogelijk.. topbedrijf wat mij betreft.

Alles snel en goed geregeld

Keurige bakwagen, een dag verlengen van huur was in één kort telefoontje geregeld.

prima auto zonder problemen verhuist

goed en snel geholpen bij de balie om de auto mee te kunnen nemen. Prima service probleemloos de auto gebruikt . bij terug brengen zeer snel geholpen en goede afhandeling van de betaling van de huur.

super prettig bedrijf

Heb het afgelopen jaar tot 3 x keer een transportmiddel mogen huren. Dit is iedere keer weer vlekkeloos verlopen. Zag wel dat het uitmaakt qua toegankelijkheid wie je helpt. maar overal werken verschillende personen.

Vriendelijk en enthousiast personeel. Goede service. Het enige nadeel vind ik dat ik voor een dagdeel van nog geen 4 uur, de volledige dagprijs moest betalen. Voor de rest zeer tevreden.

Geweldige service en product

Aanhangwagen gehuurd. Makkelijk gereserveerd, in no time opgehaald en gemakkelijk teruggebracht. Hele fijne aanhanger (geremd) in topconditie en erg goed geholpen door het personeel. Volgende keer weer bij jullie!

vriendelijk en netjes

busje gehuurd voor trip met gezin. Heerlijk rondgetoerd door de Ardennen en Limburg

goede aanhanger gehuurd

Meerdere keren een aanhanger gehuurd, die zijn erg goed. De administratie kan verbeterd worden. Na legitimatie met paspoort en rijbewijs moest ook nog een bewijs met adresgegevens overlegd worden. Tevens moet ter plaatse nog veel ingevuld worden na een reservering via internet (wat overigens wel goed en snel werkt)

Heel goed

Goede medewerkers en een vlotte afhandeling. Enige uitleg t.a.v. bediening ontbrak helaas. Ik moest nog even navragen hoe het handremsysteem werkte.

Ruim aanbod tegen scherpe prijs

afgelopen zondag een busje gehuurd om te verhuizen, had een grotere en duurdere gehuurd, in overleg bleek ik een kleinere en dus goedkopere te kunnen gebruiken, geen probleem om de reservering ter plaatse kosteloos aan te passen. Auto netjes en schoon meegekregen. Absoluut goed en fijn verhuurbedrijf.

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven