Reactie van het bedrijf
Geachte heer Pimentel,
Helaas was uw ervaring bij ons bedrijf niet voldoende. Dat vinden wij uiteraard erg jammer. Wij hebben de betreffende auto nagekeken en komen niet tot de conclusie dat de auto "afgetrapt", dan wel slecht onderhouden is. Graag komen wij, natuurlijk alleen indien u dat wenst, met u in contact om een en ander te bespreken.
De borg die u moet betalen wordt vooraf gecommuniceerd. Deze borg is nodig voor kosten die (kunnen) ontstaan tijdens de huur. Wij begrijpen dat dit een hoog bedrag is. U kunt echter ook kiezen voor een blokkering op een creditcard.
Bij ons heeft u de mogelijkheid om zonder extra huurkosten de auto eerder op te halen. Hier zijn wel voorwaarden aan verbonden. Zo moet u inderdaad op die dagen dat u de auto wel al in bezit heeft, de verzekeringskosten betalen. Dit gebeurt echter altijd in overleg. Indien u de auto de normale huurdagen in bezit heeft, worden er uiteraard geen extra kosten in rekening gebracht voor de verzekering.
Als u dit wenst, komen wij graag met u in contact. Onze medewerkers doen er alles aan om u een fijn huurervaring te bieden.
Groet,
Team Adriaanse Autoverhuur