Top afspraken

Goede afspraken en service. Zou ik bij iedereen aanbevelen. Er wordt ook echt meegedacht.

Eerlijk, klantvriendelijk en betrouwbaar

Wij zijn sinds 2008 klant. Eerst een kleine Cuore, toen een praktische Gran Move. Toen ons gezin groeide, kochten we elders een Toyota Previa en later een Mazda 5. Alle auto's in onderhoud gehad bij Eickhof. Vorige week een nieuwe Mazda CX 30 als zakelijke auto (lease) uitgekozen. Heb me er hard voor gemaakt dat Eickhof deze auto mag leveren. Kortom, een bedrijf wat we graag aanbevelen! Eickhof blinkt uit in een eerlijke en klantvriendelijke benadering.

Gewoon netjes en goed

Netjes geholpen, net en duidelijk verhaal. Naar mijn gevoel ook een eerlijk verhaal en eerlijke mensen.

Afspraken worden keurig nagekomen.

Heb mijn oude auto ingeruild en een nieuwere ervoor terug gekocht. Heb een tevreden gevoel aan de aankoop overgehouden. Ook na de aflevering kon ik terecht met vragen en het probleemloos omruilen van een verkeerd gekozen accessoir, dik voor elkaar.

Al vele jaren klant. Zoals altijd uitstekend behandeld.

Goed netjes tewoord gestaan

Zijn erg blij met een prachtige auto chapeau voor de vorige eigenaar die is er zuinig op geweest(12 jaar) oude auto. Voor ons deels een hobby auto wat ik erg jammer vind is dat er geen onderhoud boekje bij is wat wel volgens de advertentie er bij zou zijn. Zou u dat aan de oude eigenaar nog kunnen vragen? Alle dokumenten betreft de auto zijn meer dan welkom graag uw reactie.

SUPER!

Van bezoek showroom tot aan aflevering auto. SUPER, geweldig team!

Een fantastische auto met veel comfort

Het is een verademing om met deze Mazda (2) te rijden. Van vele gemakken voorzien.

Heel positieve benadering door de verkoper.

Uitgebreide mogelijkheden bij het proefrijden.

Altijd een plezier om bij Autohuis Eickhof langs te gaan

Recent onze 5e Mazda bij Autohuis Eickhof gekocht, gewoon omdat we heel tevreden zijn over de service, vriendelijkheid en het vakmanschap, en het zijn natuurlijk geweldige auto's om in te rijden :-)

geweldige auto

ben er trots op

Goeie prijs inruil en prima contact. En de CX-5 Klasse auto. Nemen alle tijd voor je 👍👍👍

Betrouwbaar

Goed geholpen. Personeel komt professioneel en betrouwbaar over. Geeft goed advies over auto en evt verzekering.

Gewéldig

We hadden onze auto mazda 2 automaat voor een beurt en schade bij Autohuis Eickhof. Wij kregen als leenauto een automaat mazda CX 3 mee. Wij vonden hem fijn rijden en was ook nog eens supermooi. Toen wij onze auto op gingen halen vroegen wij voor de gein, wat moeten wij bijbetalen als wij de leenauto zouden kopen. Zo gezegd zo gedaan. Wij vinden dat wij altijd vriendelijk en correct behandeld worden, zowel door de eigenaren als hun personeel.

Prettig geholpen en meegedacht.

Nadat we gevraagd werden om vrijblijvend langs te komen is het allemaal snel gegaan. 2 weken later een nieuwe Mazda CX30! We zijn er heel blij mee. Nog wel wat zoekende naar de betekenis van alle knopjes. Ivm de Corona was er minimale uitleg dus maar met de neus in het boekje. Werkt ook prima.

Verkoper deed onder deze beperkende omstandigheden zijn uiterste best.

Zeer goed; aflevering op de laatste dag van het kwartaal was perfect ( goed ingeleefd in de positie van een ondernemer)

Klant wordt serieus genomen, voelt als thuiskomen.

Ik heb de afgelopen decennia meerdere ervaringen met verschillende Mazda-dealers gehad, maar Autohuis Eickhof steekt hier toch met kop en schouders boven uit. Ben hier 4 jaar geleden voor het eerst binnen gelopen en dat voelde toen al direct goed. Naast de jaarlijkse onderhoudsbeurten heb ik nu voor de 2e keer hier een nieuwe Mazda gekocht en opnieuw zeer tevreden over de zeer goede inruilprijs van mijn 'oude' Mazda 3 en de aflevering van de nieuwe Mazda 3.

KLASSE

Altijd tijd en open oor en dat al 14 jaar dat doet de klant (mens ) goed

Eerlijk!

Een keurig bedrijf waar de klant nog echt klant is. Bij een oneffenheid is er geen discussie. Het wordt opgelost. Echt een goed familie bedrijf!

eerlijk

Goede en eerlijke service. Ik zou zomaar weer eens kunnen langs komen ondanks de afstand.

Geweldige service!

Mijn eerste Subaru en tot nu toe in alle opzichten tevreden gesteld. De auto bevalt uitstekend en de service van Eickhof is uitzonderlijk goed. Nog niet eerder op zo'n prettige manier een auto in ontvangst mogen nemen. Topbedrijf!

Aanschaf jongere Mazda

Na vijf jaar met veel plezier in mijn Mazda 3 te hebben gereden vond ik het tijd voor een jonger exemplaar. Via MP kwam ik op de site van Autohuis Eijckhof, waar ik een schitterende Mazda 3 van 2019 zag staan met weinig kilometers. De eerste contacten verliepen via mail daar ik in de buurt van Emmen woon. Verkoper Frank Sjabbens deed mij daarin een fair inruilvoorstel waarop een bezichtiging werd gepland. De ontvangst was buitengewoon vriendelijk en de uitleg heel gedetailleerd. De koop werd snel gesloten en de randzaken zijn perfect door Frank afgehandeld. Ik heb er een heel goed gevoel aan over gehouden en kan dit prachtige bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

Open, klantvriendelijk en deskundig

Al jaren ben ik klant bij Eickhof, een geïnteresseerde en ook kritische klant (....). Ik voel me altijd serieus genomen, mag altijd even kijken als mijn auto onderhoud krijgt, en wat tijd voor een technische vraag is er ook. Dus ik ben zéér tevreden over dit familiebedrijf.

Ben zeer tevreden

Super veilige auto