Too!!

Aanhanger met huif gehuurd, prima prijs-kwaliteit verhouding en vriendelijk personeel!

Heb al langere ervaring met dit bedrijf

Volgens alle wensen weer top gereserveerd.

Volgende keer weer hoor!

Precise waar ik behoefte aan had

super service schoon en goed materiaal

ik ben hier nu voor de tweede maal heen geweest. wederom snelle en goede afhandeling. goede begeleiding bij aflevering voertuig.

Perfect geregeld

Perfect geregeld, ik kreeg de auto de avond tevoren mee, en ook verlenging ging probleemloos. Extra spanbanden ook meegekregen

Great service

No issues with hiring process or the car. Super!

Heel nette wagen, makkelijk terug gebracht, ophalen duurde iets langer

Wordt netjes met alles omgegaan. De wagen was erg netjes en oogde nog als nieuw. Werd vooraf goed gecontroleerd door personeel en ons, waarbij het direct netjes genoteerd werd. Prima service, wij zijn tevreden! :-)

Telefonische boeking liep prima en het afhalen en brengen van de bus ook.

Voldeed volledig aan mijn verwachting

Prima service, mooie voertuigen

Prettige en snelle service, fijne en schone voertuigen. Volgende keer graag weer!

Zoals gebruikelijk: bijzonder goed!!

Gemakkelijke reservering, snelle bevestiging met duidelijke spelregels, gastvrije ontvangst, vlotte en punctuele aflevering van de bestelbus, prima materiaal, nette en vlotte afhandeling bij terugkomst!! Kortom: waar voor je geld en bijzonder goed!!

goed snel geregeld vriendelijk personeel

goed snel geregeld vriendelijk personeel

Service vriendelijkheid en zeer gedienstig. In een woord geweldig

Goed duurde wat lang maar prima en aardig

Prettig kom zeker terug

Heel goede ervaring

Heel makkelijk en een heel goede ervaring

Je wordt correct en vriendelijk. De prijs is ook zeer aantrekkelijk.

Snel en goed geholpen

Eerder een auto bij BoRent gehuurd. Drama. Dit was een totaal andere ervaring. Fijne communicatie en snel en goed geholpen. Volgende keer weer!

goed afrekenen. geen extra onverwachte kosten.klantvriendelijk.

zeer tevreden.

Aanrader

Zeer tevreden goede afspraken en netjes geregeld.

Hartelijke service, bus prima

Service zeer warm en hartelijk, werd goed geholpen. Enige opmerking die ik heb was dat de bus geen ruitenwisservloeistof had en dat het koppelingspedaal behoorlijk piepte. Ook rook de cabine naar rook bij het ophalen van de bus, terwijl er niet in de bussen gerookt mag worden. Verder een super wagen, reed goed, laadklep werkte naar behoren en bijbestelde acessoires waren ook prima in orde. Fijn dat Adriaanse een eigen tankstation heeft zodat de bus bij aflevering op locatie volgetankt kan worden.

Je reserveert en je krijgt geen ongename verrassingen.

Ik heb menig keer een verhuisbus moeten huren. Inmiddels bij heel wat partijen maar ik zal nu nooit meer een switch maken. Bij Adriaanse kun je er vanuit gaan dat je reservering ook daadwerkelijk staat. Bij die rode partij is dat wel eens anders gegaan... die laten je letterlijk in de kou staan. Vandaar mijn positieve beoordeling. Je krijgt een partij die met je meedenkt (mag de auto al eerder ophalen), je kan elk tijdstip de auto brengen (sleutel in de brievenbus). Zelfs het afdanken hoeft niet meer. Dit wordt voor je gedaan. Lekker makkelijk dus en service gericht.

Ik heb een aanhangwagen gehuurd. Dit is probleemloos gegaan.

Eerst reserveren op de website, dan krijg je een email bevestiging. Op de dag zelf stond de aanhanger klaar. Paar uur later was alles alweer gepiept. En voor een prima prijs.

Betrouwbaar en prima service

Vaste klant hier, schone auto’s aardige mensen goede prijzen.

Zeer service gericht

Vriendeljk, servicegericht en easy going zoals altijd

Gewoon simpel, betrouwbaar en niks geen gedonder

Het gaat allemaal zo makkelijk. Tweede keer dat ik een bus huur, weer prima!

Zeer snelle online service

Na online een auto te hebben gereserveerd zeer snel een reactie en de bevestiging dat de auto klaar stond, ook het afhalen en terugbrengen ging heel soepel. De kosten waren normaal voor de geleverde auto, met laadklep. Als we weer een auto nodig hebben dan huren we die zeker weer bij Adriaans Autoverhuur

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven