Uitstekende snelle en complete service voor betaalbare wagen

Mercedes bakwagen met laadlift gehuurd voor 3 dagen. Makkelijk online te reserveren en prima telefonisch bereikbare klantenservice als je dan alsnog vragen hebt of zaken wilt wijzigen in je reservering. Terugbrengen is simpel: wagen parkeren en sleutels in de brievenbus; een dag later al de correcte afrekening ontvangen. Kwaliteit van de wagen is uitstekend, je doet samen met een medewerker een nauwkeurige inspectie voorafgaand aan de huur van de wagen zodat je nooit achteraf voor verrassingen komt te staan. Kan dit autoverhuurbedrijf van harte aanbevelen en kom hier zeker weer terug als een huurwagen nodig heb.

Super, zoals eerdere ervaringen

Busje nodig om een verhuizing te doen. Er is voldoende keus. Busje (verlengde Vito) was snel gehuurd en ook de avond voor de huurdag ophalen was prima geregeld. Vito was nieuw en groot genoeg voor onze behoefte. Huurprijzen zijn prima en de dag na inleveren ontvang je een eindfactuur (in mindering gebracht op de borg). Dezelfde dag was alles al verrekend. Let wel op dat je naast je rijbewijs ook je paspoort of ID-kaart meeneemt bij het ophalen van de huurauto. Het staat op de website maar mag meer worden gecommuniceerd. Bv ook bij de app/SMS waarin wordt gecommuniceerd dat de huurauto klaarstaat. Volgende keer weer Adriaanse!

Dit was onze tweede huurbus voor ons jaarlijks personeelsauto. De bus online aangevraagd maar was niet goed doorgekomen. De bus die wij hadden uitgezocht was niet beschikbaar op de dag die wij hadden uitgekozen maar er werd een nieuw alternatief gezocht en gevonden. Flexibel en meedenkend. De bus opgehaald en binnen 10 minuten waren we weg. De deur ging niet open tijdens het ophalen van een medewerker zijn we teruggekeerd naar Adriaans en gelukkig was het probleem zo opgelost! Prima service, prijs en bus ook top. Fijn vriendelijk personeel!

Very good, efficient process and smooth.

The cars are as they are described. The handover and deposit of keys is a smooth process.

Iedereen keer weer top

Als ik een wagen moet huren, dan haal ik hem bij Adriaanse! Ik ben hier nu een aantal keren geweest en kom zeker weer terug. Ze hebben een ruime keuze aan wagens beschikbaar. De prijzen zijn transparant en acceptabel en het personeel is erg vriendelijk.

Prima auto, goed bereikbaar, fijn contact en niet duur.

Ik heb een aantal keer telefonisch contact gehad en ben steeds snel geholpen en duidelijk te woord gestaan. Bij het ophalen ook snel en efficiënt geholpen. Ook fijn dat de bus gewoon bezemschoon mocht worden afgeleverd. En dat alles voor een zeer schappelijke prijs! Een volgende keer ga ik ook zeker weer naar Adriaanse.

Beter kan het niet

Alles is naar volle tevredenheid

Goede en betaalbare oplossing

Ik kon snel een auto huren voor een betaalbare prijs. Ook wanneer ik het korter nodig had, kon ik met hun overleggen om de auto eerder terug te brengen. Dank u wel voor de goede en snelle service.

gewoon prima service, niks veranderen

met t bestellen van de auto twee dagen van te voren goede en duidelijk uitleg gehad, op de dag zelf idem wederom duidelijk en vriendelijke uitleg gehad, met t terug brengen geen problemen plus restant van de borg meteen terug geprint, alleen jammer dat t op n vrijdag was zodat we ff moesten wachten op de eerste werkdag voordat we t restant terug kregen,

Goede service en duidelijke uitleg

Toen ik ‘s morgens de auto op kwam halen, bleek ik een te kleine besteld te hebben. Ik kon deze gelukkig omruilen voor een groter formaat. Heel flexibel en goed meedenkend over welke bus dan wel geschikt zou zijn.

Goede service en duidelijk voor herhaling vatbaar

Prima service, bus online aan kunnen vragen. Stond op de dag zelf netjes gereed op het gevraagde tijdstip. Papieren werden snel in orde gemaakt en was binnen 10 minuten op weg. Inleveren ging vergelijkbaar, kosten worden netjes verrekend met de betaalde borg, de rest wordt teruggestort. Misschien niet de goedkoopste, maar zeker wel de fijnste qua service, bereikbaarheid en snelheid.

Altijd top , altijd meedenken

Fijne firma

Prima zoals altijd

Wat ik me afvraag is dat als ik 800m verderop aftank, ik bij het nogmaals aftanken bij Adriaanse €6,00 afreken voor het aftanken. Dat is bijna 3 liter, dit is vrij onschuldig maar riekt wel naar oplichting.

Geweldig!

Leuke auto, zuinig en hij reed super goed! Het was voor ons niet makkelijk om een auto te kunnen huren. Dankzij jullie hebben we een leuke kleine vakantie in Giethoorn gehad! Bedankt voor het verhuren en veel succes verder!

Goeie service, mooie verhuisbus

Vriendelijke mensen en altijd kwaliteit. Denken mee en komen afspraken na.

Vriendelijk en goeie service

Goeie ontvangst. Snelle afhandeling. Wel jammer dat American express niet wordt geaccepteerd.

Vriendelijk, deskundig, zorgvuldig en snel personeel!

Online gereserveerd, alles lag keurig klaar op het moment dat ik me meldde. Vooraf mail gehad welke stukken nodig waren. Vervolgens zorgvuldig bakwagen geïnspecteerd op bestaande schades. Verhuispakket lag in de bakwagen en binnen 10 minuten reed ik weg. Bij terugbrengen dezelfde ervaring.

Zeer fijne ervaring.

Alles ging goed, het advies, de bus (sprinter) was goed, geen gezeur en snelle afhandeling. Ruime tijd om de bus te gebruiken van 6 tot 6 met de mogelijkheid mocht je overdag niet klaar zijn mag je de bus s'avonds op het terrein inleveren en de volgende dag afhandelen. Alles was prima en duidelijk. Goede aanrader. Bij een volgende klus huur ik hier weer.

Prettig familiair

Uitstekend, jammer dqat er een kwestie was met retouroinnen maar uiteindelijk prima opgelost

correct

Gemakkelijke boeking , alles zoals verwacht. Geen grote rompslomp .

Heel goed

Hele goed services, attent en servicial. Goeie prijs en goede auto’s.

Alles goed!

Goed en snel geholpen. Alles volgens afspraak. Nieuwe, moderne verhuisbus.

Brabantse vriendelijkheid

Gemoedelijke ontvangst, correct en nauwkeurig. Je voelt je een klant die goed behandeld wordt. Fijne reactie op vragen, tips waar op te letten bij de gekozen bus. Check op beschadigingen vooraf en bij inleveren gebeurt snel en goed. Doorgeven van kleine mankementen aan de bus worden gewaardeerd. Geeft in totaliteit veel vertrouwen. Liever iets duurder en weten dat het goed is. Met dank. Frank Kraus

Slechte onderhoud van de leenautos

Ontzettend ontevreden, de bus maakte ontzettend lawaai, blijkbaar slechte onderhoud,, van de lawaai kun dof worden, Heel slecht!!!

Super geholpen, zeer vriendelijk en geduldig

Ik moest iets overboeken en duurde iets langer dan ik had verwacht. Was geen probleem zeiden ze

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven