Nette wagen en vlotte service!

Alles fijn en vlot geregeld!

Adriaanse Autoverhuur Tripple A verhuurbedrijf.

Kom al 15 jaar als trouwe huurder van auto’s, busjes en bakwagens bij Adriaanse Autoverhuur en nog nooit een klacht, nog nooit een onvertogen woord en nog nooit problemen met een auto of facturatie. Zeer fijn bedrijf met fijne mensen! Voor mij geen ander auto verhuurbedrijf. Loyaliteit kont van beide kanten.

Goede service en kwaliteit

fijn bedrijve goede service en prijs en kwaliteit verhouding

Adriaanse leverd precies wat er gezegd wordt.

uitstekend

de auto rijd voortreffelijk, de toelichting op verzekering is volkomen helder en de retour procedure is vriendelijk en zorgvuldig. dank voor uw diensten,

Vlotte service, alles klopt.

Uitstekende service bij afhalen auto. Gehuurde transportmiddel voldeed aan de verwachting. Afhandeling aan einde huurperiode snel en correct.

Prima; efficient en goed materiaal

Fijne service; goed geholpen aan de balie en snel op weg. Retour geen probleem en supersnelle administratieve afhandeling. Materiaal was schoon, goed onderhouden ne alle bestelde hulpmiddelen lagen keurig klaar in de bus.

Prima verhuizing door Adriaanse!

Vlot geregeld, heldere en duidelijke afspraken en goed materiaal. Inleveren van de huurbus buiten openingstijden is een goede extra!

Gewoon goed geregeld

Goed geholpen, uitstekende service dat je er ook op zondag terecht kan en dan niet perse iets voor een heel weekend moet huren

makkelijk en goed!

Heel eenvoudig online boeken tegen zeer concurende prijzen! Fijne en goed onderhouden wagens. Goede service. Aanrader!

Vriendelijk en goede service

Ik heb al meerdere keren bij Adriaanse een auto gehuurd, elke keer was het gemakkelijk en snel geregeld en nooit problemen mee gehad. Het enige wat ik een klein minpuntje vind is dat de prijs op de website waar reclame mee wordt gemaakt nooit de prijs is die je uiteindelijk betaalt, want er komt nog btw en verzekering bovenop. Houd er dus rekening mee dat het altijd iets duurder dan is dan er op het plaatje staat. Uuterasrd wordt dit wel netjes vermeld in de totale berekening voordat je reserveert. Naast dat nooit problemen gehad, ze zijn altijd er vriendelijk, snel en het is ook erg fijn dat je 's avonds of zelfs 's nachts nog makkelijk de auto terug kan brengen.

Supersnel, Superservice

Doen wat ze zeggen! Geen verborgen maar's. Kortom wij zijn wederom superblij.

Gewoon goed!

Goede prijs kwaliteit verhouding. Auto’s zonder reclame. Fijn voor het zakelijke gebruik.

Zeer positief, vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer schone bus.

Ik liet tijdens de controle van mijn ID etc. vallen dat ik een lange rit moest maken naar Groningen. De man achter de balie heeft daarom gezorgd dat ik een bus meekreeg met CruiseControl, de bus die ik besteld had, had dit niet. Was hier echt enorm blij mee en dit heeft de lange dag van bijna 8 uur rijden in totaal heel wat prettiger gemaakt.

Zeer nette en correcte behandeling, en uitleg

Zeer vriendelijk personeel, Behulpzaam, en duidelijke uitleg, Tevens nette en schone bakwagen,

Duidelijk en alles CF. Afspraken

Ok

Super!!

Super geholpen, vriendelijk, snel en extra service! Top ervaring tov de vorige verhuizing, werd getipt door mijn zwager om te huren via Adriaanse. Helemaal tevreden! Ook het extra bij te bestellen verhuis pakket was hartstikke fijn.

prima, vlot geholpen bij ophalen en eenvoudig teruggezet na gebruik

prima, alles soepel verlopen

betrouwbaar en goed

Prettig zoals altijd

Vaak succesvol gehuurd. Dit keer wat gedoe.

Wat gedoe met identificatie terwijl ik daar al meer dan 15 jaar een auto huur. Jammer!

Prima no-nonsense service

Hoef niet zelf af te tanken Kan auto terugbrengen buiten openingstijden --> hoef niet te wachten bij het halen was het spitsuur dus wel even wachten maar ging toch relatief snel.

Fair price and good service

Pick up and drop off are quick and easy. Possibility to pick up the van without extra costs the evening before the rental helped a lot.

• Would you recommend us? Yes

Goede wagen, netjes en schoon. Vriendelijke service.

Snel en goed geholpen.

Goede service, goede auto's en goede prijzen.

Goede service, goede auto's en goede prijzen.

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven