Top service

Altijd vriendelijke mensen van het personeel. Servicegericht en snelle afhandeling bij inleveren auto

vriendelijk ,snel betrouwbaar en lange openingstijden

Prettig en accuraat geholpen, vriendelijk en snel

Goede fijne bus, heldere voorwaarden en service!

De bus huren is zeer prettig verlopen! Een schone fijne keurige bus. Ook geen addertjes onder het gras, wij zijn fan van Adriaanse! Fijn dat er spatschermen zijn bij de balie. Ik heb een tip, het tekenen van de formulieren na de check voor het meenemen van de bus is heel moeilijk op 1,5 meter afstand, dat had ik wel erg prettig gevonden. Misschien is een clipbord makkelijk, dan kan er op 1,5 meter getekend worden. Maar niet meer dan lof, ik kom hier de volgende keer zeer zeker terug!!

Snel en adequaat

Pijnlijk

Dat ik het te duur vond heb 350 km gereden, 97 euro diesel?. Daarbij de rest opgeteld totaal 350 euro.daar schrok ik echt van.

Goed, gedegen, klantvriendelijk

Goed om bij jullie een busje te huren. Wel graag zoals beloofd een mail sturen met daarin opgenomen de papieren die ik mee moet nemen om bij jullie een busje te huren. Hoef ik niet nog een keer heen en weer naar huis

Top geregeld allemaal

Schone bus, snelle afhandeling bij ophalen, goed materiaal

Van begin tot einde duidelijk een "klantgevoel"gehad

Meedenken, goede uitleg, snelle facturering

Perfect !

Van online reserveren tot inleveren van auto vlot en vriendelijk verlopen . Prima materiaal redelijke prijs !

Vriendelijk personeel, nette auto's, ruime openingstijden

Al meerdere keren bij Adriaanse bestelwagens gehuurd voor verhuizingen. Altijd vriendelijk personeel, schone, nette auto's en fijne, ruime openingstijden.

netjes, duidelijk.

uitermate goed bevallen, echt aan te raden. Herhaling vatbaar.

Mijn ervaring is goed

Snel en goed geholpen !!! veel beter als BO RENTwaar de bus vaak niet vol zit als je hem ophaald heb ik al 2x mee gemaakt

Voldoende, maar wachten op de uitvoering duurt te lang

er zijn slechts twee medewerkers om te helpen op het spitsmoment

Topervaring. Goede klantgerichte service

Ik heb dit als zeer prettig ervaren, omdat je goed geholpen ben bij het ophalen en terugbrengen van de Mercedes Vito

Snel geregeld en goede service en belangrijk een goede schone auto!

Snel geregeld en goede service en belangrijk een goede schone auto!

Vriendelijk en kundig geholpen

Mijn ervaring met adriaanse is alleen maar positief geweest. Van reserveren tm terug brengen van de auto. Alles wordt zeer uitgebreid uitgelegd. Schade netjes nagelopen, afgetankt en afgerekend. Niet dan lof. Zeker in vergelijking met de ervaring die ik bij een ander verhuurbedrijf heb.

Goed materieel, snel, vriendelijk en makkelijk

Snelle en makkelijke online reservering, flexibel in terugbrengen. Bus rook wel een beetje chemisch, was schijnbaar hun schoonmaakmiddel.

Goede prijs en super service

Goed materiaal en gewoon netjes op zondag open! Prijs was niet de allergoedkoopste maar niet te duur, gewoon prima prijs. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

zeer effectief, alles zoals afgesproken

alles zoals afgesproken

zeer goed

De nieuwe in de wasstraat Willem is zeer secuur met het wassen. Hij neemt de tijd om ook de deurstijlen aan de binnenkant te wassen. Ik snap er niets van die review van die chauffeur. Heb alleen maar goede ervaring met hem en is ook nog eens zeer sociaal.

Truckwasch

Beste Er werkt een nieuwe in de truckwash. Die man ken echt niet wassen. Al twee keer geweest en vergeet de helft. Manfred doet het super. Maar die nieuwe is de achterdeur uit. We rijden tegenwoordig langs en als die man er staat rijden we door. Vriendelijke groet ben

Persoonlijke aandacht, service en vlotte afhandeling

Aanhanger gehuurd. Vriendelijke service, vlotte afhandeling en topmateriaal.

Helemaal top !

Gereserveerde bus en dekens stond netjes klaar en we waren snel onderweg. Bus zag er netjes uit en dat we bij Adriaanse ook af konden tanken is makkelijk en scheelt ook weer tijd.

De klant is koning

Het reserveren is heel gemakkelijk on line en het is prettig dat er meteen reactie op volgt via de mail. Automatisering maakt snel en overzichtelijk handelen mogelijk. De klant weet waar hij aan toe is en men doet wat men zegt en zegt wat men doet. De organisatie van diensten en middelen is zichtbaar lean opgezet. Erg prettig allemaal.

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven