Ontspannen huur van laadbus

In verband met een verhuizing het grootste busje gehuurd wat we konden huren met een B-rijbewijs. Het contact vooraf en tijdens het ophalen was erg prettig. Prijzen waren no nonsense en duidelijk. De wagen zelf reed erg intuitief en fijn. Er paste heerlijk veel in de laadbak en we konden de deuren op slot doen. 's Avonds mochten we de wagen weer parkeren op hun terrein. Tijd was daarbij flexibel, als we de wagen maar weer voor 6 uur 's ochtends ingeleverd hadden. Een erg ontspannen manier om een busje te huren. Mede door Adriaanse werd het een geslaagde verhuisdag!

Ben all jaren klant

Maar de prijs is belachelijk hoog ! Voor die prijs huur ik een sport auto met luxe voor slechts minder dan 2200,- per maand

Ruim 28 jaar tevreden klant met de huur van vrachtwagens/ bestelbus

Sinds mijn eerste verhuizing eind jaren 90-tig voor het eerst een vrachtwagen gehuurd bij Adriaanse. De avond ervoor kunnen ophalen en alles in een weekend kunnen verhuizen. Elke verhuizing daarna, voor ons zelf, vrienden en familie, gebruik gemaakt van zowel transporters als bakwagens. Accessoires altijd compleet en in orde, medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Het mag duidelijk zijn dat het bedrijf alles uitstekend op orde heeft.

Keurig geregeld

Alles prima geregeld, zeer tevreden.

Prima service! Alles stond klaar en binnen een kwartier al onderweg

Top service, de hele afhaal gaat heel snel. Je moet uiteraard wel je papieren op orde hebben, maar dat spreekt voor zich. De wagen wordt ook schoon opgeleverd. Alle varianten om de auto weer in te leveren zijn voorzien. Kom je na sluitingstijd dan kun je gewoon de auto met een druppel het hek openen en de wagen achter het hek parkeren. Aftanken wordt ook voor je gedaan.

Vriendelijk, betrouwbaar en snel

Goede controle van de wagen met de klant voordat die wordt meegegeven. Auto schoon en in orde. Vriendelijke, enthousiaste medewerkers.

Top ervaring

Zeer tevreden over de service, afhandeling en het busje. Alles verliep soepel en uitleg was helder.

Super services

Redelijke prijs en top services

Snelle en plezierige afhandeling

Overall positief met 2 opmerkingen; 1. Ik constateerde bij het wegrijden een te lage bandendruk; dit werd snel opgelost, zorgde wel voor wat vertraging 2. Kan men niets aan doen maar een credit boeking (geld terug) via mobilefoon duurt een paar dagen. Liever zou ik dan een directe overboeking zien; nu moet ik een paar dagen monitoren of geld wel terug komt.

Super bedrijf !

Vriendelijk en flexibel

De bus die ik had gereserveerd was te hoog maar ik kon gelukkig een andere meekrijgen. Vriendelijk personeel.

Heel correct

Afspraak gemaakt, auto & aanhangwagen, alles stond klaar , topbedrijf en correct. Auto stond klaar op de afgesproken tijd en goed afgetank . Dus mannen tot de volgende keer.

Goede prijs voor één goede bus

Precies wat je nodig hebt voor een verhuizing met duidelijke regels en afspraken. Overzichtelijk gemaild en verzonden naar je.

Keurig op tijd altijd vriendelijk

Reserveren is makkelijk via de website. Eén telefoontje als er (kleine) aanpassingen nodig zijn en het wordt geregeld. Je wordt altijd vriendelijk en correct behandeld.

Lekker vroeg op te halen en duidelijke informatie

Vooraf was duidelijk wat voor benodigdheden er overlegt moesten worden, dus daar geen vervelende verrassingen. Om 06:00 uur snel en correct geholpen. 's-avonds sleutel in de brievenbus mikken, wel goed kijken waar die in de wand zit.

Vriendelijk personeel / goede afhandeling / prima bakwagen Volgende keer huur ik weer bij Adraanse

Heel fijne en klantvriendelijke service

Altijd fijn geholpen bij Adriaanse Autoverhuur

Heel erg klantvriendelijk!

Het bedrijf is erg klantvriendelijk, en denken met je mee!

Superfijn autoverhuurbedrijf !!

Alles snel en goed geregeld en zeer ruime openingstijden.

Makkelijk en goed.

Mij is alles goed bevallen. Het regelen vooraf en het ophalen en terugbrengen van de gehuurde auto. Wel verbaasd mij dat ik voor brandstof moet betalen terwijl ik minder dan 100 km gereden had. Is mij nooit duidelijk geweest tijdens het regelen vooraf.

Positieve beoordeling – duidelijke uitleg en top service

Fijne ervaring met dit autoverhuurbedrijf. Medewerkers denken mee, geven duidelijke toelichting en zorgen dat je precies weet waar je aan toe bent. Uitleg/informatie was top en de hele huur verliep vlot en professioneel. Zeker een aanrader voor zakelijke huur. Daarnaast waren ze zeer flexibel met halen en terugbrengen, wat voor ons echt het verschil maakte.

Snel en goed geholpen

Mooie Mercedes Vigo extra lang, goede service en vlotte afhandeling

geweldig

telefonisch auto besteld , er word uitgelecht wat je mee moet brengen bij aankomst netjes geholpen en uitgelecht wat er bij komt kijken met de rekening en hoe het verwerkt word , bij aflevering van de auto netjes behandeld door de mannen die daar werken , deze firma is een echte aanrader

no nonsens bedrijf maakt waar wat ze vertellen

Het lijkt er op dat iedereen die daar werkt vriendelijk is in de omgang. Toewerkend naar het huren van de auto telefonisch en via mail contact gehad met verschillende personeel. Hierdoor vertrouwen gekregen om de auto bij Adriaanse te gaan huren. Tijdens de huur 2x terug geweest voor informatie, geen stress duidelijke antwoorden op de vragen die ik had. Zelfs na inleveren geen commentaar, inleveren begeleid via een mailtje. Ik weet alleen nog niet of ik de juiste dropbox heb gevonden, klein detail. Als het de juiste was zou ik het iets duidelijker mk voor een klant.

uitstekende efficiente organisatie, prima prijs

uitstekende klantvriendelijke efficiente organisatie, prima prijs

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven