wederom zeer goed

Na mijn telefoontje werd alles wederom alles goed verzorg ook deze auto was goed schoon

prima service en materieel

Adriaanse is voor mij de vaste plek om wagens te huren als ik wat te transporteren heb. Het personeel is vriendelijk en afhandeling verloopt altijd soepel en correct. Het enige punt van onvrede en ongemak is de luchtverfrisser in de auto's, deze is enorm aanwezig en ze irriteert mijn keel en tong. Ik begrijp dat een huurauto zo ' fris en neutraal' mogelijk moet ruiken, maar dit is over de top. Zoek daar een wat vriendelijker en mogelijk natuurlijker oplossing voor.

Perfecte service

Geen gedoe, afspraak is afspraak. Helder en correct

Goede service. Auto op Zondag opgehaald in de vroege ochtend. Waren nog niet open maar werd gewoon direct geholpen. Perfect. Zondagavond teruggebracht. Die zelfde zondag factuur ontvangen. En op maandag mijn borg terug ontvangen. Zeer goede vriendelijke en snelle service.

Great and simple

WE booked the cab 1 day in advance and it was not a big problem as they have good number of vans.

Snelle en duidelijke service

Snelle en duidelijke service, betaalbare borg en fijn dat ze op zondag open zijn.

Prima service, duidelijke afspraken

Genoeg keus, duidelijk uitleg en afspraken.

snel geregeld, netjes afgehandeld, keurige bus.

Prima bus, goed verzorgd.

Alles is netjes en een mooie goede en zuivere bus

Super service !! Top auto's en alles schoon en netjes .

Snel en prettig

Last minute nog een verhuisbus kunnen reserveren voor een zondag, snel uitleg gekregen waardoor we meteen verder konden. Prettig contact en alles goed geregeld.

Geweldige service tegen een scherpe prijs!

Fijn contact via de mail en aan de balie, meteen antwoord zelfs op zondag. De gehuurde bestelbus was in top conditie en alles precies zoals beloofd. Geen verborgen kosten. Ik kan Adriaanse zeker aanbevelen en kom er graag terug :)

Vriendelijk, duidelijk en goede service

De titel zegt alles

Altijd goed

Regelmatig huur ik een busje en heb nog nooit een negatieve ervaring gehad.Ga zo door

Opnieuw prima service

Al eerder maakte ik gebruik van de auto's van Adriaanse. Prima voertuigen, netjes opgeleverd. Let wel even op bij de aflevering dat je de juiste (extra bestelde) producten meekrijgt. Ik deed die check niet en kreeg een gewone steekwagen mee i.p.v. de 'traploper'. Prima afhandeling bij inleveren. Kortom: aanbevolen!

Duidelijke service, geen verassingen, vriendelijk en kundig personeel

Goede bus. Goede service. Fijn personeel.

De bus vertoonde veel problemen

Het afhalen en huren ging prima, maar eenmaal onderweg naar het buitenland vertoonde de bus veel problemen. Na telefonisch contact werd ons geadviseerd door te rijden omdat het maar eenmalig zou zijn, maar dat bleek helaas niet het geval. We hadden verwacht bij inlevering een vorm van compensatie voor de ellende en stress te ontvangen, maar er kwam niet eens een excuus, slechts een " voor ons wat dit ook onvoorzien". Jammer, geen blijk van echte service gerichtheid.

Volgende keer weer naar Adriaanse

Wij huurden een kleine vrachtwagen met laadklep (rijbewijs B) en dat beviel ons uitstekend. Duidelijke uitleg van de medewerkers van Adriaanse en de auto was keurig schoon, zowel van binnen als van buiten. De volgende keer zoeken we niet verder voor het huren van een bus of vrachtwagentje maar gaan we weer naar Adriaanse.

Top service

Snel, efficiënt en goed. zeker een aanrader voor de zakelijke klant

Goede service en mooi wagenpark

Fijne samenwerking en meedenkend personeel.

Uitstekende service en goede auto's

Uitstekende service en goede auto's.

simpelweg goed

de service was goed en de auto ook maar ik was al bekend met jullie werkwijze.

Goede en snelle service. Een nette bus meegekregen incl. Verhuispakket M. Ik werd bij ophalen en terugbrengen van de bus goed geholpen door hele vriendelijke mensen.

Topbedrijf met topservice

Kom hier al meer dan 30 jaar, vertrouwd en goed! Erg goed! Plezierige mensen, fijne sfeer.

Prima dienstverlener.

Heel goed

Fijne auto, hele goede service.

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven