Geweldige service en soepele verkoop

Eickhof Apeldoorn heeft ons zeer goed geholpen bij de aankoop van een Ford Fiesta. De service was perfect, zelfs toen wij eerder het kentekenbewijs wilde ontvangen. Zeer prettig bedrijf!

Door de vrolijke en open manier van verkopen was is gelijk op mijn gemak gesteld

Auto netjes afgeleverd volgens afspraak

Mazda CX5 bj. 2016 die we gekocht hebben bij Eickhof is zeer netjes afgeleverd en alles volgens afspraak,aantal kleine lak beschadigingen zijn netjes weg gewerkt Auto rijdt ook heerlijk en voldoet tot nu toe aan onze verwachting

Bijzonder positieve ervaring met de verkopers van- en met dit bedrijf

Een nieuwe Mazda CX-5 gekocht. Een wat speciale uitvoering. Levertijd zou ca. 4 maanden zijn. Na nodig speurwerk heeft men bij Eickhof het juiste model en uitvoering gevonden en kon ik al na zo'n 4 weken rijden! KLASSE!

Uitstekende service

Alles volgens afspraak geleverd met goede uitleg, we reden weg met een tevreden gevoel.

vriendelijk personeel

bij aankomst zeer vriendelijk geholpen. konden gelijk een proefrit maken. De krassen op de auto zijn netjes hersteld. Geen verborgen kosten.

ALLES PERFECT GEEN OPDRINGERIGHEID HEELRELAXED

PRETTIG OM DAAR GEWEEST TE ZIJN

Fijn en vriendelijk geholpen!!

Fijn bedrijf,met vriendelijk personeel! Heel tevreden met onze nieuwe auto Inruilwaarde voor eigen auto ook netjes.

gewoon top

service en aflevering gewoon top, marcel zo door gaan.

Plezierige benadering en correcte zakelzakelijke afhandeling.

Het bedrijf ademt een rustige sfeer uit en je voelt je direct op je gemak. De auto waar wij voor kwamen stond snel gereed voor een proefrit waarbij een duidelijke instructie werd gegeven.

Prima ervaring

Afgelopen maand een “demo” cx30 gekocht. Prima en vriendelijke verkopers en fijne persoonlijke benadering. Zonder probleem de auto meegekregen voor 1 hele dag om de auto te leren kennen en te tonen aan de overige bestuurders van de auto.

BEN ZEER TEVREDEN OVER AUTOHUIS EICKHOF

ZEER VRIENDELIJK BEHANDELD EN HEB VEEL VERTROUWEN IN DIT BEDRIJF.

uitstekend

Ik kwam om mij te oriënteren op het omruilen van mijn auto (Mazda CX-3) voor een groter type (Mazda CX-5) occasion. Op dat moment was ik puur en alleen bezig mij te oriënteren. Toen viel mijn oog op een nieuwe Mazda CX-30. Ik kreeg daarvan een gevoel van verliefdheid over me. De onderhandelingen daarvoor heb ik ervaren als een prettig keukentafelgesprek met een heerlijke kop koffie. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Nu ik deze auto inmiddels op de oprit heb staan heb ik er een zeer goed gevoel bij voor deze auto te hebben gekozen.

Geweldige Mazda dealer.

Kan gewoon niet beter!!!

Heel goed.

Deskundig personeel, goed advies en meedenkend. Heel fijn geholpen. Super fijne garage, daar rijden we graag drie kwartier voor.

Een prettig, onderscheidend, persoonlijk en klantvriendelijk!

Reeds jaren ervaring met het bedrijf en altijd tot tevredenheid geholpen. Zowel persoonlijk als telefonisch een uitnodigend en vriendelijk contact.

Gezellig goed

Als onbekende aanbeland bij Eickhof, in een leuk gesprek beland en uiteindelijk tot aankoop overgegaan. Bij aflevering blijkt dit nogmaals een juiste keuze te zijn. De heren hadden nog een verassing erbij in de vorm van een heerlijke taart, gepersonaliseerd met een foto van de auto. Gun-factor 10!

Heel prettige, klantgerichte en persoonlijke benadering

Er werd uitgebreid de tijd genomen voor de bespreking van alle vragen en wensen, zowel bij het gesprek over de verkoopcondities, als bij de aflevering.

Ik wil nog gebruik maken van advies, ik wil graag een uitbereiding van de muziek installatie.

Subaru forester

Uitstekende indruk na de koop van onze occasion.

Een hele fijne garage.

Aardige mensen en erg gemoedelijk. Echt klantvriendelijk!! Wij zouden er zo weer heen gaan!

Zeer prettig

Prettige garage en medewerkers.

Goede en fijne begeleiding bij aankoop en heel vriendelijk geholpen

Bij de aankoop van mijn nieuwe auto is er een hele nette offerte gemaakt. Daarna een proefrit gemaakt wat uitstekend werd begeleid. Ik heb ruim de tijd gekregen om een beslissing te nemen tot aankoop van de auto. De verdere afhandeling is op een professionele en fijne manier afgehandeld. Een aanrader.

Zeer tevreden!!

Uitermate plezierig verlopen onderhandeling.

Correct, vriendelijk, betrokken en een uitstekende service. Kortom zoals gebruikelijk en zoals het hoort

Rijnstraat 62

7332AX Apeldoorn