Goede auto voor een prima prijs

Het ophalen van de auto verliep relatief feilloos, de auto was schoon en nieuw en de prijs is redelijk. Niet heel goedkoop maar ook niet heel duur. De auto werd afgetankt dus dat scheelt tijd alleen vond ik het geld voor het aftanken vrij duur voor de korte rit die ik gemaakt heb en er is ook weinig transparantie hoe dit bedrag tot stand is gekomen

Alles allemaal redelijk tot goed verlopen. Wel druk bij afhalen wat op spitsuur echt een uur!! qua extra tijd kost. Inleveren 15-20 minuten, dus wel ok. Mercedes bakwagentje prima!!

prima service tegen acceptabele prijs

prima service tegen acceptabele prijs. Brandstof is er wel erg duur.

goede verhuurder, maar bus met wat schade

Prima verhuurder, maar bij levering van de bus laten ze de beoordeling van de staat van de bus ( schade ed) over aan de klant. Dus alles bekeken, zichtbare schade aangegeven, maar nu bleek later dat de zijdeur volledig onbruikbaar is vanwege kapotte scharnieren door eerdere schade. Dus deze onzichtbare schade later gemeld. Het zou mooi zijn als ze de staat en schade zelf in kaart brengen voor de verhuur en bespreken met de klant, om verassingen en misverstanden te voorkomen

Goede bus, helaas toch kleiner dan aangegeven op de website.

Ik moest onderdelen van 2646mm laden en de bus zou 2700mm lang zijn. Maar het paste er niet in vanwege de uitstulping van de voorstoelen. Deze klacht werd niet serieus genomen bij inlevering van de bus.

Gewoon goed geregeld

Tip, plek om een fiets te stallen

Persoonlijke aandacht, ook over klachten

Bij de gehuurde Dacia bleek ket kantelmechanisme van de opklapbare achterbank niet te functioneren zoals het behoort. Na mijn melding hierover bij het inleveren van de auto hebben ze er gelijk werk van gemaakt, om een volgende huurder die problemen te besparen. Excuses werden door Adriaanse aangeboden, en ze gaan het oplossen. Zeer vriendelijk door iedereen te woord gestaan. Top !

Top bedrijf. Vriendelijk, snel en makkelijk

Super snel geholpen door vriendelijke personeel.

Goede service, komen afspraken na

Zeer goede ervaring

Excellent !!!!

Helpful,friendly staff,pick up,drop off was quick,without any problem.

Top service

Alles werd helder en duidelijk uitgelegd. De bus stond al klaar en de afwikkeling duurde maar 10 minuten . Ook bij het terugbrengen werd de factuur goed doorgenomen.

We hadden een fijne grote bedrijfswagen, met lift! We kunnen dit iedereen aanraden voor bij het verplaatsen van spullen. De vorige keer een kleinere auto maar wel drie keer rijden en 10x hoofd stoten in het busje. Nu in één keer rijden alles overgebracht, minder zwaar sjouwen door het gebruik van de lift. Iets duurder maar zeker aan te raden! Eén minpuntje (maar dit ligt bij het bankverkeer), het bedrag dat teruggestort wordt van de borg, staat niet direct op je rekening. Dat is pas de volgende werkdag. Misschien even erbij vermelden?

prima autoverhuur!

Voldeed helemaal aan de verwachtingen. Geen gezeik, gewoon een goeie bus en een redelijke prijs.

Klantvriendelijk en fexibel

Ik vond de medewerkers van Adriaans Autoverhuur heel vriendelijk en flexibel. De afrekening kreeg ik zelfs op zondag al in mijn mail.

Huren van Kia picanto

Ik heb tot volle tevredenheid, bij Adriaanse autoverhuur een Kia picanto gehuurd, omdat mijn voertuig was aangereden en totallos was verklaard, en we een auto nodig hadden ivm verhuizing en de voorbereidende werkzaamheden. Alles werd duidelijk gecommuniceerd, en in volle tevredenheid, er 13 dagen er gebruik van gemaakt. Bedankt iedereen bij de autoverhuur uit, en inname.

Goede kwaliteit, prima bus

Verhuispakket was heel handig om erbij te hebben. Verbeterpunt is de wachttijd en de wat chaotische gesprekken tussen de verschillende medewerkers onderling tijdens het ochtend ophaaltijdstip.

Super netjes

Goed en netjes geholpen

Geweldig goede service

Ik heb geweldig goede service gehad. Ze zijn snel in afhandelen om de auto me te geven, gul met hulp aanbieden en de volgende dag na inleveren stond het restante van mijn borg op de rekening. Maak ik voor het eerst mee zo een goede service. Daarnaast was de auto een nieuw model voorzien van alle technologie en navigatie tot snelheid waarschuwingen tot bij sturen als je buiten de lijn dreigt te gaan, het is gewoon onmogelijk om een boete of schade te rijden :-) Vandaar dat ik mijn borg de volgende dag terug kreeg. Dit alles voor een super goede prijs. Dat was het zeker waard!

Snel, goed, zonder problemen

Ik had per direct een bus nodig van minimaal 3m lang. Adriaanse had de bus gelukkig beschikbaar. Ik kon hem op zondag ochtend ophalen en in de loop van de dag zelf terugzetten. Ik hoefde hem niet eens zelf af te tanken. Binnen een dag mijn borg terug op de rekening. Ik ga hier zeker nog terugkomen.

Goede auto verhuur, geen vage voorwaarden

Duidelijk en overzichtelijke afpraken voor het huren. Ik kreeg een verhuis busje die reed als een trein. Al in al een prettige ervaring.

Erg tevreden kom zeker terug

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld, niet lang wachten bij afhalen maar ook niet bij inleveren.

Supper

Supper goede ervaring en een zeer fijne bus mee gekregen

Top in service en flexibiliteit.

Zowel het reserveren, ophalen en retour brengen van de bestelde Bakwagen was geweldig en simpel. De wagen is netjes, schoon en goed onderhouden. De medewerkers lopen mee om een controle op schades te doen. Waarna je direct weg kan. Na gebruik kun je de wagen zo inleveren zonder te tanken. Dit wordt opgeteld bij het huurbedrag en binnen een werkdag wordt dit verrekend met de borg. Het overige wordt nog dezelfde dag terug gestort. Top bedrijf waar ik zeker terug ga komen!

Was allemaal goed, de auto was super, de service was top

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven