Makkelijk geregeld, vriendelijk personeel

Reserveren, ophalen en terugbrengen ging makkelijk. Toen bleek dat het niet meer zou lukken om de auto voor sluitingstijd terug te brengen werd ik vriendelijk geholpen en kreeg ik de volgende dag alles netjes verrekend met de borg terug.

Super fijne service

Binnen een dag een auto kunnen huren. Alles is duidelijk en hele fijne communicatie!

Netto pris

Op zich goede ervaring, aardige mensen. Alleen de prijs die door wordt gegeven is ex. prijs. Op lokatie hoor je dat er allerlei kosten nog erbij komen zoals bv verzekering. Gewoon van te voren aangeven. Je verwacht een bepaald bedrag maar op het einde ben je war duurder uit.

Altijd top auto's, bussen en bakwagens.

Huur hier altijd een bus of bakwagen als ik ga verhuizen of mensen help met verhuizen. Zijn gewoon goede, nette, schonen en fijne wagens. Goeie service ook. Makkelijk te reserveren en op te halen.

Gewoon alles goed geregeld

Ik had een mindere ervaring met jullie collega verhuurder, daarom kwam ik bij jullie terecht, het hele proces is perfect verlopen, van mee denken afleveren en inleveren, voor de toekomst zijn jullie mijn adres

Fijn verhuur bedrijf

Eerder een bus en aanhanger gehuurd. Tevreden mee!

Professioneel bedrijf en prima personeel

Reservering en levering auto gaat vlot en inleveren auto ook snel. Terugstorten borg meteen via terugpinnen. Een prima alternatief voor auto huren bij Eindhoven AirPort bijvoorbeeld.

Uitstekende service

Vlot geholpen en meedenkend personeel ..goede schone auto

1 keer

De eerste keer geweest zeer goed geholpen. Papier werk is veel. Uitleg goed. Auto prima. Terug storten borg vlot gegaan Volgende keer weer daar. Gr.

Top service

Alles top

Altijd de beste service bij Adriaanse

Ben enorm tevreden. Mensen zijn erg vriendelijk en service geweldig. Zal jullie altijd aanbevelen als iemand bus moet huren.

Fijn en snel geholpen, duidelijke uitleg.

Had een bus met lengte nodig, avond ervoor verlengde en verhoogde Sprinter gereserveerd. Prima wagen, vriendelijke mensen. Top.

Top service en super vriendelijk personeel!!

Wij hadden een verhuis bus gehuurd voor zaterdag en er werd aangeboden om hem zonder extra kosten (alleen verzekering) al op vrijdag aan het einde van de middag op te halen. Dit was echt perfect omdat we de verhuizing dus al eerder konden starten. Bij het ophalen snel geholpen en zeer vriendelijk en duidelijk uitleg gekregen over alles. Mochten wij in de toekomst iets moeten huren, doen wij dat zeer zeker weer hier!!

goed geregeld.

Alles is prima geregeld, zeer tevreden.

prima, soepel en goed verlopen

Korte uitleg over de werking van de auto was nog goed geweest.

Goede ervaring met bestelwagen huren

Afgelopen weekend vanwege een verhuizing een bus gehuurd. Eerste voorkeur was niet beschikbaar, maar werd gelijk een alternatief voorgesteld. Bus zelf was nog aan de nieuwe kant en erg opgeruimd van binnen. Ophalen ging zeer gemakkelijk, na wat uitleg konden we zo op pad. Terugbrengen was vantevoren goed uitgelegd en kreeg even later al gelijk de factuur binnen. Al met al een zeer goede ervaring

prima busje, prima service

Zeer goed en denkend in oplossingen

goede service en klant vriendelijkheid samen zoeken naar goede oplossing

Goed behandeld

Vriendelijke mensenki

Makkelijk te boeken en flexibel

Via de website is de auto makkelijk te boeken en er wordt snel gereageerd. Ze zijn erg flexibel in het ophalen van de auto en het terugbrengen.

Altijd goed

Altijd goed om bij Adriaans een auto te huren ! Niks op aan te merken

Zeer nette bus en fijne afhandeling.

Zeer nette bus en fijn personeel. Zelfs het aftanken wordt voor je geregeld.

nette vrachtauto gehuurd. Doen wat ze aangeven op de website

Reserveermogelijkheden zijn prima, hebben voldoende voorraad. Zijn flexibel, heb door omstandigheden ophaaldatum moeten wijzigen, heb dit telefonisch gedaan en was geen probleem. Ze doen precies wat ze zeggen, dus dat is duidelijk. Klein verbeterpuntje: voor mij is het fijner om vrachtauto laat op de middag op te halen i.v.m. laden van de vrachtauto voor de volgende dag. De faciliteit wordt wel geboden, maar is afhankelijk van terugkeer uitgehuurde vrachtauto. Zou fijn zijn als je gewoon 24 uur kunt huren beginnend op tijdstip dag 1 en terugbrengen op hetzelfde tijdstip dag 2.

uitstekend

Geen gedoe, duidelijk mail tevoren, goede manier van inleveren buiten openingstijden!

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven