We hadden snel een auto nodig. Op zaterdag ochtend erg druk, en niets beschikbaar, toen een Vito xl voor de zondag gekozen. Zondag ochtend, niet hoeven wachten, in 19 min waren we onderweg!

Alles goed geregeld!

Wij hebben een sprinter gehuurd en alles was volledig in orde. De service was professioneel en correct. Zowel bij het ophalen als bij het terugbrengen verliep alles zonder problemen. Het busje was netjes en goed onderhouden. Zeer tevreden over de dienstverlening.

Snelle reactie en goede service

Ik belde in de ochtend naar Adriaans voor een bestelbus te huren nadat Bo-rent de onze had geannuleerd. Er werd snel actie ondernomen en zo hadden we toch een bus om te verhuizen. Goede SERVICE.Heel blij mee. Groetjes Yvonne

Alles soepel geregeld

Het was makkelijk online de auto te reserveren . En ook het ophalen en weer terugbrengen verliep goed en soepel.

Geweldig!

Vanaf begin tot eind klopt hun proces en komen ze afspraken na. Alle voorwaarden zijn duidelijk omschreven. Verder verloopt het contact erg soepel en is het materieel wat je huurt altijd netjes en goed onderhouden.

Fantastisch, snel en eerlijke prijzen

Om 16.00 uur gebeld voor een bestelbus en gesproken met Koen. Door snel te schakelen kon ik deze om 17.30 uur ophalen. De benodigde formulieren lagen al klaar, was dus even een handtekening zetten en de borg achterlaten en weer door. Dag later de bus ingeleverd, kopje koffie gedronken, formulieren weer ondertekend en de verrekende borg weer ontvangen. Hoe makkelijk kan je het iemand maken? Kortom fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Goede snelle service

Duidelijke afspraken gemaakt, goede service

Wordt goed geholpen en vertellen alles.wat je moet weten

Top service

Alles was conform afspraak en een mooie bus zeker zo goed als nieuw. Vriendelijk personeel en een mooie prijs

Goede service en ruime keuze

De Mercedes Vita Long is ons prima bevallen, bus was schoon en makkelijk in gebruik. Duidelijke uitleg bij uitgifte over eigen risico e.d. Na mijn belletje over de melding op display, goede uitleg. De iets oudere heer is erg vriendelijk!

Wederom uitstekend!

Wederom uitstekende ervaring met Adriaanse!

Reserveren ging eenvoudig en snel

Online reserveren ging eenvoudig en snel. Bij het afhalen was een rij ontstaan waardoor dit langer duurde dan ik had verwacht. De medewerkers waren erg vriendelijk en correct. Helaas had de bijgehuurde steekwagen een lekke band en was daardoor niet bruikbaar. Dit was een minpunt dat voorkomen had kunnen worden - al heb ik zelf verzuimd bij de uitgifte dit vast te stellen.

Alles goed geregeld!

Ophalen van de vrachtwagen en papierwerk verliep snel. Vriendelijke medewerkers. Terugbrengen en financiële afwerking verliep ook goed en snel. Al bij al topervaring en een dikke 9 voor de totale service.

snelle service en goede communicatie

snel een ooferte, meteen werd er contact opgenomen en een hele heldere communciatie. Afhalen en terugbrengen ging heel vlot en correct.

Gewoon prima en netjes geholpen

De service was prima en vlug zowel bij het ophalen als bij het terugbrengen. De voorwaarden van schade waren iets wat onduidelijk welk bedrag bij welke schade maar daar geen last van gehad omdat ik geen schade had gereden.

Zoals altijd perfect geregeld!

Vriendelijk personeel. Bestelbus als nieuw. Snel geholpen. Duidelijke website.

Alles verloopt lekker soepel en snel.

Ik kwam bij hen uit door goede reviews op chat-cpt. Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Auto daarentegen was aan de binnenkant niet super fris maar daar kan aan gewerkt worden ;) Ik kom zeer zeker terug voor een volgende keer omdat dit bedrijf als een van de weinige talloze goede services aanbiedt. Als zeer prettig ervaren! Keep up the good work!

Goede verhuur volgens afspraak met eerlijke prijs

Het proces om de huurwagen te ontvangen is traag op zaterdagochtend. Het proces voelt ook omslachtig en als veel papierwerk. Verhuur, kwaliteit wagen en communicatie is heel goed

Snelle service, prima auto’s en snelle inname. Altijd goed

We moesten wel nog een keer langs omdat de “boordcomputer” twee foutmeldingen gaf.

Fijne auto en goede voorwaarde

Was een fijne auto en de huur voorwaarden waar goed. Niet veel gedoe met terugbrengen en aftanken. Helaas was het ‘s ochtends wel erg druk bij het ophalen waardoor we een uur hebben moeten wachten

Adequate en professionele service

Wagdn stond klaar, functioneerde adequate, vlotte afhandeling. Prima huur service

eenvoudig en goed.

zeker

Klantgericht, snel en professioneel

Bijzonder vriendelijk en kundig geholpen.

Materiaal ok, goed organisatie.

Vriendelijke en professionele behandeling. Uitleg geheel/gedeeltelijk eigen risico verdient iets meer aandacht.

Fijne auto, maar veel 'gedoe' bij de afhandeling

De gewenste suto bleek niet beschikbaar; ik gjng akkoord met een alternatieve auto. Die besrellkng bleek niet bekend roen ik hem kwam ophalen. Na enig naspeuren toch weer wel. Bij de afhandeling opnieuw een discussie: nu over het 'aftanken'. Ik heb dat wel gedaan: ruim 11 liter over 200 gereden km's. Op de afrekening een dag later stond dat er wederom getankt was: 9 liter. Dat zou betekenen dst de auto (een KIA Picanto) 1:10 gereden moest hebben. Wat onmogelijk was, aangezien ik 80-90 km snelheid had vanwege ijzel/sneeuwkans. Uiteindelijk besloten dat ik bij een volgende autohuur 4 liter gratis benzine krijg. Maar toch blijft de nasmaak niet fijn omdat ik zo toch meebetaal aan niet-gereden km's. Dus ondanks fijne auto toch niet een 100% tevreden klant.

Meerenakkerplein 55

5652BJ Eindhoven